Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο φίλε φοβερή η ιδέα σου. 700w για σύστημα με i5 και 660... Καλό θα ήταν εάν δεν το κατέχουμε να μην προτεινουμε λάθος πράγματα και αυτό δεν αφορά μόνο αυτό το post σου. Φιλικά πάντα χωρίς να θέλω να σε προσβαλλω αλλά άμα δεν γνωρίζεις κάτι μην λες ο,τι να 'ναι, δεν είναι δικά σου τα λεφτά να παίζεις μαζί τους :)

Επίσης αυτό το psu είναι πολύ εκτός του 50€ μπάτζετ, οπότε και πάλι δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον ts.

Ναι και μολις πάει να κάνει μία αναβάθμιση θα θέλει καινούριο τροφοδοτικό επειδή αυτό δεν σηκώνει καμία σχεδόν νέα κάρτα. Θα ελεγα πως τα 500w είναι το απολύτως ελάχιστο εάν θέλει να έχει και περιθώρια αναβάθμισης.

το σύστημα μου το στήνει ειδικός τεχνικός υπολογιστών

μονο στο ότι είναι gold το psu που προσφέρω τα λέει όλα

δεν τραβάει ΦΥΣΙΚΑ 700 watt συνεχώς

προσοχή φιλε μου, ας πάρει ότι θέλει το παλικάρι

αλλα ένα psu επειδή γραφει 700 w δεν τραβάει 700 συνεχώς και για αυτό τον ακριβώς λόγο είναι GOLD!!!! 
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλα ένα psu επειδή γραφει 700 w δεν τραβάει 700 συνεχώς και για αυτό τον ακριβώς λόγο είναι GOLD!!!! 

:blink:

• Like 4
Δημοσ.

:blink:

http://www.tomshardware.co.uk/power-supply-protection-calculate-consumption,review-32356.html

έτσι για να μάθουμε όλοι

όντως θέλει με 50 euro αλλα με 25 euro παραπάνω παίρνεις GOLD plus και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για παρα πολλά χρονια, επίσης είσαι έτοιμος με το psu που προτείνουμε εμείς για αναβαθμίσει.

How is this efficiency determined, and what is the overall effect? The PSU in a PC converts the high voltage (120 V in the USA) AC wall current to 12 V and lower DC voltages for use in the PC. Unfortunately, no PSU is 100% efficient, meaning that some of the power is lost or used up during the conversion and ends up being dissipated as heat. Conventional PSUs are or were normally about 70% efficient, which means that 30% of the energy drawn from the wall socket is wasted and ends up as heat. As an example, let’s take a system that draws 250 watts total. The table below shows the resulting AC power draw and the amount of wasted energy if the PSU were 70%, 80%, or 90% efficient. 

The Effect of PSU Efficiency on AC Power Draw and Wasted Energy Efficiency  70% 80% 90% PSU Classification   Conventional  80 PLUS 80 PLUS Gold DC Power Draw (W) 250 250 250 AC Power Draw (W)  357 313 278 Wasted Energy (W) 107 63 28

As you can see, when supplying the same 250 watts of power to the system, the actual amount of power used, and consequently the amount of energy wasted, varies considerably. A more efficient PSU can save a tremendous amount of energy and money over the life of a system. Because of this, I highly recommend 80 PLUS certified power supplies, especially those earning the higher efficiency ratings.

Δημοσ.

Έμεινες ε?

offtopic τελείως, την 960 δεν θα στην άλλαζε το Πλαίσιο?

δεν είναι γιατί ο από πάνω το παίζει έξυπνος όπως και εσύ,  on topic αγορίνα 

Δημοσ.

http://www.tomshardware.co.uk/power-supply-protection-calculate-consumption,review-32356.html

έτσι για να μάθουμε όλοι

όντως θέλει με 50 euro αλλα με 25 euro παραπάνω παίρνεις GOLD plus και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για παρα πολλά χρονια, επίσης είσαι έτοιμος με το psu που προτείνουμε εμείς για αναβαθμίσει.

How is this efficiency determined, and what is the overall effect? The PSU in a PC converts the high voltage (120 V in the USA) AC wall current to 12 V and lower DC voltages for use in the PC. Unfortunately, no PSU is 100% efficient, meaning that some of the power is lost or used up during the conversion and ends up being dissipated as heat. Conventional PSUs are or were normally about 70% efficient, which means that 30% of the energy drawn from the wall socket is wasted and ends up as heat. As an example, let’s take a system that draws 250 watts total. The table below shows the resulting AC power draw and the amount of wasted energy if the PSU were 70%, 80%, or 90% efficient. 

The Effect of PSU Efficiency on AC Power Draw and Wasted Energy Efficiency  70% 80% 90% PSU Classification   Conventional  80 PLUS 80 PLUS Gold DC Power Draw (W) 250 250 250 AC Power Draw (W)  357 313 278 Wasted Energy (W) 107 63 28

As you can see, when supplying the same 250 watts of power to the system, the actual amount of power used, and consequently the amount of energy wasted, varies considerably. A more efficient PSU can save a tremendous amount of energy and money over the life of a system. Because of this, I highly recommend 80 PLUS certified power supplies, especially those earning the higher efficiency ratings.

Δεν το παιζω εξυπνος,εσυ το παιζεις γνωστης ενω στην πραγματικοτητα δεν ξερεις την τυφλα σου.Εγραψες μια ασυναρτησια και απλα απορησα.Οτι αυτο που εγραψες εχει μια οποιαδηποτε λογικη βαση και εβαλες και λινκ για να το στηριξεις κιολλας.Τι να πω,τσαμπα ασχολουμαι.

• Like 5
Δημοσ.

Σε παρακαλώ φιλέ πες μου ότι τρολλαρεις γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ηξερα με αυτά που βλέπω

• Like 3
Δημοσ.

:-(...Από το κακό στο χειρότερο πάμε όσο περνάει ο καιρός, με βλέπω να παρατάω τα pc και να αρχίζω το πλέξιμο στο τέλος... :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Όχι μόνο λες πράγματα που δεν είναι σωστά αλλά λες και πράγματα που δεν έχουν λογική. Σου λέω ότι δεν χρειάζεται 700w και εσύ μου λες για efficiency. Μετά παραθέτεις ένα link (το οποιω πιστεύω διαβάσες) και νομίζεις ότι η θεωρία σου έχει βάση ενώ το site λέει ακριβώς το αντίθετο...

• Like 2
Δημοσ.

Όχι μόνο λες πράγματα που δεν είναι σωστά αλλά λες και πράγματα που δεν έχουν λογική. Σου λέω ότι δεν χρειάζεται 700w και εσύ μου λες για efficiency. Μετά παραθέτεις ένα link (το οποιω πιστεύω διαβάσες) και νομίζεις ότι η θεωρία σου έχει βάση ενώ το site λέει ακριβώς το αντίθετο...

Ώρα να αρχίσουμε πλέξιμο λοιπόν :D.

Δημοσ.

Από τον προσέκτικα αόριστο αλλά συνάμα προκλητικό τρόπο

που παραθέτει τις σοφίες του καταλήγω ότι πρόκειται για επιστημονικό

Troll. Άλλο ένα δηλαδή.

• Like 5
Δημοσ.

Από τον προσέκτικα αόριστο αλλά συνάμα προκλητικό τρόπο

που παραθέτει τις σοφίες του καταλήγω ότι πρόκειται για επιστημονικό

Troll. Άλλο ένα δηλαδή.

Ειλικρινα ελπίζω να είναι τρολλ γιατί εάν δεν είναι θα χασω την πίστη μου στην ανθρωπότητα, όση μου έχει μείνει δηλαδή.

• Like 5
Δημοσ.

πες μου όμως για την 960.

• Like 2
Δημοσ.

Τα 25ευρω παραπανω ειναι 50% του συνολικου budget αρα δεν ειναι λιγα χρηματα εκτως αν του τα δινεις εσυ.(που δεν ειναι 25ευρω καθως ειναι 27 και αν ειναι και εκτως Αθηνων παει παραπανω λογω μεταφορικων).Αρα η τοποθετηση σου ειναι εκτως θεματος δεδομενου οτι προτεινεις κατι που δεν ενδιαφερει τον ts επειδη δεν μπορει να το παρει.

και στην τελικη ουτε αυτο που γραφεις για ''ησυχο κεφαλι'' ισχυει δεδομενου οτι αν ειναι να σου παρουσιασει προβλημα θα στο παρουσιασει ειτε ειναι gold ειτε platinum ειτε bronze. Το κεφαλι σου ησυχο το εχεις αν ειναι επωνυμο τροφοδοτικο και με μεγαλη εγγυηση.

• Like 4
Δημοσ.

Ignore list ρε παιδιά, μην το κουράζετε...

Ο ίδιος έλεγε ότι μια 660 αξίζει 40 ευρώ και μια 660ti 60 για να την πάρει κοψοχρονιά απο ένα παιδί που έψαχνε στο "πόσο να πουλήσω αγοράσω"

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...