Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Εγκατεστησα ενα antivirus. Ηθελα να το βγαλω αλλα δεν μπορουσα. Διαβασα λοιπον οτι μπορω μεσα απο safemode. Εκανα λοιπον τις ρυθμισεις μεσα απο το msconfig για να κανει boot σε safe mode.

Κανοντας λοιπον επανεκκινηση ο υπολογιστης ξεκιναει σε safe mode.

Το προβλημα ειναι οτι μου ζηταει κωδικο διαχειριστη. Ειναι ο κωδικος που εχω στο hotmail. Το θεμα ειναι οτι δεν λειτουργει το δικτυο (το ιντερνετ). Ετσι δεν μπορω να βαλω τον κωδικο για να μπω σε safemode αλλα ουτε ξερω καποιο τροπο να γυρισω σε normal κατασταση.

Καθε φορα λοιπον που ξεκιναω τον υπολογιστη γινεται το ιδιο πραγμα. Δεν μπορω να παω πουθενα.

Τι βοηθεια σαςςςςςς. Εστω να γυρισω σε normal κατασταση !!!!!!!! Ν

Δημοσ.

Μήπως γράφεις τον κωδικό στα Ελληνικά;

Μια μπακάλικη λύση που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι, ενώ προσπαθεί να μπουτάρει, να κρατήσεις πατημένο το κουμπί power για να κλείσει και να δεις μήπως μετά σου βγάλει τις επιλογές για επιδιόρθωση και να κάνεις μια επαναφορά συστήματος. Μια άλλη λύση είναι να ανοίξει γραμμή εντολών (advanced options->Command prompt) από τις επιλογές επιδιόρθωσης (που θα σου ανοίξουν με τον προηγούμενο τρόπο) και να κάνεις από εδώ την επιλογή 6.

Μπορείς να πας στις επιλογές επιδιόρθωσης και αν μπουτάρεις με το dvd ή usb των windows με το οποίο έκανες εγκατάσταση και όταν σου βγάλει install να πατήσεις repair κάτω αριστερά (έτσι είναι στα 8.1, πιστεύω και στα 10) και μετά να πας πάλι advanced->command prompt. Μετά κάνεις τα παραπάνω με το bcdedit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...