BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τι να σου πω. Δεν ξέρω γιατί κολλάει. Δοκίμασε να ρίξεις τις στροφές επιέγοντας Silent αντί για Stansard. Για τις θερμοκρασίες την είπα την γνώμη μου. Βγάζεις την ψύκτρα, καθαρίζεις την πάστα σε ψύκτρα και επεξεργαστή με ένα χαρτομάντηλο και στο τέλος τα καθαρίζεις και με ισοπροπιλική αλκοόλη. Βάζεις μια νέα καλή πάστα όπως Arctic MX4 (λίγη βάζουμε όσο δύο κόκοι ρυζιού) και ξανα κουμπώνεις την ψύκτρα. Αν έχεις κουμπώσει σωστά θα πρέπει να έχεις ακούσει 4 κλικ και φυσικά η ψύκτρα να μην κουνιέται καθόλου.
CrisCrisCris Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τι να σου πω. Δεν ξέρω γιατί κολλάει. Δοκίμασε να ρίξεις τις στροφές επιέγοντας Silent αντί για Stansard. Για τις θερμοκρασίες την είπα την γνώμη μου. Βγάζεις την ψύκτρα, καθαρίζεις την πάστα σε ψύκτρα και επεξεργαστή με ένα χαρτομάντηλο και στο τέλος τα καθαρίζεις και με ισοπροπιλική αλκοόλη. Βάζεις μια νέα καλή πάστα όπως Arctic MX4 (λίγη βάζουμε όσο δύο κόκοι ρυζιού) και ξανα κουμπώνεις την ψύκτρα. Αν έχεις κουμπώσει σωστά θα πρέπει να έχεις ακούσει 4 κλικ και φυσικά η ψύκτρα να μην κουνιέται καθόλου. Οκ. Θα το προσπαθήσω έτσι και βλέπουμε. Εγώ ξέρω για μέγεθος μπιζελιού και οινόπνευμα. Ισχύει;
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Οκ. Θα το προσπαθήσω έτσι και βλέπουμε. Εγώ ξέρω για μέγεθος μπιζελιού και οινόπνευμα. Ισχύει; Η ισοπροπυλική αλκοόλη αφαιρεί και λίπη που μπορεί να αφήσει η πάστα κάτι που δεν κάνει το οινόνπευμα. Προσωπικά θεωρώ όχι σε μέγεθος μπιζελιού. Είναι παραπάνω ποσότητα. Εξαρτάται φυσικά και από το μπιζέλι. Αν είναι μπιζελάκι τότε οκ Μπορείς και σε μέγεθος ίσα με 2 φακές
CrisCrisCris Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Η ισοπροπυλική αλκοόλη αφαιρεί και λίπη που μπορεί να αφήσει η πάστα κάτι που δεν κάνει το οινόνπευμα. Προσωπικά θεωρώ όχι σε μέγεθος μπιζελιού. Είναι παραπάνω ποσότητα. Εξαρτάται φυσικά και από το μπιζέλι. Αν είναι μπιζελάκι τότε οκ Μπορείς και σε μέγεθος ίσα με 2 φακές Οκ, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και εσένα και τους συνφορουμίτες!Καλή Ανάσταση! 1
ziaba Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 κατι εχει γινει κανει λαθος εδω ο Ε8500 65W με O.C στα 3.8ghz σε stress δεν ανεβαζει θερμοκρασια με ψυκτρα ιντελ για 10ετιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα