Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μεταξύ, το windows κινητό κολλητού μου, εμφανίζει -εκτός των άλλων- σοβαρά προβλήματα στο συγχρονισμό αρχείων στο Onedrive. Στο Onedrive. Της Microsoft. Σε κινητό της Microsoft! Αγάπη!

Και στο desktop (της msft) λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο (το OneDrive της msft).

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν τοσες εφαρμογες οσο το android.

Σαν λειτουργικο εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερο το windows.

Με κατι τετοια σχολια, επιβεβαίωνεις το nickname σου...   :)

Δημοσ.

Πάλι καλά :-)

Τι κινητό που ανέφερες δεν υπάρχει. Βέβαια, ούτε τα υπόλοιπα που γράφεις υπάρχουν αλλά θα ανταποκριθώ στην παράκλησή σου :-)

Είχα πάρει την συσκευή το 2012 όπως σωστά αναφέρατε, με συγχωρείς που δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση στο όνομά της, ακριβώς επειδή έχει μικρή σημασία για το όλο Point.

Πάμε λοιπόν.

Έχεις εγκαταστήσει το clean master, πράγμα που υποδεικνύει πλήρη άγνοια. Εφόσον επιθυμείς το κινητό σου να αποφορτώνει τις διεργασίες, μπορείς να το ορίσεις στα dev opts -> background process limit.

Κακώς το εγκατέστησα λοιπόν, έχεις δίκαιο. Στο προκείμενο, τι θα άλλαζε αν δεν το είχα εγκατεστημένο. Γιατί πριν εγκατασταθεί τα προβλήματα ήταν ίδια.

Με αυτά που γράφεις, θα έπρεπε :-(

Παράδειγμα:

Χμμ. Προφανώς, δεν ξέρεις να διαβάζεις τι γράφει ο Task Manager στα Windows. Στην κατανάλωση μνήμης, περιλαμβάνεται και η cache.

Έχεις καμία ιδέα τί είναι η μνήμη cache ή άκουσες έναν όρο και τον πετάς έτσι? Μήπως σε μπερδεύει το πεδίο `στην cache` του task manager? Από εκεί και περα προφανώς και δεν χρησιμοποιούν 740mb τα windows 7, σχήμα λόγου είναι το όλο θέμα... Λόγω του γεγονότος ότι έχουν άμεσα συγκρίσιμα μεγέθη χρήσης μνήμης ένα λειτουργικό με πολλαπλάσιες δυνατότητες,services και διεργασίες σε σχέση με το άλλο.

Μπά...

Οφείλεται στ' ότι δεν ξέρεις να κάνεις catpure την οθόνη.

¨Εχω ένα κινητό που μετά βίας ανταποκρίνεται και απαντάω σε ένα νήμα στο φόρουμ. Πήγα στην πιό άμεση και προσβάσιμη εκείνη την στιγμή λύση...

Εσύ για τι ακριβώς προσπαθείς να μας πείσεις; Για τ' ότι δε γνωρίζεις πώς λέγεται το κινητό που έχεις/είχες;

Το ποστ αποτελεί συνέχεια σε αναρτήσεις αρκετών σελίδων πίσω, δεν έκανα quote γιατί δεν απευθύνεται σε μία ή δύο συγκεκριμένες. Ανέφερα το πρόβλημα λειτουργίας του κινητού και αρκετοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν - νόμισαν ότι κοροιδεύω. Δεν με ενδιαφέρει το όνομα του κινητού που είχα πριν κάποια χρόνια. Το point ήταν ότι είχα τεράστια προβλήματα στην χρήση με 5-6 εγκατεστημένες εφαρμογές (το clean master ήρθε μετά, ως έσχατη προσπάθεια λύσης, πόσες φορές να το επαναλάβω?) .

Συνεχίζετε να ασχολήστε με ανούσια πράγματα όπως το όνομα κινητού, το πως έγινε το capture το βίντεο ή αν αναβαθμίστηκε ή όχι το λειτουργικό, συγνώμη, το λογισμικό ήθελα να πώ -.-''

Το θέμα μου, για να κλείσει η κουβέντα είναι το εξής:

* το load που καλείται το κινητό να επεξεργαστεί είναι μηδαμινό (είτε με clean master, είτε χωρίς). Μιλάμε για 1-2 Background tasks με μικρό traffic και την διαχείριση ενός απλούστατου GUI.

* το hardware είναι πλήρως ικανό να ανταποκριθεί σε αυτό το load

* όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε το πρόβλημα λογικά είναι I/O bounds αλλά:

* τρέχοντας τα ίδια πράγματα σε WP με υποδεέστερο Hardware (lumia 640) δεν παρουσιάζεται κανένα απολύτως κόλλημα και δεν επηρεάζονται καθόλου άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου όπως το να πάρω ένα μαμημένο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Πάλι καλά :-)

Τι κινητό που ανέφερες δεν υπάρχει. Βέβαια, ούτε τα υπόλοιπα που γράφεις υπάρχουν αλλά θα ανταποκριθώ στην παράκλησή σου :-)

Είχα πάρει την συσκευή το 2012 όπως σωστά αναφέρατε, με συγχωρείς που δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση στο όνομά της, ακριβώς επειδή έχει μικρή σημασία για το όλο Point.

Πάμε λοιπόν.

Έχεις εγκαταστήσει το clean master, πράγμα που υποδεικνύει πλήρη άγνοια. Εφόσον επιθυμείς το κινητό σου να αποφορτώνει τις διεργασίες, μπορείς να το ορίσεις στα dev opts -> background process limit.

Κακώς το εγκατέστησα λοιπόν, έχεις δίκαιο. Στο προκείμενο, τι θα άλλαζε αν δεν το είχα εγκατεστημένο. Γιατί πριν εγκατασταθεί τα προβλήματα ήταν ίδια.

Με αυτά που γράφεις, θα έπρεπε :-(

Παράδειγμα:

Χμμ. Προφανώς, δεν ξέρεις να διαβάζεις τι γράφει ο Task Manager στα Windows. Στην κατανάλωση μνήμης, περιλαμβάνεται και η cache.

Έχεις καμία ιδέα τί είναι η μνήμη cache ή άκουσες έναν όρο και τον πετάς έτσι? Μήπως σε μπερδεύει το πεδίο `στην cache` του task manager? Από εκεί και περα προφανώς και δεν χρησιμοποιούν 740mb τα windows 7, σχήμα λόγου είναι το όλο θέμα... Λόγω του γεγονότος ότι έχουν άμεσα συγκρίσιμα μεγέθη χρήσης μνήμης ένα λειτουργικό με πολλαπλάσιες δυνατότητες,services και διεργασίες σε σχέση με το άλλο.

Μπά...

Οφείλεται στ' ότι δεν ξέρεις να κάνεις catpure την οθόνη.

¨Εχω ένα κινητό που μετά βίας ανταποκρίνεται και απαντάω σε ένα νήμα στο φόρουμ. Πήγα στην πιό άμεση και προσβάσιμη εκείνη την στιγμή λύση...

Εσύ για τι ακριβώς προσπαθείς να μας πείσεις; Για τ' ότι δε γνωρίζεις πώς λέγεται το κινητό που έχεις/είχες;

Το ποστ αποτελεί συνέχεια σε αναρτήσεις αρκετών σελίδων πίσω, δεν έκανα quote γιατί δεν απευθύνεται σε μία ή δύο συγκεκριμένες. Ανέφερα το πρόβλημα λειτουργίας του κινητού και αρκετοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν - νόμισαν ότι κοροιδεύω. Δεν με ενδιαφέρει το όνομα του κινητού που είχα πριν κάποια χρόνια. Το point ήταν ότι είχα τεράστια προβλήματα στην χρήση με 5-6 εγκατεστημένες εφαρμογές (το clean master ήρθε μετά, ως έσχατη προσπάθεια λύσης, πόσες φορές να το επαναλάβω?) .

Συνεχίζετε να ασχολήστε με ανούσια πράγματα όπως το όνομα κινητού, το πως έγινε το capture το βίντεο ή αν αναβαθμίστηκε ή όχι το λειτουργικό, συγνώμη, το λογισμικό ήθελα να πώ -.-''

Το θέμα μου, για να κλείσει η κουβέντα είναι το εξής:

* το load που καλείται το κινητό να επεξεργαστεί είναι μηδαμινό (είτε με clean master, είτε χωρίς). Μιλάμε για 1-2 Background tasks με μικρό traffic και την διαχείριση ενός απλούστατου GUI.

* το hardware είναι πλήρως ικανό να ανταποκριθεί σε αυτό το load

* όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε το πρόβλημα λογικά είναι I/O bounds αλλά:

* τρέχοντας τα ίδια πράγματα σε WP με υποδεέστερο Hardware (lumia 640) δεν παρουσιάζεται κανένα απολύτως κόλλημα και δεν επηρεάζονται καθόλου άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου όπως το να πάρω ένα μαμημένο τηλέφωνο.

Νομίσαμε ότι κοροϊδεύεις γιατί το Nexus δεν είναι μικρή λεπτομέρεια στο όνομα όπως νομίζεις. Για το 4x τα βρίσκω λογικά όσα λες. Ωστόσο, δες μια σοβαρή android συσκευή από φίλο σου για να καταλάβεις τι γίνεται ΣΗΜΕΡΑ. Όχι για να αγοράσεις android αφού το 640 σε καλύπτει αλλά για να μην εκτίθεσαι σε ένα τεχνολογικό-υποτίθεται-forum.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λυπαμαι τον Καρκινο που δεν μπορει να μπει στο θεμα να μιλησει, παρα μονο κοιταει απο την οθονη του!

Χαχαχαχα

Μόλις μπήκα ινσομνια. Βλέπεις δεν είμαστε όλοι μαθητές λυκείου όπως εσύ να έχουμε άπειρο χρονο για ανοησίες

Εγω λυπάμαι εσένα τον haha και τον Belisarius κλπ που δεν έχετε ζωή φίλε μου, και που οι μόνες σας εμπειρίες με wp ειναι μέσα απο το YouTube.

Ο άλλος λεει Samsung j > WP device. Που αν του δείξω το Samsung j πως παει μετά από 30 μέρες χρήσης θα παρακαλαει τους admins να τον μπαναρουν για τις μπαρούφες που λεει.

Σχετικά με το update: Οποιος θέλει τα περνάει τα 10 απλα με το Windows Insiders. Δεν ειναι android να μην παιρνεις αναβάθμιση στα low end κινητα και να σκαλιζεις ρομ.

Φίλε μου χάχα, αλλιώς περίμενα τις κινήσεις της MS, αλλιώς να τις κάνει. Τι να κανω, να κλάψω; idc ξέρω γω. Δεν ειμαι μετοχος. Πάντως το OS έγινε όντως πολυ καλύτερο και ακόμα με κρατάει απο το να αλλάξω OS, και το ίδιο ισχύει και για τα άτομα που γνωρίζω:)

(btw η δεύτερη συσκευή μου ειναι ενα iPhone 6s που αγόρασα πριν 15 μερες απλα για να δοκιμάσω το iOS μιας και παίζει galaxy S6 στο σπίτι και δοκιμάζω και το αντροιντ συχνά. Θα το πουλήσω το 6s σε λίγες μέρες εδω μεσα. Το νου)

Ps: Τα 10αρια έχουν γίνει φοβερό OS

Ps: Απο ότι βλέπω πάνε τη φάση για surface phone high-end, l

Δημοσ.

Νομίσαμε ότι κοροϊδεύεις γιατί το Nexus δεν είναι μικρή λεπτομέρεια στο όνομα όπως νομίζεις. Για το 4x τα βρίσκω λογικά όσα λες. Ωστόσο, δες μια σοβαρή android συσκευή από φίλο σου για να καταλάβεις τι γίνεται ΣΗΜΕΡΑ. Όχι για να αγοράσεις android αφού το 640 σε καλύπτει αλλά για να μην εκτίθεσαι σε ένα τεχνολογικό-υποτίθεται-forum.

Είχα το Samsung Nexus S πριν από αυτό. Από εκεί ξεκίνησε όλη η φάση με το όνομα γιατί στην πρώτη μου απάντηση τα ανέφερα και τα 2 ως Nexus. Δυστηχώς το 4χ είναι το μοναδικό που έχω σε λειτουργία για να δείξω το πρόβλημα. Την ίδια εμπειρία πάντως είχα και με την συσκευή της Samsung.

Από εκεί και πέρα η κουβέντα ξεκίνησε γιατί ανέφερα πως αγανάκτησα μετά από σειρά κινητών που είχαν τέτοια προβλήματα και πήγα σε WP. Κατά την αναφορά των προβλημάτων υπήρξε δυσπιστία για το ότι τα προβλήματα ήταν υπαρκτά. Εξ' ου το όλο ποστ. Δεν ανέφερα κάπου κάτι για το σημερινό android αλλά εξ αρχής μίλησα για το παρελθόν και με αυτό τον τρόπο θέλω να αιτιολογήσω την άποψη που αρχικά είχα αναφέρει. Οτι δηλαδή η μεταφορά σε WP ήταν λύτρωση και δοκιμές με android δεν ξανακάνω μετά από όλα αυτά που έχω τραβήξει.

Συνεχίζω πάντως να πιστεύω ότι η απόδοση των τότε κινητών ήταν αδικαιολόγητη και πως η διαχείριση του hardware από το android έπαιζε σημαντικό ρόλο, μιάς και το load έιναι μικρό. Αν αυτό έχει σήμερα φτιαχτεί δεν το ξέρω, και δεν σκοπεύω να το δοκιμάσω ξαναγοράζοντας android συσκευή.

Αυτό λοιπόν είναι το context για τα ανωτέρω ποστ, μιάς και χάθηκε μέσα στο νήμα. Καλό βράδυ.

Δημοσ.

Μόλις μπήκα ινσομνια. Βλέπεις δεν είμαστε όλοι μαθητές λυκείου όπως εσύ να έχουμε άπειρο χρονο για ανοησίες

Εγω λυπάμαι εσένα τον haha και τον Belisarius κλπ που δεν έχετε ζωή φίλε μου, και που οι μόνες σας εμπειρίες με wp ειναι μέσα απο το YouTube.

Ο άλλος λεει Samsung j > WP device. Που αν του δείξω το Samsung j πως παει μετά από 30 μέρες χρήσης θα παρακαλαει τους admins να τον μπαναρουν για τις μπαρούφες που λεει.

Σχετικά με το update: Οποιος θέλει τα περνάει τα 10 απλα με το Windows Insiders. Δεν ειναι android να μην παιρνεις αναβάθμιση στα low end κινητα και να σκαλιζεις ρομ.

Φίλε μου χάχα, αλλιώς περίμενα τις κινήσεις της MS, αλλιώς να τις κάνει. Τι να κανω, να κλάψω; idc ξέρω γω. Δεν ειμαι μετοχος. Πάντως το OS έγινε όντως πολυ καλύτερο και ακόμα με κρατάει απο το να αλλάξω OS, και το ίδιο ισχύει και για τα άτομα που γνωρίζω :)

(btw η δεύτερη συσκευή μου ειναι ενα iPhone 6s που αγόρασα πριν 15 μερες απλα για να δοκιμάσω το iOS μιας και παίζει galaxy S6 στο σπίτι και δοκιμάζω και το αντροιντ συχνά. Θα το πουλήσω το 6s σε λίγες μέρες εδω μεσα. Το νου)

Δηλαδη οσοι απο εμας μιλαμε για ειχαμε στην κατοχη μας Windows phone για μικρο διαστημα ειμαστε κατακριτεοι και μαλιστα θεωρουμαστε οτι δεν ειχαμε καν συσκευη ενω το παραπανω ειναι αποδεκτο.Μαλιστα το διαβασαμε και αυτο :)

Εντυπωση βεβαια μου προκαλει πως ενας τοσο θερμος οπαδος(και ικανοποιημενος φυσικα)κατοχος Windows phone(lumia 640 ή 640xl αν θυμαμαι καλα)εδωσε ενα τοσο μεγαλο ποσο(κοινως μπορουσες πχ και με φτηνοτερο μοντελο iphone να κανεις το πειραμα σου :) ) για να δοκιμασει το ios και δεν πηγε κατευθειαν στις ναυαρχιδες των Lumia τα 950 και 950Xl τωρα που πεσανε και οι τιμες αισθητα.

Επισης για τα περι Android και των αναβαθμισεων στα low end κινητα τα εχουμε πει νομιζω και δυστηχως παραπληροφορεις τον κοσμο με αυτα που γραφεις :(

Moto E(2015)των 75-80ευρω και Moto G(3rd gen)των 129ευρω και τα δυο με Android 6 αυτη την στιγμη.....

Επισης φιλος μου με Lumia 630(το εχει περιπου 1.5χρονο ως τωρα) και παροτι ελεγε η MS για αναβαθμιση σε Windows 10 για οσα κινητα ειναι σε Windows 8.1,πολυ πιθανο να μην την παρει ποτε την αναβαθμιση http://www.winbeta.org/news/vodafone-the-lumia-630-wont-get-windows-10-mobile Δεν χρειαζεται να σου πω μετα απο τα αυτα ποιο θα ειναι το επομενο του κινητο :)

Το ιδιο και αρκετος κοσμος που εχει windows phone εκτως της λιστας. Αλλα οταν αλλα δηλωνεις και αλλα κανεις μετα ο κοσμος πως να σε παρει στα σοβαρα και αρα να σε προτιμησει.... 

Δημοσ.

Φίλε μου χάχα, αλλιώς περίμενα τις κινήσεις της MS, αλλιώς να τις κάνει. Τι να κανω, να κλάψω; idc ξέρω γω. Δεν ειμαι μετοχος. Πάντως το OS έγινε όντως πολυ καλύτερο και ακόμα με κρατάει απο το να αλλάξω OS, και το ίδιο ισχύει και για τα άτομα που γνωρίζω :)

Πεσμένο σε βλέπω πάντως. Περίμενα περισσότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Συνεχιζεις να λες ψεμματα για να υποστηριξεις αυτο που θελεις. Το lumia 640(2015) εχει αισθητα πιο δυνατο hardware απο του lg 4x hd(2012) .

Συγκεκριμενα το lumia 640 του 2015 εχει παρομοιο hardware(snapdragon 400) με το moto g του 2013. Φυσικα λογω windows phone εχει χαμηλοτερες επιδοσεις(ειδικα σε gpu,3d) απο το moto g παρολο που βγηκε 2 χρονια αργοτερα.

Ενδεικτικα:

http://www.anandtech.com/show/9333/the-microsoft-lumia-640-review/2

Unfortunately, it’s clear that Internet Explorer doesn’t measure up to Chrome and Safari when it comes to performance. While buyers may be pleased that their Lumia 640 performs as well as the more expensive Lumia 735, both of these phones occupy the lowest positions on every chart. There’s even a significant gap between them and other Snapdragon 400 devices running Android, such as Motorola’s Moto G.

Unfortunately, the Lumia 640 isn't shaping up to be a very quick device. It's consistently bested by Snapdragon 400 devices running Android, and in 2015 we're going to see Snapdragon 410 used as the SoC of choice in devices at this price bracket, which won't make the Lumia 640's position any better.

As suspected, there’s a very significant gap in performance when comparing the Lumia 640 to the Moto G. I can’t say whether this is due more to the differences between OpenGL and DirectX, or between the different Adreno drivers on Windows Phone and Android, but whatever the case may be the end result is a notable decrease in GPU performance on Windows Phone when compared to an Android device with the same SoC.

Και εκτος απο την εμπειρια χρησης που περιγραφεται παραπανω, τα ιδια αποτελεσματα αποτυπωνονται σε μετρησεις , οπου το lumia 640 που αναφερεις ειναι πιο αργο απο το moto e των 78€ :

75010.png

75007.png

75005.png

Δημοσ.

Συνεχιζεις να λες ψεμματα για να υποστηριξεις αυτο που θελεις. Το lumia 640(2015) εχει αισθητα πιο δυνατο hardware απο του lg 4x hd(2012) .

Συγκεκριμενα το lumia 640 του 2015 εχει παρομοιο hardware με το moto g του 2013. Φυσικα λογω windows phone εχει χαμηλοτερες επιδοσεις(ειδικα σε gpu,3d) απο το moto g παρολο που βγηκε 2 χρονια αργοτερα.

4x HD: 1.5Ghz quad core cortex A9, 1gb Ram

lumia 640: 1.2Ghz quad core Qualcomm Snapdragon, 1gb Ram

Δεν διάβασα benchmarks, θεωρώ ότι σε τόσο μικρές συχνότητες τα 300Mhz παραπάνω παίζουν σημαντικό ρόλο. Αν κάνω λάθος τότε λέω ψέματα. 3D και gpu δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με το ότι τρέχει στο background το facebook. Δεν γνωρίζω επίσης τι hardware έχει το Moto-g και πως αυτό συγκρίνεται με το 4x hd. Με τα παραπάνω νούμερα πιστεύω πως το 640 αν όχι υποδεέστερο, είναι αρκετά κοντα σε απόδοση.

Edit: Σε ένα πρόχειρο search πάντως τα περισσότερα site απλά παραθέτουν χαρακτηριστικά των κινητών... Το πρώτο behnchmark που βρήκα είναι το geekbench στο οποίο το 4χ έχει score 1052 ενώ το Moto-g έχει 1119... Δεν μου φαίνεται τεράστια διαφορά.... Αυτά όσων αφορά το Mutlicore, στο single core τα αποτελέσματα είναι 358 Και 335 αντίστοιχα...

https://browser.primatelabs.com/android-benchmarks#2

Δημοσ.

4x HD: 1.5Ghz quad core cortex A9, 1gb Ram

lumia 640: 1.2Ghz quad core Qualcomm Snapdragon, 1gb Ram

Δεν διάβασα benchmarks, θεωρώ ότι σε τόσο μικρές συχνότητες τα 300Mhz παραπάνω παίζουν σημαντικό ρόλο. Αν κάνω λάθος τότε λέω ψέματα. 3D και gpu δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με το ότι τρέχει στο background το facebook. Δεν γνωρίζω επίσης τι hardware έχει το Moto-g και πως αυτό συγκρίνεται με το 4x hd. Με τα παραπάνω νούμερα πιστεύω πως το 640 αν όχι υποδεέστερο, είναι αρκετά κοντα σε απόδοση.

Edit: Σε ένα πρόχειρο search πάντως τα περισσότερα site απλά παραθέτουν χαρακτηριστικά των κινητών... Το πρώτο behnchmark που βρήκα είναι το geekbench στο οποίο το 4χ έχει score 1052 ενώ το Moto-g έχει 1119... Δεν μου φαίνεται τεράστια διαφορά.... Αυτά όσων αφορά το Mutlicore, στο single core τα αποτελέσματα είναι 358 Και 335 αντίστοιχα...

https://browser.primatelabs.com/android-benchmarks#2

O tegra 3 που φοράει το lg 4x hd είναι υποδεεστερος απο τον snapdragon 400 που φοραει το lumia 640 του 2015 κ το moto g.

Φυσικα, ο snapdragon 400 που φορανε το moto g κ το lumia 640 προσφέρει καλυτερες επιδοσεις στο moto g λογω android οπως ειδες και παραπάνω.

Βασικα το lumia 640 που αναφέρεις εχει χειροτερες επιδοσεις απο το moto e των 78€.

Δημοσ.

Ας αφήσουμε τα android vs wp και ας πάμε στα βασικά: 

1. 4 πυρήνες μιας τεχνολογίας δεν σημαίνει πως είναι το ίδιο με 4 πυρήνες διαφορετικής τεχνολογίας.

2. 8 πυρήνες μιας τεχνολογίας δεν σημαίνει πως είναι καλύτεροι από 4 πυρήνες διαφρετικής τεχνολογίας.

3. 4 πυρήνες σε ένα smartphone, δεν σημαίνει πως έχουν τις ίδιες δυνατότητες με 4 πυρήνες ενός pc.

Είναι σαν να υποστηρίξω πως το διπύρηνο Xperia Sole είναι το ίδιο με ένα διπύρηνο Iphone...

• Like 2
Δημοσ.

Ας αφήσουμε τα android vs wp και ας πάμε στα βασικά: 

1. 4 πυρήνες μιας τεχνολογίας δεν σημαίνει πως είναι το ίδιο με 4 πυρήνες διαφορετικής τεχνολογίας.

2. 8 πυρήνες μιας τεχνολογίας δεν σημαίνει πως είναι καλύτεροι από 4 πυρήνες διαφρετικής τεχνολογίας.

3. 4 πυρήνες σε ένα smartphone, δεν σημαίνει πως έχουν τις ίδιες δυνατότητες με 4 πυρήνες ενός pc.

Είναι σαν να υποστηρίξω πως το διπύρηνο Xperia Sole είναι το ίδιο με ένα διπύρηνο Iphone...

Χάρης Χαιρόπουλος, χάρηκα... Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο... Θεώρησα ότι είναι κοντά σε επιδόσεις (με το Lumia να είναι υποδεέστερο) διότι από την μία έχεις ένα νεότερο core αλλά από την άλλη έχεις 300Mhz παραπάνω. Επίσης τα 300Mhz είναι μεγάλη διαφορά για τις συχνότητες που παίζουν οι 2 επεξεργαστές. Το geekbench θεωρώ ότι επιβεβαίωσε εν μέρη αυτό που λέω μιάς και η απόδοση των επεξεργαστών είναι κοντά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...