Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον γιατί η δική μου εμπειρία == πολλών άλλων, το 550/640 εδώ έχει κάνει πολλές πωλήσεις.

Δεν συμφωνώ γιατί πολύ απλά δεν είναι καθολικό το πρόβλημα, σοβαρό ποσοστό των εφαρμογών δεν αφορούν όλους και παντού.

Επειδή αναφέρω την εμπειρία μου δεν σημαίνει ότι είμαι το κινητό μου...

Ναι,  δεν εισαι μονο εσυ..  Ειναι και το υπόλοιπο 0.8% που συμφωνεί μαζι σου.  Πριν κανα χρονο συμφωνούμε το 5-6%,  τωρα το 0.8% και σε λιγο καιρο κανεις.. 

Εγω ξερω οτι εχω προτείνει παλαιοτερα για φθηνο κινητο,  σε καμια 10ρια ατομα ativ s.  Φυσικά σε ατομα που ορκιζονταν οτι δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα οι εφαρμογές. Θελανε κυρίως σταθερότητα και σε αυτο δεν μπορείς να πεις τίποτα για τα Windows. 

Λοιπον δεν εχει μεινει ουτε ενας με Windows.  Κατα βαση ολοι android πειραν.  Μιλανε με τα χειρότερα λόγια για τα Windows. 

Απο την εφαρμογή fb που ειναι γτπ,  οσο και για βασικα πράγματα πχ να μη μπορούν να εχουν τη μουσικη σε φακελους,  καθως δεν υπηρχε σοβαρος player που να υποστηρίζει τραγούδια σε φακελους.  

Δεν ειναι μονο τα παιχνίδια.  Ειναι γενικο το φαινόμενο.  Ενω υπάρχουν απλες εφαρμογές για σούπερ μαρκετ,  εισιτήρια,  πλοια κλπ που καποιες είναι χρησιμες για διαφορετικους χρηστες καθε φορα. 

Με το να στρουθοκαμηλιζετε και να γραφετε παραμυθια για το ποσο καλες ειναι οι εφαρμογές στα win,  μονο τον εαυτο σας πιθετε. 

Αφου δεν σας παραξενευει το συνεχώς μειουμενο ποσοστο πωλησεων τι να πω.. 

• Like 2
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι ελλειψεις εφαρμογων ειναι αρκετες.

Οτι οι χρηστες που παραμενουν στην πλατφορμα στρουθοκαμηλιζουν ειναι γεγονος, η πλειονοτητα ομως που δοκιμασε windows phone τα εγκαταλειπει.

Κ η Ελλαδα στεκεται σχετικα καλα απο αποψη εφαρμογων στο windows store, ακομα κ αν λειπουν εφαρμογες πχ vodafone, cosmote, oasa κλπ. Ισως στεκεται σχετικα καλα, γιατι τα windows phone ειναι καπως δημοφιλη σητν Ελλαδα και δεν ειναι στο 2% οπως ειναι παγκοσμιως.

Οταν πχ στην Αμερικη αρκετες τραπεζες δεν εχουν εφαρμογη για windows phone(no mobile banking!) δειχνει τι ελλειψεις υπαρχουν.

Windows Phone has a new app problem

American Airlines, Chase Bank, Bank of America, NBC, Pinterest, and Kabam have all discontinued their Windows Phone apps in the past year. These huge apps have simply disappeared or will no longer be updated.

οπως ειναι ενδεικτικο οτι ακομα κ αρκετες εφαρμογες της ιδιας της Microsoft ηταν χειροτερες στα windows phone απο οτι στο ios και στο android:
(γιατι δεν ειναι μονο οι ελλειψεις εφαρμογων, ειναι κ η ποιοτητα κ τα features των υπαρχοντων windows phone εφαρμογων ειναι πολυ πισω κ αρκετες αναβαθμιζονται σπανια χωρις να εχουν τα features που εχουν σε αλλες πλατφορμες)

It's not just third-party apps disappearing, either. Microsoft has removed several MSN apps and its popular Photosynth app, and the software maker has also killed off a number of special Lumia camera apps. Windows Phone users still don't have great Skype or Office apps like Microsoft produces for the iPhone. It's stunning that, after five years, the best experience of using Skype or Office on a phone isn't on one powered by Windows. This will change in Windows 10 Mobile, but it's not available yet.

Οταν την πλατφορμα την εγκαταλειπει η πλειονοτητα των χρηστων που την δοκιμασε, ειναι λογικα να την εγκαταλειψουν κ οι κατασκευαστες(ελαχιστα κινητα απο κατασκευαστες πλην Microsoft) αλλα και οι developers.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, κατάφερα να ανοίξω το android Κινητό που ανέφερα... αναστήθηκε η μπαταρία... έχουμε και λέμε:

LG Nexus 4x HD, 1gb Ram, 4πύρηνο, android 4.1.2. (Το λογισμικό δεν έχει γίνει Update ώστε να βαρύνει και άλλο μιάς και το κινητο δεν είχε μπει σε λειτουργία εδώ και 1+χρόνο)

Χρήση RAM μόλις έχει ανοίξει η συσκευή... να κλάψω? η desktop έκδοση των Windows 7x64 χρησιμοποιεί λιγότερη. Παράκληση αυτοί που ανέφεραν ότι είναι καλό το λειτουργικό να χρησιμοποιεί όλη την διαθέσιμη RAM να μας πουν τί ναρκωτικά πίνουν:

WP_20160426_15_41_56_Pro.jpg

Εγκατεστημένα προγράμματα (παραφορτωμένο όπως βλέπετε...)
WP_20160426_15_41_32_Pro.jpg

Και βίντεο "εμπειρίας χρήσης" μόλις ανοίγεις το Internet... Περιττό να αναφέρω ότι το κινητό ακόμη και τώρα που μιλάμε, μετά το τράβηγμα και Upload του video κολλάει. Ακόμη δεν έχει φορτώσει πλήρως τα δεδομένα που θέλει από το internet και δεν έχω καταφέρει να μπω στα μυνήματα.

[sorry για την ανάλυση - aspect ratio και γωνία θέασης του βίντεο, βαριέμαι να ανοίγω το vegas για ένα ποστ στο φόρουμ. Η αναπηρία στα δάχτυλα επίσης οφείλετε στο ότι έβλεπα μέσα από την κάμερα του άλλου κινητού]

https://youtu.be/CtuS1x9q8Yo

Και προσπαθείτε τώρα να με πείσετε για ποιό πράγμα ρε παιδιά? Ότι το λειτουργικό αυτό (android) είναι σοβαρό και πρέπει να ξαναγοράσω? Ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω, δεν χρειάζεται να διαβάσω κανένα review, recommendation, τεκμηριωμένη άποψη, whatever, για να ξεπεράσω αυτό το αίσχος για το οποίο έδωσα 400 ευρώ όταν κυκλοφόρησε... Η συσκευή έχει εγκατεστημένο ότι βλέπετε στην εικόνα και δεν την έχω πειράξει με κανένα τρόπο ώστε να δουλεύει έτσι. Από αγανάκτηση πήγα σε WP γιατί βίωνα αυτό που βλέπετε καθημερινά... Τα ίδια ζούσα και με όλες τις προηγούμενες συσκευές Android που είχα. Εδώ μιλάμε για ουσιώδη και στοιχειώδη προβλήματα στην καθημερινή χρήση του κινητού, που οφείλονται στο λειτουργικό καθώς το load από το Interface και 2 απλά προγράμματα που πάνε να τρέξουνε (π.χ. μυνήματα) είναι εύκολα διαχείρισιμο από επεξεργαστή επιπέδου του Pentium 1 133Mhz που έχω...

• Like 4
Δημοσ.

Είναι σαν να μαλώνουν το 1100 π.Χ. γιατί εμείς χρησιμοποιούμε σίδηρο ενώ κάποιοι με την πέτρα κάνουν την δουλειά τους.

Αστοχο το παραδειγμα σου!

Δημοσ.

Λοιπόν, κατάφερα να ανοίξω το android Κινητό που ανέφερα... αναστήθηκε η μπαταρία... έχουμε και λέμε:

LG Nexus 4x HD, 1gb Ram, 4πύρηνο, android 4.1.2. (Το λογισμικό δεν έχει γίνει Update ώστε να βαρύνει και άλλο μιάς και το κινητο δεν είχε μπει σε λειτουργία εδώ και 1+χρόνο)

Χρήση RAM μόλις έχει ανοίξει η συσκευή... να κλάψω? η desktop έκδοση των Windows 7x64 χρησιμοποιεί λιγότερη. Παράκληση αυτοί που ανέφεραν ότι είναι καλό το λειτουργικό να χρησιμοποιεί όλη την διαθέσιμη RAM να μας πουν τί ναρκωτικά πίνουν:

Αρχικα , το κινητο αυτο(4 ετων, τα αντιστοιχα windows phone 7.5 δεν παιρνουν καμμια προσφατη εφαρμογη) δεν ειναι nexus, εχεις λαθος ονομασια. Επισης, εχει το τελευταιο λογισμικο που εχει βγει για αυτο το κινητο (παλι λανθασμενα γραφεις οτι δεν εχει γινει update για να μην βαρυνει επειδη δεν το χρησιμοποιεις)

Τελος, εχεις βαλει προγραμματα που καθυστερουν το κινητο(clean master κλπ), ενω η ιδια η google λεει οτι κανουν κακο.

Δημοσ.

Αρχικα , το κινητο αυτο(4 ετων) δεν ειναι nexus, εχεις λαθος ονομασια. Επισης, εχει το τελευταιο λογισμικο που εχει βγει για αυτο το κινητο (παλι λανθασμενα γραφεις οτι δεν εχει γινει update για να μην βαρυνει επειδη δεν το χρησιμοποιεις)

Τελος, εχεις βαλει προγραμματα που καθυστερουν το κινητο(ram cleaner κλπ), ενω η ιδια η google λεει οτι κανουν κακο.

Δεν έχουν γίνει update λειτουργικό/εφαρμογές από την μέρα τελευταίας χρήσης τους έως σήμερα. Π.Χ. τα messenger/firefox κτλπ έχουν την τότε έκδοση και όχι κάτι βαρύτερο. Το ccleaner έγινε εγκατάσταση επειδή ακριβώς υπήρχε αυτό το πρόβλημα (μπας και βοηθήσει). Παράκληση μή με κάνεις να το κάνω uninstall και να ξανατραβάω και ανεβάζω βίντεο.

Τέλος ΟΚ, όσων αφορά το όνομα, μικρή σημασία νομίζω πως έχει. Το ότι είναι τεσσάρων ετών επίσης αδιάφορο, τρέχει στο λογισμικό της εποχής του με τα ίδια αποτελέσματα που είχε και το Samsung Nexus S που έτρεχε το android της εποχής του καθώς και το προηγούμενο android Που είχα, που έτρεχε και εκείνο με την σειρά του την έκδοση android της εποχής του...

Δημοσ.

Δεν έχει γίνει update λειτουργικό/εφαρμογές από την μέρα τελευταίας χρήσης τους έως σήμερα. Π.Χ. τα messenger/firefox κτλπ έχουν την τότε έκδοση και όχι κάτι βαρύτερο. Το ccleaner έγινε εγκατάσταση επειδή ακριβώς υπήρχε αυτό το πρόβλημα (μπας και βοηθήσει). Παράκληση μή με κάνεις να το κάνω uninstall και να ξανατραβάω και ανεβάζω βίντεο.

Τέλος ΟΚ, όσων αφορά το όνομα, μικρή σημασία νομίζω πως έχει. Το ότι είναι τεσσάρων ετών επίσης αδιάφορο, τρέχει στο λογισμικό της εποχής του με τα ίδια αποτελέσματα που είχε και το Samsung Nexus S που έτρεχε το android της εποχής του καθώς και το προηγούμενο android Που είχα, που έτρεχε και εκείνο με την σειρά του την έκδοση android της εποχής του...

Εβαζες προγραμματα που καθυστερουν το συστημα , οπτοε δεν μπορει να βγει συμπερασμα.

Το μοναδικο συμπερασμα που μπορει να βγει ειναι οτι αν το αδειασεις απο αυτα που εχεις βαλει, τοτε θα λειτουργει, αλλα ενα windows phone 7.5 εκεινης της εποχης δεν μπορει να παρει σχεδον καμμια προσφατα αναβαθμισμενη εφαρμογη.

Οσο για το nexus s του 2010(που βγηκε με 2.3 κ αναβαθμιστηκε σε 4.1 ), ετυχε να το εχω κ πηγαινε εξαιρετικα για την εποχη του.

Ενδεκτικα με 4.1:

Το ιδιο ισχυει πχ και για το πως παει 3.5 χρονια μετα την κυκλοφορια του το nexus 4(350€) του 2012.  Τα αντιστοιχα windows phone αυτων των χρηματων(lumia 820 κ κατω) εκεινης της εποχης ηταν τραγικα , ενδεκτικα αναλυση 480 x 800 pixels κ φυσικα δεν τρεχουν συγχρονες εφαρμογες.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν έχουν γίνει update λειτουργικό/εφαρμογές από την μέρα τελευταίας χρήσης τους έως σήμερα.

Eγραφες για το λογισμικο:

Οποτε, καλο θα ηταν να μην γραφονται ανακριβειες για να δημιουργουνται εντυπωσεις.

Δημοσ.

Σε ενα θεμα για χρηστες Windows Mobile 10 ή Lumia phones γενικοτερα,είναι 1-2 άτομα fan του Android-iOS και βγαζουν όλη τη χολή χωρίς καμια εμπειρία χρησης και αντιλέγουν στα επιχειρήματα πραγματικών χρηστών Windows,ακομη και πρωην χρηστών Android!Απλά ετσι για να παμε κοντρα!Δεν ειναι τυχαιο εξαλλου!Να συμβαδίζουμε και με τα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα της εποχης!!

Δημοσ.

Εβαζες προγραμματα που καθυστερουν το συστημα , οπτοε δεν μπορει να βγει συμπερασμα.

Το μοναδικο συμπερασμα που μπορει να βγει ειναι οτι αν το αδειασεις απο αυτα που εχεις βαλει, τοτε θα λειτουργει, αλλα ενα windows phone 7.5 εκεινης της εποχης δεν μπορει να παρει σχεδον καμμια προσφατα αναβαθμισμενη εφαρμογη.

Οσο για το nexus s του 2010(που βγηκε με 2.3 κ αναβαθμιστηκε σε 4.1 ), ετυχε να το εχω κ πηγαινε εξαιρετικα για την εποχη του.

Ενδεκτικα με 4.1:

Το ιδιο ισχυει πχ και για το πως παει 3.5 χρονια μετα την κυκλοφορια του το nexus 4(350€) του 2012.  Τα αντιστοιχα windows phone αυτων των χρηματων(lumia 820 κ κατω) εκεινης της εποχης ηταν τραγικα , ενδεκτικα αναλυση 480 x 800 pixels κ φυσικα δεν τρεχουν συγχρονες εφαρμογες.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Eγραφες για το λογισμικο:

Οποτε, καλο θα ηταν να μην γραφονται ανακριβειες για να δημιουργουνται εντυπωσεις.

Εκτός από το fb, ποιά είναι αυτά τα προγράμματα? (για το οποίο σημείωση είναι disabled από τα settings το να συγχρονίζεται αλλά με γράφει στα @@ του). Το ccleaner όπως προαναφέρθηκε δεν κάνει καμία διαφορά και μπήκε εξτρά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα.

Και βασικά, συγνώμη, αλλά θες να μου πεις ότι ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής γρηγορότερος του ενός Gigahertz με 1gb ram προς χρήση δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα background task με μερικά Megabyte (kilobyte βασικά) traffic όπως το messenger/facebook και σέρνεται το σύμπαν?

Όσων αφορά το Nexus S την ίδια εμπειρία είχα... Δυστηχώς δεν είναι πιά μαζί μας για να τραβήξω αντίστοιχο βίντεο. Παρόμοια review είδα και το είχα αγοράσει.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχεις ιδέα από πληροφορική, αλλά ο όρος "λογισμικό" ΔΕΝ σημαίνει λειτουργικό σύστημα, το περιλαμβάνει και αυτό, μαζί με κάθε άλλο πρόγραμμα. Να ξέρουμε για τί μιλάμε πριν ξεκινήσουμε να δείχνουμε ανακρίβειες:

https://en.wikipedia.org/wiki/Software

• Like 1
Δημοσ.

Δε χρειάζεται τα έχεις ήδη κλειστά ή έστω με παρωπίδες. Θες να μου πεις πως αν κάποιος θέλει ένα εισιτήριο για τον ΟΑΣΑ μπορεί να το αγοράσει από την DSB και SAS; Ή πρέπει να μετακομίσει στη Δανία όποιος εχει windows;

Φίλε μου με συγχωρεις για την λεπτή ειρωνεία πιο πάνω αλλά έπρεπε να πω το point μου με κάποιο τρόπο. Και εγώ έχω windows κινητό αλλά το να μην βλέπουμε τα αρνητικά ώστε να δικαιολογήσουμε την επιλογή μας δεν βλέπω σε τι καλο μπορει να βγει. Το πήρα γνωρίζοντας τα αρνητικα τα οποία έγιναν πιο πολλά στη συνέχεια αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να τα πω γιατι αν δεν τα πω δεν θα εξαφανιστούν ποτέ

Παραδεχόμαστε τις ελλειψεις αλλα να παραδεχτουν και οι android fans ότι κινητό με 100 ευρω απο Ελλάδα και με 2 χρόνια εγγυηση δεν προκειται α βρουν να δουλευει απροβληματιστα ως τηλεφωνο και με τις βασικες λειτουργιες!Ολα τα αλλα ειναι κλασσικη περίπτωση "εμφυλίου πολέμου"!Και τον Κολοκοτρώνη αυτο τον εφαγε και ας εκανε τοσα για την πατριδα!Πάντα υπάρχει κάποιος που θα θαψει!!!χαχαχα

Δημοσ.

Σε ενα θεμα για χρηστες Windows Mobile 10 ή Lumia phones γενικοτερα,είναι 1-2 άτομα fan του Android-iOS και βγαζουν όλη τη χολή χωρίς καμια εμπειρία χρησης και αντιλέγουν στα επιχειρήματα πραγματικών χρηστών Windows,ακομη και πρωην χρηστών Android!Απλά ετσι για να παμε κοντρα!Δεν ειναι τυχαιο εξαλλου!Να συμβαδίζουμε και με τα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα της εποχης!!

Και εγώ έχω δει σε WP κινητό φίλης μου που το μόνο που κάνει είναι τηλέφωνα και photos + 2-3 games να της κολλάει η οθόνη για αρκετά δευτερόλεπτα και να μην μπορεί να κάνει τίποτα.. αυτό σημαίνει ότι όλα τα wp έχουν αυτή την συμπεριφορά; Σαφώς και όχι, έτσι είναι και σε κάποια Android, κάποια που έχουν περάσει από τα χέρια μου δεν με εντυπωσίασαν και κάποια ήταν πολύ δυνατά.

Δημοσ.

Εκτός από το fb, ποιά είναι αυτά τα προγράμματα? (για το οποίο σημείωση είναι disabled από τα settings το να συγχρονίζεται αλλά με γράφει στα @@ του). Το ccleaner όπως προαναφέρθηκε δεν κάνει καμία διαφορά και μπήκε εξτρά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα.

Το ccleaner κανει διαφορα προς το χειροτερο, βγαλτο.

Αν εχει αρκετα ελευθερο χωρο(καντου βασικα ενα reset) για να μην ζοριζεται ο δισκος, μια χαρα θα μπορεις να κατεβασεις το τελευταιο facebook messenger και να παρεις μεσω αυτου τηλεφωνο ή την εφαρμογη του oasa και να αγορασεις εισιτηριο,

Με windows phone 7.5 της εποχης δεν γινονται αυτα.

Και βασικά, συγνώμη, αλλά θες να μου πεις ότι ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής γρηγορότερος του ενός Gigahertz με 1gb ram προς χρήση δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα background task με μερικά Megabyte (kilobyte βασικά) traffic όπως το messenger/facebook και σέρνεται το σύμπαν?

Ειναι θεμα I/O, οχι cpu. Ο δισκος του ειναι αργος κ ζοριζεται οταν κανει κ αλλα πραγματα.

Παραδεχόμαστε τις ελλειψεις αλλα να παραδεχτουν και οι android fans ότι κινητό με 100 ευρω απο Ελλάδα και με 2 χρόνια εγγυηση δεν προκειται α βρουν να δουλευει απροβληματιστα ως τηλεφωνο και με τις βασικες λειτουργιες!Ολα τα αλλα ειναι κλασσικη περίπτωση "εμφυλίου πολέμου"!Και τον Κολοκοτρώνη αυτο τον εφαγε και ας εκανε τοσα για την πατριδα!Πάντα υπάρχει κάποιος που θα θαψει!!!χαχαχα

Πριν ~3 χρονια αγορα moto g σε αυτα περιπου τα χρηματα κ ειναι σε χρηση ακομα. Τα αντιστοιχα windows phone προσεφεραν αισθητα χειροτερη εμπειρια χρησης με τραγικες οθονες κλπ.

Τωρα, αγορα moto e στα 78€ ή moto g 3rd gen στα 125€(με πολυ ανωτερη ποιοτητα κατασκευης, μεταλλικο σασι κ αδιαβροχο, πραγματα που δεν βρισκεις στα φθηνα lumia).

Λυσεις υπαρχουν καλυτερες, για αυτο ο περισσοτερος κοσμος φευγει απο τα windows phone ακομα κ αν τα δοκιμασε κ παει σε κατι ανωτερο.

Δημοσ.

Το ccleaner κανει διαφορα προς το χειροτερο, βγαλτο.

Αν εχει αρκετα ελευθερο χωρο(καντου βασικα ενα reset) για να μην ζοριζεται ο δισκος, μια χαρα θα μπορεις να κατεβασεις το τελευταιο facebook messenger και να παρεις μεσω αυτου τηλεφωνο ή την εφαρμογη του oasa και να αγορασεις εισιτηριο,

Με windows phone 7.5 της εποχης δεν γινονται αυτα.

Ειναι θεμα I/O, οχι cpu. Ο δισκος του ειναι αργος κ ζοριζεται οταν κανει κ αλλα πραγματα.

Το κινητό έχει άπλετο χώρο καθώς δεν έχει τίποτα σχεδόν περασμένο. Φωτογραφίες κτλπ ήταν σε SD κάρτα που έχει αφαιρεθεί.

Το I/O του δίσκου πως επηρεάζει το Gui για παράδειγμα? Τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας και τα μενού για παράδειγμα χρησιμοποιούν τον δίσκο για να εμφανιστούν και να γίνει το εφέ κύλισής τους?

Από περιέργεια και μόνο κάνω uninstall τα πάντα για να δώ πόσο θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση.

Δημοσ.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχεις ιδέα από πληροφορική, αλλά ο όρος "λογισμικό" ΔΕΝ σημαίνει λειτουργικό σύστημα, το περιλαμβάνει και αυτό, μαζί με κάθε άλλο πρόγραμμα. Να ξέρουμε για τί μιλάμε πριν ξεκινήσουμε να δείχνουμε ανακρίβειες:

https://en.wikipedia.org/wiki/Software

Ειπαμε , μην δημιουργιες εντυπωσεις.

Εδω τι εγραψες αναφερομενος στο android 4.1.2

LG Nexus 4x HD, 1gb Ram, 4πύρηνο, android 4.1.2. (Το λογισμικό δεν έχει γίνει Update ώστε να βαρύνει και άλλο μιάς και το κινητο δεν είχε μπει σε λειτουργία εδώ και 1+χρόνο)

-------------------------

Το κινητό έχει άπλετο χώρο καθώς δεν έχει τίποτα σχεδόν περασμένο. Φωτογραφίες κτλπ ήταν σε SD κάρτα που έχει αφαιρεθεί.

Το I/O του δίσκου πως επηρεάζει το Gui για παράδειγμα? Τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας και τα μενού για παράδειγμα χρησιμοποιούν τον δίσκο για να εμφανιστούν και να γίνει το εφέ κύλισής τους?

Από περιέργεια και μόνο κάνω uninstall τα πάντα για να δώ πόσο θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση.

Καντου reset για γρηγορα, βαλε την εφαρμογη oasa κ δοκιμασε να αγορασεις εισιτηριο.

Δοκιμασε μετα να το κανεις με ενα κινητο windows phone 4 ετων .

Δημοσ.

Ειπαμε , μην δημιουργιες εντυπωσεις.

Εδω τι εγραψες αναφερομενος στο android 4.1.2

Καντου reset για γρηγορα, βαλε την εφαρμογη oasa κ δοκιμασε να αγορασεις εισιτηριο.

Δοκιμασε μετα να το κανεις με ενα κινητο windows phone 4 ετων .

Το λογισμικό αναφέρεται σε οποιοδήποτε software είναι εγκατεστημένο σε μία συσκευή/υπολογιστή... Αυτό ενοούσα και αυτό έγραψα και στην επεξήγηση (που κατ'εμέ δεν χρειαζόταν). Ο λόγος που αναφέρω την έκδοση του android αλλά και τον όρο λογισμικό στην ίδια πρόταση είναι ακριβώς επειδή θέλω να περιλάβω και τις 2 έννοιες από το πρώτο ποστ ακόμη...

Εγώ σου παίρνω αυτούσιο το κινητό και την εμπειρία χρήσης του. Και όταν ήταν ενός ετών τα ίδια προβλήματα είχε. Αδιάφορο το ότι έχει παλιώσει, τα ίδια πράγματα του βάζω να κάνει. Το Lumia που έχω έχει κλείσει χρόνο και δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο... Και βασικά διέγραψε για λίγο από το μυαλό σου την σύγκριση με τα WP. Είναι δυνατόν ένα κινητό να είναι αποδεκτό να λειτουργεί έτσι? Ή μήπως θα κάνω reset κάθε μήνα για να τρέχει σφαίρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...