Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ignore list ρε παιδιά, μην το κουράζετε...

Ο ίδιος έλεγε ότι μια 660 αξίζει 40 ευρώ και μια 660ti 60 για να την πάρει κοψοχρονιά απο ένα παιδί που έψαχνε στο "πόσο να πουλήσω αγοράσω"

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνεται να φάει μπαν; Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάτι τέτοια, έχει παραπληροφορησει πολύ κόσμο... Νομίζω το έχουμε καταλαβει όλοι
  • Like 3
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το ξαναπω ,μας εχει ερθει ενα τσουρμο διαμαντια τωρα τελευταια. :)

+1

Μου τελείωσαν τα αρέσκω...  :ph34r:

Ευτυχώς χάσαμε τον παλιό λόλεκ και μπόλεκ με τους 6600Κ/6700Κ και τον Μήτσο...

• Like 2
Δημοσ.

+1

Μου τελείωσαν τα αρέσκω...  :ph34r:

Ευτυχώς χάσαμε τον παλιό λόλεκ και μπόλεκ με τους 6600Κ/6700Κ και τον Μήτσο...

Μιλάς με γρίφους γέροντα, για ποιον μιλάς;

Δημοσ.

Ναι και μολις πάει να κάνει μία αναβάθμιση θα θέλει καινούριο τροφοδοτικό επειδή αυτό δεν σηκώνει καμία σχεδόν νέα κάρτα. Θα ελεγα πως τα 500w είναι το απολύτως ελάχιστο εάν θέλει να έχει και περιθώρια αναβάθμισης.

Για πες, τι αναβάθμιση θα είναι αυτή που δε θα τον φτάνουν 430W σε peak (γιατί σε ηρεμία ούτε 80W δε θέλει ένα οποιοδήποτε σύγχρονο σύστημα). Περίεργος είμαι να ακούσω

Αν ο φίλος αποφασίσει να αναβαθμίσει τόσο πολύ το σύστημα του και όχι να το αλλάξει τελείως ας δώσει και κάτι παραπάνω για νέο τροφοδοτικό η να επιλέξει πιο σύγχρονο αλλά όχι ενεργοβόρο hardware. Για την ώρα 50€ είπε θέλει να δώσει ο άνθρωπος. Του πρότεινα δυο αρκετά ποιοτικά τροφοδοτικά, σε αυτή την τιμή, που όπως όπως το υπολογίζω του φτάνουν έστω και οριακά για 5960X (140W) και GTX 980 (165W)

• Like 2
Δημοσ.

Για πες, τι αναβάθμιση θα είναι αυτή που δε θα τον φτάνουν 430W σε peak (γιατί σε ηρεμία ούτε 80W δε θέλει ένα οποιοδήποτε σύγχρονο σύστημα). Περίεργος είμαι να ακούσω

Αν ο φίλος αποφασίσει να αναβαθμίσει τόσο πολύ το σύστημα του και όχι να το αλλάξει τελείως ας δώσει και κάτι παραπάνω για νέο τροφοδοτικό η να επιλέξει πιο σύγχρονο αλλά όχι ενεργοβόρο hardware. Για την ώρα 50€ είπε θέλει να δώσει ο άνθρωπος. Του πρότεινα δυο αρκετά ποιοτικά τροφοδοτικά, σε αυτή την τιμή, που όπως όπως το υπολογίζω του φτάνουν έστω και οριακά για 5960X (140W) και GTX 980 (165W)

Ούτε 380 δεν βαζεις με 430w τροφοδοτικό. Ίσως 960 αλλά και πάλι είσαι οριακά. Τι 980 μου λες;

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φίλε βρες ενα online calculator και υπολόγισε τα για 90% TDP. Που αν πιάσει ποτέ σε φυσιολογικές συνθήκες το 70% σε συνδυασμένη κατανάλωση θα ναι κατόρθωμα.

Στο δικό μου πάντως με 3570Κ, 660 OC, 2x DDR3, 2xHDD, SDD + 30W CFL monitor + UPS + ότι μλκ έχω όσο και στρεσσαρα σε μη πραγματικές συνθήκες ταυτόχρονα επεξεργαστή και κάρτα γραφικών πάνω απο 350W δεν έχω δεί. Και μιλάμε για ισχύ πρίζας. Άμα βγάλεις περιφερειακά και απώλειες ούτε 280-290W σαν να λέμε...

Τα συγκεκριμένα που πρότεινα βγαζουν μέχρι και το τελευταίο Watt της ονομαστικής τους. Το Seasonic σε overload test  έχει μετρηθει να βγάζει κοντά στα 500W με όλες τις παραμέτρους εντός ορίων.

• Like 3
Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φίλε βρες ενα online calculator και υπολόγισε τα για 90% TDP. Που αν πιάσει ποτέ σε φυσιολογικές συνθήκες το 70% σε συνδυασμένη κατανάλωση θα ναι κατόρθωμα.

Στο δικό μου πάντως με 3570Κ, 660 OC, 2x DDR3, 2xHDD, SDD + 30W CFL monitor + UPS + ότι μλκ έχω όσο και στρεσσαρα σε μη πραγματικές συνθήκες ταυτόχρονα επεξεργαστή και κάρτα γραφικών πάνω απο 350W δε έχω δεί. Και μιλάμε για ισχύ πρίζας...

Δεν είπα ότι ξεπερνάει τα 430w το σύστημα αλλά κάνε ένα Google search και θα καταλάβεις. Μπορεί θεωρητικά ν είναι οκ αλλά στην πράξη κανείς δεν σου λέει να το δοκιμάσεις. Δεν είναι τυχαίο που έχουν recommended power supply wattage.

Δημοσ.

Ούτε 380 δεν βαζεις με 430w τροφοδοτικό. Ίσως 960 αλλά και πάλι είσαι οριακά. Τι 980 μου λες;

Mια χαρά τα σηκώνει.

Εδώ με 9400 και 460 και έχω σε load κατανάλωση 300.

Δεν είπα ότι ξεπερνάει τα 430w το σύστημα αλλά κάνε ένα Google search και θα καταλάβεις. Μπορεί θεωρητικά ν είναι οκ αλλά στην πράξη κανείς δεν σου λέει να το δοκιμάσεις. Δεν είναι τυχαίο που έχουν recommended power supply wattage.

Οπότε με αυτήν την λογική ένα powertech 750 είναι πολύ καλύτερο απο ένα seasonic 430.

Αν δεν μας εμπιστεύεσαι πάρε όποιο θες. 

You can't save everyone.

• Like 3
Δημοσ.

Gtx 980 και στοκ επεξεργαστής της υπογραφής έτρεχαν περίφημα σε cx 430 σε δίωρο gaming gta v και bf4, το τροφοδοτικό έβγαζε κρύο άερα. Στο gta v που δούλευε η κάρτα 90-99% συνέχεια ζεστός αέρας δεν βγήκε και ο επεξεργαστής τράβαγε καμιά 90αρα watt (σε prime95 δείχνει 100w το hwmonitor σε full stress από τον cpu μόνο).

Δημοσ.

Mια χαρά τα σηκώνει.

Εδώ με 9400 και 460 και έχω σε load κατανάλωση 300.

Οπότε με αυτήν την λογική ένα powertech 750 είναι πολύ καλύτερο απο ένα seasonic 430.

Αν δεν μας εμπιστεύεσαι πάρε όποιο θες. 

You can't save everyone.

Gtx 980 και στοκ επεξεργαστής της υπογραφής έτρεχαν περίφημα σε cx 430 σε δίωρο gaming gta v και bf4, το τροφοδοτικό έβγαζε κρύο άερα. Στο gta v που δούλευε η κάρτα 90-99% συνέχεια ζεστός αέρας δεν βγήκε και ο επεξεργαστής τράβαγε καμιά 90αρα watt (σε prime95 δείχνει 100w το hwmonitor σε full stress από τον cpu μόνο).

Τι να σας πω παιδιά, εγώ λίγο που εψαξα όλοι έλεγαν πως καλύτερα να μην το δοκιμάσεις και τέτοια. Για να το λέτε κάτι θα ξέρετε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι τεχνικός/ειδικός/ηλεκτρολόγος αλλά στο ιντερνέτε γιουτιούμπε όσα σοβαρά κανάλια έχω δει να ασχολούνται με το θέμα για μια κάρτα γραφικών και χωρίς OC σου λένε ότι δε χρειάζεσαι παραπάνω από 550 Watt εφόσον είναι της προκοπής (καλός κατασκευαστής, A που δίνει στα 12V, εγγύηση)

Το Thermaltake SE 530W που πρότεινε κάποιος φαίνεται καλό αν και λίγο πάνω από το budget κατά 10 ευρώ αλλά είναι τροφοδοτικό και όλο σου το σύστημα εξαρτάται από τη καλή του λειτουργία. Oπότε πιες δυο καφέδες λιγότερους και πάρτο.

https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html#specs-container

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2002368/thermaltake-smart-630w-530w.html

• Like 3
Δημοσ.

Η Thermaltake δεν έχει και την καλύτερη παράδοση στα τροφοδοτικά η αλήθεια είναι. Από την αλλη δεν έχω δει κανα review απο αξιόλογο site για το συγκεκριμένο για να πω με σιγουριά

Το μεγαλύτερο αδερφάκι του πάντως δε μου γέμισε πολύ το μάτι

http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/SP-730P/10.html

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, πραγματικα δεν ξερω πως εχει γινει και το συγκεκριμενο Thermaltake Smart SE 530W χωρις να υπαρχει καποιο review και παρ ολο που το ιστορικο της Thermaltake δεν θα επρεπε να μας ενθαρυνει (δεν ειναι κατασκευαστης και αλλαζει τα μοντελα κρατωντας το ιδιο ονομα αλλα αλλαζοντας προμηθευτη με αγνωστα αποτελεσματα μεχρι να γινει καποιο review που να το αποκαλυπτει) και παρ ολο που το ομοσταυλο του 630 εχει mixed reviews (εχω δει ενα που το βγαζει πολυ καλο και ενα που το βγαζει κατω του μετριου αν θυμαμαι καλα) αλλα παρ ολα αυτα εχει γινει σχεδον viral τη στιγμη που αλλα τροφοδοτικα στην κατηγορια εχουν ηδη δοκιμαστει και εχουν παρει καλες τηρουμενων των αναλογιων κριτικες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...