amfilegomenos Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Κύριοι και Κυρίες,Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα της τελευταιές 2 μέρες με την κάρτα γραφικών μου και απο τι εχω συμπεράνει πρέπει να "μπούκωσε"... Με λίγα λόγια απο την ώρα που θα ανοίξω τον υπολογιστή μου οτι εμφανίζεται στην οθόνη μου θα ειναι με κάθετες κόκκινες γραμμές, εχω απεγκαταστήσει τα ντράιβερς τα εχω ξαναπεράσει και πάλι τίποτα, επίσης εχω καθαρίσει το εσωτερικό του υπολογιστή μου απο χνούδια, εχω ξεκουμπώσει την κάρτα γραφικών μου και την εχω ξανακουμπώσει μπας και ξεκολήσει αλλα ακόμα τα ίδια... Στην διαχείρησει συσκευών την κάρτα γραφικών μου την βγάζει με θαυμαστικό και μου λέει κατι για "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" Το εχω γκουγκλαρει και εχω κανει οτι εχω διαβάσει σε φόρουμ αλλα και πάλι τιποτα.. Η καρτα γραφικών μου ειναι η Nvidia GeForce 8800 ultra. Κάποια πρόταση τι μπορεί να εχει συμβει?
cloud13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ισως δεν παιρνει αρκετο ρευμα η κουνηθηκε. Ανοιξες γενικα το πλαινο να δεις αν παταει σωστα η αν ειναι συνδεδεμενη καλα? Σε αλλη περιπτωση μπορει απλα να παρεδωσε πνευμα. Οταν απεγκαταστας τους drivers βγαζει το ιδιο θεμα πριν τους βαλεις παλι ? edit τωρα το διαβασα καλυτερα η εξτρα τροφοδοσια που νομιζω απαιτει υπαρχει στο κουμπωμα ξεκουμπβμα που εκανες?
amfilegomenos Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ισως δεν παιρνει αρκετο ρευμα η κουνηθηκε. Ανοιξες γενικα το πλαινο να δεις αν παταει σωστα η αν ειναι συνδεδεμενη καλα? Σε αλλη περιπτωση μπορει απλα να παρεδωσε πνευμα. Οταν απεγκαταστας τους drivers βγαζει το ιδιο θεμα πριν τους βαλεις παλι ? edit τωρα το διαβασα καλυτερα η εξτρα τροφοδοσια που νομιζω απαιτει υπαρχει στο κουμπωμα ξεκουμπβμα που εκανες? Ναι, κανονικά.. Υπάρχει περίπτωσει να μην δίνει σωστή τροφοδοσία το τροφοδοτικό? , και αν ναι πως θα καταλαβω αν φταίει αυτό?
cloud13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ναι, κανονικά.. Υπάρχει περίπτωσει να μην δίνει σωστή τροφοδοσία το τροφοδοτικό? , και αν ναι πως θα καταλαβω αν φταίει αυτό? Δοκιμαζοντας την καρτα σε αλλο pc Μονο.. Επισης αν εχει on board γραφικα η καρτα δοκιμασε να τρεξεις το pc χωρις την Vga για να απομονωσεις το προβλημα οτι ειναι αυτη σιγουρα. Τσεκαρε και τη συνδεση και την οθονη σου καλου κακου..
soteras Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω λίγο με ένα γρηογορ γοογλε είδα ένα τυπά που έλεγε ότι είχε κάποιου είδος ιο και του εκανε το θεμα με το code 43 αλλα οι γραμμές με κανουν να πιστευω οτι παρεδωσε πνευμα
amfilegomenos Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Η καρτα εχει πεθάνει! Απλα και ομορφα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον κύριοι.. Θα μπορουσατε ίσως να μου προτείνεται μια παρεμφερές κάρτα γραφικών?
Sheogorath Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον κύριοι.. Θα μπορουσατε ίσως να μου προτείνεται μια παρεμφερές κάρτα γραφικών? Θα ρωτήσετε εδώ. Θα σας βοηθήσουνε στην επιλογή, μονάχα δηλώσετε το υπόλοιπο σύστημα και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/ Την παλιά κάρτα επειδή είναι τέρας και προσωπικά την θεωρώ ιστορική δεν θα την πετούσα αλλά θα την έφτιαχνα (με πιστολάκι για τα μαλλιά φτιάχνει συνήθως, ως reflow το λένε στο νετ, προσοχή όχι στον φούρνο που τρώτε) και θα έμπαινε σε συρτάρι "λειτουργική". Γνώμη μου πάντα. Και αν μου επιτρέπεται, είστε στέλεχος του στρατού? 1
Runner25 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ωραιες οι 8800 αλλα τραβουσαν πολυ ρευμα και ανεβαζαν πολυ θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα