Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάλασε το τροφοδοτικό μου και σκεύτομαι να αγοράσω ενα καινούριο μέχρι 750W αυτά που βρείκα και μου άρεσαν είναι 

Inter-Tech Nitrox SL-750W v2.3

Powertech PT-169 750W
MS-Tech Value Series 750W Rev B
Θέλω κάποιο σε τιμή μέχρι 50 ευρώ μέχρι 750W και που δεν θα βγάζει θόρυβο,καμία προτίμηση;
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις overclock, crossfire/sli δεν χρειάζεσαι 750 watt τροφοδοτικό. Με ένα καλό 550αρι είσα μια χαρά. Προτείνω το Thermaltake smart se 530 watt το οποίο είναι semi-modular (άρα καλύτερη διαχείριση καλωδίων) στα 57,99€

• Like 3
Δημοσ.

Windows 10 x64,CPU Intel Core i5,Ram 8gb,κάρτα γραφηκών GeForce GTX 660
αυτά είναι όλα όσα θυμάμαι γιατί χάλασε το τροφοδοτικό και δεν ανοίγει τώρα ο υπολογιστής

Δημοσ.

Ποιο ηταν αυτο που χαλασε; Μαλλον πας για δευτερο "λαθος" με αυτα που σκεφτεσαι.

Βαλε εδω το συστημα σου αναλυτικα http://outervision.com/power-supply-calculator

να δεις περιπου τι Watt χρειαζεσαι και παρε ενα ποιοτικο τροφοδοτικο

Δημοσ.

Χάλασε το τροφοδοτικό μου και σκεύτομαι να αγοράσω ενα καινούριο μέχρι 750W αυτά που βρείκα και μου άρεσαν είναι 

Powertech PT-169 750W

Θέλω κάποιο σε τιμή μέχρι 50 ευρώ μέχρι 750W και που δεν θα βγάζει θόρυβο,καμία προτίμηση;

Πάρε ένα από αυτά και θα γιορτασεις νωρίτερα φέτος την ανασταση, με πολλά πυροτεχνήματα και εκρήξεις μαλιστα :ρ

Ένα τροφοδοτικό των 550w χρειαζεσαι, εάν θες κάτι φθηνό αλλά αξιόπιστο κοιτά για thermaltake smart ή κάποιο xfx. Επίσης μία καινούρια κάρτα γραφικων μολις βγει η νέα γενιά θα ήταν ένα καλό upgrade. Όλα τα powertech, diablotech,intertech, mstech και αλαχακμπαρτεκ είναι επικίνδυνα.

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχει λογος που αυτα τα "750αρια" ειναι τοσο φθηνα. Πολυ απλα δεν ειναι καλα, εχουν φθηνα υλικα κατασκευης και χαλανε γρηγορα και ουτε βγαζουν την ονομαστικη ισχυ των 750 βατ, οχι μονο πετας τα λεφτα σου αλλα βαζεις και σε κινδυνο τον υπολογιστη σου.

Ενα καλο 550αρι βγαζει πιο πολλα αμπερ απο ενα φθηνο 750αρι και ειναι φτιαγμενο με καλα υλικα, και συνηθως εχει και μεγαλυτερη εγγυηση. Σε αυτες τις περιπτωσεις το ακριβο τροφοδοτικο ειναι πιο φθηνο απο ενα παρταλι κινεζικο που θα σου χαλασει στο χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει λογος που αυτα τα "750αρια" ειναι τοσο φθηνα. Πολυ απλα δεν ειναι καλα, εχουν φθηνα υλικα κατασκευης και χαλανε γρηγορα και ουτε βγαζουν την ονομαστικη ισχυ των 750 βατ, οχι μονο πετας τα λεφτα σου αλλα βαζεις και σε κινδυνο τον υπολογιστη σου.

Ενα καλο 550αρι βγαζει πιο πολλα αμπερ απο ενα φθηνο 750αρι και ειναι φτιαγμενο με καλα υλικα, και συνηθως εχει και μεγαλυτερη εγγυηση. Σε αυτες τις περιπτωσεις το ακριβο τροφοδοτικο ειναι πιο φθηνο απο ενα παρταλι κινεζικο που θα σου χαλασει στο χρονο.

"Χρόνο"; Θα πρέπει να αστειεύεσαι, όλα αυτά τα ...tech (powertech, mstech,diablotech,intertech) δεν βγάζουν ούτε μήνα. 850w με 45€, οι άλλοι που πουλάνε 650w στην διπλασια τιμή πρέπει να είναι χαζοι :ρ Ούτε σε pc 10ετιας δεν θα τα εβαζα.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ στήνω νέο μηχάνημα πάρε αυτό που σου γράφω εάν θέλεις είναι gold 85%

Reliable & robust power delivery. Guaranteed to deliver 700W continuous output at 40°C operating environment. High-Quality components & single +12V rails design enable non-stop usage with stable & reliable performance. 80 PLUS Gold certified (87-92% efficiency at 20-100% load).
Δημοσ.

Επειδή και εγώ στήνω νέο μηχάνημα πάρε αυτό που σου γράφω εάν θέλεις είναι gold 85%

http://www.msystems.gr/index.php?category=1210&product=20472

Reliable & robust power delivery. Guaranteed to deliver 700W continuous output at 40°C operating environment. High-Quality components & single +12V rails design enable non-stop usage with stable & reliable performance. 80 PLUS Gold certified (87-92% efficiency at 20-100% load).

Μπράβο φίλε φοβερή η ιδέα σου. 700w για σύστημα με i5 και 660... Καλό θα ήταν εάν δεν το κατέχουμε να μην προτεινουμε λάθος πράγματα και αυτό δεν αφορά μόνο αυτό το post σου. Φιλικά πάντα χωρίς να θέλω να σε προσβαλλω αλλά άμα δεν γνωρίζεις κάτι μην λες ο,τι να 'ναι, δεν είναι δικά σου τα λεφτά να παίζεις μαζί τους :)

Επίσης αυτό το psu είναι πολύ εκτός του 50€ μπάτζετ, οπότε και πάλι δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον ts.

Ναι και μολις πάει να κάνει μία αναβάθμιση θα θέλει καινούριο τροφοδοτικό επειδή αυτό δεν σηκώνει καμία σχεδόν νέα κάρτα. Θα ελεγα πως τα 500w είναι το απολύτως ελάχιστο εάν θέλει να έχει και περιθώρια αναβάθμισης.

Δημοσ.

Powertech PT-169 750W

Κοιτα και κανενα Deer ή Force. :-D

Τα τροφοδοτικα που κοιτας,οπως πολυ σωστα σου ειπαν τα παιδια ειναι για κλοτσιες.Με αυτο εδω θα εισαι οκ:http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...