Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλός σας βρήκα!

Έχω το σύστημα της υπογραφής και θα ήθελα να μου προτείνεται ψύκτρα για τον επεξεργαστή, προς το παρόν είμαι με την stock.

Θα ήθελα να μην ενοχλεί τις θέσεις των RAM γιατί θα μπουν άλλα δυο Dimm.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η στοκ δεν σου κανει απο αποψη θορυβου ? θερμοκρασιων ?

Αν θες μια καλυτερη , οι περισσοτεροι θα σου προτεινουν την coolermaster 212 αλλα θα πρεπει να πεις και τα χρηματα που διαθετεις

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά!και λεω κατι ξέχασα.

Και από άποψη θορύβου γιατί είναι πάνω στο γραφείο ο υπολογιστής αλλά και από θέμα θερμοκρασιών γιατί προς το παρόν έχω σε idle 40-42 βαθμούς χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Το μπάτζετ είναι γύρω στο 50άρι.

Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια προτεινω Arctic cooling freezer 7 pro

http://www.skroutz.gr/s/417189/Arctic-Freezer-7-Pro-Rev-2.html?keyphrase=arctic+cooling+freezer+7+pro 

Πολυ καλη ψηκτρα.Τον intel core 2 quad q6600 που ειχα τον κραταγε απο οτι θυμαμαι idle περιπου στους 28-30 βαθμους.Ο q6600 ειναι και 105w ο 6500 ειναι μολις 65w μια χαρα θα εισαι.

Δημοσ.

Και από άποψη θορύβου γιατί είναι πάνω στο γραφείο ο υπολογιστής αλλά και από θέμα θερμοκρασιών γιατί προς το παρόν έχω σε idle 40-42 βαθμούς χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

50αρι παει πολυ νομιζω για επεξεργαστη που δεν θα κανεις OC

Δημοσ.

Τι κάνεις δηλ. και φτάνει 40-42 βαθμούς? 

GPU χρησιμοποιείς την onboard?

Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια προτεινω Arctic cooling freezer 7 pro

http://www.skroutz.gr/s/417189/Arctic-Freezer-7-Pro-Rev-2.html?keyphrase=arctic+cooling+freezer+7+pro 

Πολυ καλη ψηκτρα.Τον intel core 2 quad q6600 που ειχα τον κραταγε απο οτι θυμαμαι idle περιπου στους 28-30 βαθμους.Ο q6600 ειναι και 105w ο 6500 ειναι μολις 65w μια χαρα θα εισαι.

Καλή περίπτωση μου φαινεται αυτή πάντως..

Την έχω δει απλά δεν ξέρω αν θα ενοχλεί τις μνήμες.

50αρι παει πολυ νομιζω για επεξεργαστη που δεν θα κανεις OC

Δεν ήξερα για αυτό ρώτησα, απλά την έβαλα για ταβάνι.

Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή.Σίγουρα θα προτιμήσω κάτι φθηνότερο.

Δημοσ.

@ conkal

Σωστό, αλλα έθεσε budget.

Με διαφορά απο την evo 7€ δεν το συζητώ κάν h7 δαγκωτό.

Δημοσ.

Εφαρμογές γραφείου και ιντερνετ.

Ναι.

Δεν το ζορίζεις καθόου δηλ. Κάτι λάθος έχεις κάνει. Δεν φτάνει τόσο αυτός ο επεξεργαστής αλλά και κάτω από 30. Μήπως δεν έχει κουμπώσει σωστά η ψύκτρα ή δεν έβαλες τη σωστή ποσότητα πάστας.

Δημοσ.

Την έχω δει απλά δεν ξέρω αν θα ενοχλεί τις μνήμες.

Καθόλου.

(Όποια ψύκτρα κι άν επιλέξεις, οι επιδόσεις θα καθορίζονται απο το γενικότερο airflow του κουτιού σου να το έχεις υπ'όψιν)

Δημοσ.

Καθόλου.

Οκ οπότε μάλλον σε αυτή καταλήγω.

Δεν το ζορίζεις καθόου δηλ. Κάτι λάθος έχεις κάνει. Δεν φτάνει τόσο αυτός ο επεξεργαστής αλλά και κάτω από 30. Μήπως δεν έχει κουμπώσει σωστά η ψύκτρα ή δεν έβαλες τη σωστή ποσότητα πάστας.

Η ψύκτρα είναι καλά κουμπωμένη.Από θέμα πάστας έχω της stock ψύκτρας.

Καθόλου.

(Όποια ψύκτρα κι άν επιλέξεις, οι επιδόσεις θα καθορίζονται απο το γενικότερο airflow του κουτιού σου να το έχεις υπ'όψιν)

Δεν έχω αλλάξει κάτι στους ανεμιστήρες.Έχει έναν μπροστά έναν πίσω και έναν πάνω, όλοι 120. Επίσης έχει άλλους δυο 80 στα πλαινά τα οποία όμως είναι για τους δίσκους.Εννοείς πως ίσως να άλλαζα/πρόσθετα κάποιον ανεμιστήρα;

Δημοσ.

Πάρε μια άλλη καλή πάστα π.χ. Arctic ΜΧ4 και βάλε. Σε όσους επεξεργαστές 6500 έχω βάλει ΜΧ4 καθαρίζοντας βέβαια την πάστα της στοψ ψύκτρας σε εφαρμογές γραφείου δεν ανέβασε πάνω από 30 ή ελάχιστα πάνω από 30. Τζάμπα η αγορά νέας ψύκτρας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω αλλάξει κάτι στους ανεμιστήρες.Έχει έναν μπροστά έναν πίσω και έναν πάνω, όλοι 120. Επίσης έχει άλλους δυο 80 στα πλαινά τα οποία όμως είναι για τους δίσκους.Εννοείς πως ίσως να άλλαζα/πρόσθετα κάποιον ανεμιστήρα;

Όχι σε περίπτωση που δέν είχες λέω. Η σκέψη του blueblood7 πάντως δέν είναι κακή πριν προχωρήσεις σε αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...