Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως τα λες.  Το μεγαλο πρόβλημα των win phone είναι αυτο που περιγράφεις.  Για απλά τηλέφωνα είναι μια χαρα.  Και αυτοι που τα υποστηρίζουν κατα βαση κάνουν πολυ απλη χρηση. Για smartphone έχουν θεματα ομως.  Smartphone σημαίνει ποικιλία εφαρμογών με συνεχή καθημερινή υποστήριξη και βελτιωση.  Επίσης σημαίνει παραμετροποιηση ωστε να φέρουμε το λειτουργικό στα μετρα μας.  Σε αυτα,  ειναι χειροτερα,  οποτε γιατι να τα προτιμησει κάποιος που κανει πραγματική χρηση smartphone?

Επίσης δεν έχουν σταθερό κοινό. Αν ειχαν δε θα ειχαν τέτοια πτώση. 

Πολύ απλή χρήση και δεν είναι smartphone;

Τι είναι αυτά που γράφεις μεγάλε;Έχεις δουλέψει wp10;

Εκτός της πάλαι ποτέ BB είναι ίσως το σοβαρότερο mobile OS για εταιρικές εφαρμογές.

Το "παραμετροποίηση" θα το αφήσω έξω διότι ούτε το 5%(βαριά βαριά) κάνει πραγματική παραμετροποίηση στα android και πολύ,πολύ λιγότεροι σε iOS....

Να μην ξεχνιόμαστε,επειδή δεν έχει το win.store κάποια παιχνίδια/apps για χάσιμο χρόνου δεν σημαίνει ότι του λείπουν οι σοβαρές εφαρμογές.

Το κράξιμο περισσότερο γίνεται επειδή οι wp fans ζουν στον δικό τους κόσμο (στην mental prison τους όπως γράφουν διάφοροι στο εξωτερικό) παρά λόγω άγνοιας όπως θέλουν να πιστεύουν όσοι... ζουν στον δικό τους κόσμο. Κάθε χρόνο σε κάθε ποστ σχετικό διαβάζαμε ΄΄θα σαρώσει και το android θα εξαφανιστεί΄΄. Αυτά τώρα ευτυχώς έχουν μειωθεί στο ελάχιστο αφού τα γεγονότα διαψεύδουν τα ευχολόγια αλλά γινόταν μια εποχή κατα κόρον με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα κλίμα περιφρόνησης προς τα wp από τους υπόλοιπους users που είχαν την φαιά ουσία να καταλάβουν τι σημαίνει android και πόσο γαμάτο θα ήταν το λειτουργικό σε συσκευές που θα είχαν το hardware να υποστηρίξουν τις ουσιαστικά αμέτρητες δυνατότητες που αυτό μπορεί να προσφέρει. Κάτι που γίνεται πλέον σε όλες τις σοβαρές android συσκευές από το 2013 και μετά και πλέον και σε low end άνω των 100 ευρώ ακόμα και από Ελλάδα.

Βέβαια το να γράφουν οι wp fans πράγματα που δεν ισχύουν (όπως έγινε σε κάθε ένα ποστ και σε αυτό το άρθρο) δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Αν δει κανείς ποστς σε άρθρα του εξωτερικού θα δει ένα εντυπωσιακό φαινόμενο μιας λογικής copy-paste στην κυριολεξία. Νομίζω ότι οι περισσότεροι android users που κράζουμε (?) την Ms δεν το κάνουμε με πηγή το ίδιο κίνητρο με το οποίο μπορεί να σχολιάσουμε αρνητικά την Apple. Το αν κάποιοι δηλώνουν ευχαριστημένοι με ελιές και παξιμάδια ενώ εμείς τρώμε αστακό είναι θεμιτό, απλώς μέσα στα πλαίσια των τεχνολογικών forums μοιάζει επιεικώς αστείο με αποτέλεσμα η υφέρπουσα κόντρα να διογκώνεται. 

Όποιος ασχολείται με ελληνικά τεχνολογικά forums έστω και λίγο νομίζω ότι συμφωνεί μαζί μου.

Είναι σαν να μαλώνουν το 1100 π.Χ. γιατί εμείς χρησιμοποιούμε σίδηρο ενώ κάποιοι με την πέτρα κάνουν την δουλειά τους.

Εντάξει το τερμάτισες...

Απορώ γιατί κάνεις τον κόπο και μπαίνεις σε θέμα των Νεάτερνταλ του wp εσύ και οι άλλοι εγκσελιγμένοι του android.

Έχετε χρόνο να σπαταλήσετε όταν υπάρχουν τόσα θαυμαστά πράματα να φτιάσετε στο scifi-esque OS σας; 

• Like 3
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"To ότι οι σοβαροί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google Play με... σοβαρότητα είναι μέσα στο top 3 των μπαρούφων που γράφονται στα τεχνολογικά forums από τότε που το διαδίκτυο εξαπλώθηκε."

...φυσικά και μπορούν...όμως γι'αυτούς, μάλλον το ms store είναι καλύτερο...

...μην βάζεις στο στόμα μου, λόγια που δεν είπα...

...όπως είδες, μίλησα με επιχειρήματα...

...και επίσης, κουραστήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια από τα γνωστά παπαγαλάκια( βελισάριος, φούλγκορ κλπ)...

...τι σκοπούς εξυπηρετείτε και μας ζαλίζετε τα @@ με τα ίδια λόγια;;

...ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

• Like 2
Δημοσ.
Οι ειδικοί του insomnia δικαιωνόμαστε για τις προβλέψεις :) το λέγαμε ότι τα WP δεν τραβάνε..... σε αντίθεσh με τις cloud υπηρεσίες της MS που τα πηγαίνουν μια χαρά.

Αυτή σου την ιδιότητα να την βαλεις στην κάρτα σου.

Οι πελάτες σου θα σε παίρνουν πιο πολυ στα σοβαρά πλέον.

• Like 2
Δημοσ.

Να μην ξεχνιόμαστε,επειδή δεν έχει το win.store κάποια παιχνίδια/apps για χάσιμο χρόνου δεν σημαίνει ότι του λείπουν οι σοβαρές εφαρμογές.

Παιδιά μην κλείνουμε τα μάτια έχει ελλείψεις. Μπορείς αυτή τη στιγμή να αγοράσεις εισιτήριο για τον ΟΑΣΑ με windows; Όχι

Δημοσ.

Παιδιά μην κλείνουμε τα μάτια έχει ελλείψεις. Μπορείς αυτή τη στιγμή να αγοράσεις εισιτήριο για τον ΟΑΣΑ με windows; Όχι

Εγώ που μπορώ να αγοράσω εισιτήριο από τον DSB & SAS και μπορώ να κάμω(& να επικοινωνήσω) όλα τα γραφειοκρατικά με το Κράτος με το eboks app στο win10 μου να κλείσω τα μάτια;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που μπορώ να αγοράσω εισιτήριο από τον DSB & SAS και μπορώ να κάμω(& να επικοινωνήσω) όλα τα γραφειοκρατικά με το Κράτος με το eboks app στο win10 μου να κλείσω τα μάτια;

Δε χρειάζεται τα έχεις ήδη κλειστά ή έστω με παρωπίδες. Θες να μου πεις πως αν κάποιος θέλει ένα εισιτήριο για τον ΟΑΣΑ μπορεί να το αγοράσει από την DSB και SAS; Ή πρέπει να μετακομίσει στη Δανία όποιος εχει windows;

Φίλε μου με συγχωρεις για την λεπτή ειρωνεία πιο πάνω αλλά έπρεπε να πω το point μου με κάποιο τρόπο. Και εγώ έχω windows κινητό αλλά το να μην βλέπουμε τα αρνητικά ώστε να δικαιολογήσουμε την επιλογή μας δεν βλέπω σε τι καλο μπορει να βγει. Το πήρα γνωρίζοντας τα αρνητικα τα οποία έγιναν πιο πολλά στη συνέχεια αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να τα πω γιατι αν δεν τα πω δεν θα εξαφανιστούν ποτέ

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έτυχε να έχω Nokia Lumia 625 είναι πραγματικά οτι χειρότερο.Φυσικά δεν πίστεψα έπισης οτι ΟΛΑ τα windows 8.1 phones θα πάρουν win 10.Φυσικά και θα πάρουν αυτά με το 1 giga ram.Τo καλοκάιρι έφυγα για android.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται τα έχεις ήδη κλειστά ή έστω με παρωπίδες. Θες να μου πεις πως αν κάποιος θέλει ένα εισιτήριο για τον ΟΑΣΑ μπορεί να το αγοράσει από την DSB και SAS; Ή πρέπει να μετακομίσει στη Δανία όποιος εχει windows;

Φίλε μου με συγχωρεις για την λεπτή ειρωνεία πιο πάνω αλλά έπρεπε να πω το point μου με κάποιο τρόπο. Και εγώ έχω windows κινητό αλλά το να μην βλέπουμε τα αρνητικά ώστε να δικαιολογήσουμε την επιλογή μας δεν βλέπω σε τι καλο μπορει να βγει. Το πήρα γνωρίζοντας τα αρνητικα τα οποία έγιναν πιο πολλά στη συνέχεια αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να τα πω γιατι αν δεν τα πω δεν θα εξαφανιστούν ποτέ

H ουσία είναι ότι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές εμπειρίες,στο εξωτερικό εγώ ως average joe χρήστης δεν χάνω ιδιαίτερα(μην πω τίποτα) από τα win 10,εκτός από κάποια παιχνίδια.

Έτσι δεν ισχύει/δεν με αφορά αυτά που γράφονται εδώ για ελλείψεις με βάση την εμπειρία που έχω εγώ.

Ότι θέλω να κάνω το κάνω από το win10 όπως τα έκανα από τα android.

Δυστυχώς η Ελλάδα είναι πολύ μικρή αγορά και η νοοτροπία αποτρέπει τον πλουραλισμό όταν κάνουν apps,εάν έμενα Ελλάδα ίσως είχα και εγώ προβλήματα με τις διαθέσιμες εφαρμογές,αλλά τώρα πολύ απλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτά που γράφεις.

Δημοσ.

Όσο λένε μερικοί ότι τα windows phone είναι αριστούργημα τόσο θα πέφτουν τα ποσοστά της Microsoft γιατί σας ακούει. Δεν γίνεται σε όλη την πορεία 8.0,8.1,10 να λέτε ότι είναι όλα μια χαρά και δεν σας λείπει τίποτα.

Τα 8 δεν είχαν μπάρα όπως τα android και λέγατε όλοι ότι δεν την χρειάζεστε. Στα 8.1 την έβαλε και σας άρεσε όμως. Είχατε για προτέρημα την ενσωμάτωση στο people hub facebook κλπ και στα 8.1 σας το έκοψε. Κάποιοι έλεγαν ο ie να ανοίγει τις καρτέλες στο παρασκήνιο και όχι πάντα στο προσκήνιο και τους κράζατε ότι όλα είναι τέλεια.

Φώναζαν κάποιοι για file manager και λέγατε ότι δεν θέλουμε να γίνουμε android. Δεν θα ξεχάσω με το Lumia μου 920 που τα τραγούδια για να τα στείλω έπρεπε να τα σώσω με κατάληξη φωτογραφίας για να περαστούν στο picture hub διαφορετικά δεν υπήρχε τρόπος. Κατά τ αλλά όλα είναι τέλεια λέγατε.

Το ίδιο και με download αρχείων που δεν υποστηρίζει το κινητό γιατί είναι της φιλοσοφίας ότι θα κατεβάζω ότι μπορώ να παίξω και στην αντίστοιχη κατανομή των hubs. Στο android κατεβάζεις ότι τύπου αρχείο θέλεις χωρίς πολλά πολλά. Όλα είναι τέλεια μας λέγατε. Με τα email στα 10 δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά μέχρι τα 8.1 δεν μπορείς να κάνεις reply με συννημενο. Όλα είναι τέλεια πάλι λέγατε. Το facebook δεν δείχνει ούτε το 1/3 της ροής και λέτε ότι έχετε και εφαρμογή facebook. Αντί να κράξετε όλοι σε όλες τις κοινότητες μας λέτε ότι όλα είναι μια χαρά από εποχή 8.0.

Τελικά όταν αγόρασα το oneplus one έπαθα πολιτισμικό σοκ με αυτά που μπορούσα να κάνω. Κλείνοντας το 625 της γυναίκας μου και σε 1 tab στον ie σε βαριά σελίδα κλείνει και σε πετάει στην αρχική. Lumia 520 σε γνωστούς σέρνονται. Επίσης δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα animations συνέχεια? Έτσι κερδίζει χρόνο για να μην κολλήσει. Στο δικό μου το oneplus έχω κλείσει όλα τα animations και πάει σφαίρα. Τσακ μπαμ. Ακόμα και τώρα που γράφω αν πατήσω το home στιγμιαία φορτώνει στην αρχική και στιγμιαία θα πάρει εντολή να φορτώσει ένα εικονίδιο.επισης δεν έχετε βαρεθεί να πατάτε πατημένο το αριστερό βελάκι για multitasking? Στο δικό μου άλλαξα τη λειτουργία και το αριστερό κουμπί με ένα πάτημα δουλεύει multitasking και αν το πατήσω πατημένο βγαίνουν οι ρυθμισεις(το ανάποδο ήταν εργοστασιακά) ποιες παραμετροποιησεις μας λέτε.

• Like 2
Δημοσ.

H ουσία είναι ότι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές εμπειρίες,στο εξωτερικό εγώ ως average joe χρήστης δεν χάνω ιδιαίτερα(μην πω τίποτα) από τα win 10,εκτός από κάποια παιχνίδια.

Έτσι δεν ισχύει/δεν με αφορά αυτά που γράφονται εδώ για ελλείψεις με βάση την εμπειρία που έχω εγώ.

Ότι θέλω να κάνω το κάνω από το win10 όπως τα έκανα από τα android.

Δυστυχώς η Ελλάδα είναι πολύ μικρή αγορά και η νοοτροπία αποτρέπει τον πλουραλισμό όταν κάνουν apps,εάν έμενα Ελλάδα ίσως είχα και εγώ προβλήματα με τις διαθέσιμες εφαρμογές,αλλά τώρα πολύ απλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτά που γράφεις.

Η ουσία είναι πως μιλάμε για τα windows κινητά και όχι για σένα. Έχω εντυπωσιαστεί από την εγωκεντρική θεώρηση σου. Αναγνωρίζεις το πρόβλημα αλλά δεν θες να συμφωνήσεις με αυτό. Σαφώς σε πιο μικρές αγορές το πρόβλημα θα είναι πιο έντονο αλλά δεν είναι θέμα Ελλάδας. Όταν είχα το Nexus 5 μια χαρά έλεγα και τα δικά του αρνητικά όταν έβρισκα θέματα. Δεν είμαι το κινητό μου

• Like 2
Δημοσ.

"To ότι οι σοβαροί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google Play με... σοβαρότητα είναι μέσα στο top 3 των μπαρούφων που γράφονται στα τεχνολογικά forums από τότε που το διαδίκτυο εξαπλώθηκε."

...φυσικά και μπορούν...όμως γι'αυτούς, μάλλον το ms store είναι καλύτερο...

...μην βάζεις στο στόμα μου, λόγια που δεν είπα...

...όπως είδες, μίλησα με επιχειρήματα...

...και επίσης, κουραστήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια από τα γνωστά παπαγαλάκια( βελισάριος, φούλγκορ κλπ)...

...τι σκοπούς εξυπηρετείτε και μας ζαλίζετε τα @@ με τα ίδια λόγια;;

...ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

Τους τραμπουκισμούς σας για το αν σας κουράσαμε στα εσωτερικά θέματα των wp του myphone και στη γενική συζήτηση για τα windows phones του insomnia. Εκεί που δεν μπορείτε να ακούτε την αλήθεια ούτε από τους ίδιους τους κατόχους wp και γράφετε τις ίδιες αρλούμπες.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι καθαρά στην υποστήριξη εφαρμογών κι όχι στο hardware! Αν είχε περισσότερες εφαρμογές κι επιλογές, πιστεύω θα ήταν αν όχι top από τις top!

Δημοσ.

Η ουσία είναι πως μιλάμε για τα windows κινητά και όχι για σένα. Έχω εντυπωσιαστεί από την εγωκεντρική θεώρηση σου. Αναγνωρίζεις το πρόβλημα αλλά δεν θες να συμφωνήσεις με αυτό. Σαφώς σε πιο μικρές αγορές το πρόβλημα θα είναι πιο έντονο αλλά δεν είναι θέμα Ελλάδας. Όταν είχα το Nexus 5 μια χαρά έλεγα και τα δικά του αρνητικά όταν έβρισκα θέματα. Δεν είμαι το κινητό μου

Μάλλον γιατί η δική μου εμπειρία == πολλών άλλων, το 550/640 εδώ έχει κάνει πολλές πωλήσεις.

Δεν συμφωνώ γιατί πολύ απλά δεν είναι καθολικό το πρόβλημα, σοβαρό ποσοστό των εφαρμογών δεν αφορούν όλους και παντού.

Επειδή αναφέρω την εμπειρία μου δεν σημαίνει ότι είμαι το κινητό μου...

Δημοσ.

Αυτή σου την ιδιότητα να την βαλεις στην κάρτα σου. Οι πελάτες σου θα σε παίρνουν πιο πολυ στα σοβαρά πλέον.

Έχω καλύτερη ιδιότητα και αυτή μου την έχουν βγάλει οι πελάτες μου => "God of Android" :P 

Αν έχεις γνωριμίες στην MS πες κανά καλό λόγο να με κάνουν σύμβουλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...