patrickdrd Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 http://www.digitallife.gr/i-episimi-thesi-tis-microsoft-gia-ta-windows-10-mobile-den-ta-paratame-to-antitheto-45751
gkool Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έχω πλέον περάσει και από τα τρία λειτουργικά. Καθενα έχει τα υπερ και τα κατά του. Τα windows phone έχουν πρόβλημα με ορισμένες απαραίτητες εφαρμογές που λείπουν και δεν καλύπτονται καλά από web apps πχ webbanking για καποιες τραπεζες και με εφαρμογές που δεν εχουν για καποιο λογο τις ιδιες δυνατότηες με αντίστοιχες του Android και ios, πχ facebook, viber, whatsapp. Υπήρχαν επίσης καποια προβληματα που με ενοχλούσαν, πχ δεν μπορουσα να ψαξω στα παλιά mail του yahoo λογαριασμού μου και τα live tiles ανανεώνονταν όποτε τους εκανε κέφι. Από την άλλη δεν κολλούσαν ποτέ, ήταν γρήγορο λειτουργικό, με πλήρεις πλέον ειδοποιησεις και ένα πολύ χρηστικό people hub με ενοποίση όλων των λογαριασμών της επαφής από όλες τις υπηρεσίες.Επιπρόσθετα, το τίμιο 830 που είχα για ενα χρονο είχε πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή καμερα και πολυ καλό ηχο από τα ακουστικά αλλά και το ηχείο, άψογο wifi και απροβλημάτιστο bluetooth, πολύ καλό σήμα, άριστη ποιότητα κλήσης και μπαταρία που έβγαζε άνετα τη μέρα. Είναι ένας συνδυασμός θετκών στοιχείων που στα 220 ευρώ δεν απαντάται εύκολα και το καθιστουσε αγορά value for money. Το γιατί δεν τα προτιμά καθόλου ο κόσμος είναι και θέμα marketing και ουσίας και ψυχολογίας. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι έδειχνε να είναι το αποπαίδι της MS η οποία έβγαλε όλες τις εφαρμογές της με άψογες υλοποιήσεις στα άλλα λειτουργικa καθιστώντας τη μετάβαση σε αυτά απροβλημάτιστη ενώ η google δε δίνει για τα wp ούτε εφαρμογή gmail και youtube.Προσωπικά, διατίθεμαι να επιστρέψω κάποια στιγμή, γιατί όχι για ένα lumia 950 στα 290 ευρώ σε 8 μήνες με πιο ώριμο λειτουργικό και κάποια κινητικότητα από universal apps...
Holism Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ps: Απο ότι βλέπω πάνε τη φάση για surface phone high-end, l Λες και θα αλλάξει κάτι. High-end χωρίς εφαρμογές δεν είναι high end enough. 2
gkool Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Θα σου πως κατι που μπορεί να σσου φανεί κάπως παράξενο . Αυτό εδω, ειναι ένα ελληνικό site. Γραμμένο στα ελληνικα. Η συντριπτικοτατη πλειοψηφία επισκεπτών ειναι κάτοικοι Ελλάδος . Εμείς που είμαστε εδω έχουμε τις ίδιες εμπειρίες. Τώρα αν κάποιοι την κοπανησαν με ελαφρά, σε σημαίνει ότι θα πρέπει να τους υπολογίζουμε οταν λέμε τις εμπειρίες μας μην τυχόν και δουν τίποτα ανακρίβειες και τσουτσουρισουν. Το site είναι ελληνικό αλλά το πρόβλημα της απήχησης των wp είναι περίπου το ίδιο σε όλες τις χώρες. Νομίζω ότι το επιχείρημα της ανάρτησης ήταν ότι αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί πλήρως με το app gap καθώς για τις μεγάλες χώρες του εξωτερικού το πρόβλημα είναι σαφώς πιο ήπιο. Δεν βλέπω κάτι κακό με το σχόλιο, αντίθετα νομίζω πως συμβάλλει στη συζήτηση.
Jimmy08 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι για κάποιον άγνωστο λόγο η Microsoft δεν ενδιαφέρεται να προωθήσει το συγκεκριμένο τμήμα. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά τέτοια αδιαφορία και μάλιστα με επίσημες ανακοινώσεις! Κρεμάει συνεχώς το κοινό που εμπιστεύτηκε τα mobile λειτουργικά της εδώ και 6-7 χρόνια! Είναι θαύμα πως μετά από τόση αδιαφορία συνεχίζει να έχει ακόμα έστω και αυτό το ελάχιστο κοινό. Το ποιο κουλό στην όλη ιστορία είναι ότι ξόδεψε ένα σωρό λεφτά για να αγοράσει την Nokia και στη συνέχεια έθαψε κυριολεκτικά τις δυνατότητες που απέκτησε από αυτή την εξαγορά! Fanboys?
jimakos1981 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Έχω το πρώτο μου Windows Phone. Ένα lumia 640. Μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά δεν έχει τόσες εφαρμογές όσες το android λόγω καθυστερημένης εισόδου στις αγορές. Τις βασικές εφαρμογές τις έχει. Κάμερα καλή έχει. Εφαρμογές φιλικές προς τον χρήστη και ίδια φιλοσοφία με το android, (εγώ προσωπικά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να το μάθω), και πολύ γρήγορο. Ούτε εκκαθάριση κάθε τόσο που μου έσπαγε τα νεύρα με διάφορες εφαρμογές. Τα Windows απλά αδικήθηκαν από πολλούς (λόγω συνήθειας χρήσης) και διάβασα σε ένα site οτι πολλοί φανατικοί του android που δοκίμασαν και αγόρασαν Windows phone απλά "κόλλησαν". Μπείτε σε ένα οποιοδήποτε site ή αν υπάρχει και εδώ σαν θέμα συζήτησης να δείτε και μόνοι σας. Αυτά.
Belisarius Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Έχω το πρώτο μου Windows Phone. Ένα lumia 640. Μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά δεν έχει τόσες εφαρμογές όσες το android λόγω καθυστερημένης εισόδου στις αγορές. Τις βασικές εφαρμογές τις έχει. Κάμερα καλή έχει. Εφαρμογές φιλικές προς τον χρήστη και ίδια φιλοσοφία με το android, (εγώ προσωπικά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να το μάθω), και πολύ γρήγορο. Ούτε εκκαθάριση κάθε τόσο που μου έσπαγε τα νεύρα με διάφορες εφαρμογές. Τα Windows απλά αδικήθηκαν από πολλούς (λόγω συνήθειας χρήσης) και διάβασα σε ένα site οτι πολλοί φανατικοί του android που δοκίμασαν και αγόρασαν Windows phone απλά "κόλλησαν". Μπείτε σε ένα οποιοδήποτε site ή αν υπάρχει και εδώ σαν θέμα συζήτησης να δείτε και μόνοι σας. Αυτά. Διάβασες σε ένα site ότι πολλοί φανατικοί του android κόλλησαν με τα windows phones, την ίδια στιγμή που ούτε οι ίδιοι οι χρήστες windows phone δεν επιλέγουν wp για την επόμενη συσκευή τους. Seems legit. Τα νούμερα είναι αμείλικτα για να γράφονται ψευδοεπιχειρήματα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα