Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που ειναι αυτος ο μεγας αναλυτης:

Αυτά φίλε μου λέγονται κλικ μπάιτς.

Τίτλοι που σε κάνουν να διαβάσεις το κείμενο για να πάρουν βιούζ.

Μόλις βγουν τα 10 κοιτα τι θα γράφουν αυτοί οι αμπαλοι.

1. Στην Αμερική έχει αποτύχει να αυξήσει το μεριδιο της. Στην Ευρώπη πάει καλύτερα

2. Δεν θα κάτσω να σου αναλυσω τίποτα. Sit tight, και enjoy the show. Θα δεις τον χειμώνα ποσο λάθος έχεις  :)

Είδες πουθενά να μειώνει την προσοχή της παιδάκι μου;
...

Τώρα το τι λέει ο κάθε καρμίρης του κάθε σαιτ για να τραβήξει βιουζ στις μπάλες μου. Σημασία εχει εσυ να βλέπεις τι γίνεται.

...Γράψε ότι σου πασάρουν και βάλε και hash tags #ripWP
#LoveLumia #RipW8 κλπ.

Θα τα πούμε απο Οκτώβριο :*

• Like 8
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτά παθαίνει κάποιος όταν με "αρπα-κολα-τζιδικι" πολιτική πάει να κερδίσει αγορές! τρώει τα μούτρα του! τώρα για χάσει το χαμένο χρόνο πρέπει να κάνει 2 φορες περισσότερα πράγματα από αυτά που δεν έκανε από την αρχή αλλα έπρεπε να είχε κάνει!

• Like 1
Δημοσ.

Κράξτε ελεύθερα εσείς των κινεζικων smartphones διότι είναι έτη φωτός μπροστά απο της microsoft σε πωλήσεις, και φυσικά ενημερώσεις, σταθερότητα και ασφάλεια. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω windows phone και εχω αναβαθμισει σε Windows 10 mobile.Απλά ειναι τελειο!Σταθερο και τα εχει ολα.Το αγορασα καινουριο 80 ευρω και κανω τη δουλεια μου χωρις προβλημα!Γουστα ειναι αυτα!Όποιος θελει παιρνει windows,όποιος δε θελει παιρνει android ή iOS.Πολύ απλά και χωρίς υπερ η κατα!Το store φυσικά μειονεκτεί αλλά προσωπικά εγω δεν χαλιέμαι γιατι όλες οι hot εφαρμογες,υπάρχουν!

Για τα περι σταθερου και χωρις lag εγω αλλα διαβαζα παντως και για το 550 :)

Δημοσ.

ένταξη ούτε επίτηδες να το κάνανε, σκάβουν τον λάκκο τους μονοι τους. ενώ έχω το 535 εδώ και περίπου ένα χρόνο.
ένα κινητό τον 100 euro που ούτε έχει κολλήσει ποτε ούτε έχει λάγγαρη ούτε έχει γίνει πιο αργό από την πρώτη μέρα που το πήρα,(σε αντίθεση με τα android το 100 euro που σε 3 μήνες γίνονται λάπση σκέτη) από την άλλη αφήνουν το app store τους αδειώ, και με support οποτε θυμηθούνε

τι είναι η λάγγαρη ?

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως, θα έχει και μια πρωτιά η Microsoft σύντομα. Θα είναι η πρώτη που θα πουλάει συσκευές με 2Κ οθόνες 180-200€.

Δημοσ.

τι είναι η λάγγαρη ?

Η λάγγαρη είναι χημικό στοιχείο που παράγουν οι κακογραμμένες εφαρμογές και μειώνει την απόδοση της συσκευής. Στη χημεία την βρίσκεις και ως LaG.

• Like 13
Δημοσ.

Που ειναι αυτος ο μεγας αναλυτης:

Αν ήταν ο μόνος, καλά θα ήταν. Αν συγκεντρώσει κανείς σε ένα ποστ όλα τα μαργαριτάρια που έχουν γράψει κατα καιρούς οι wp fans κάτω από θέματα σχετικά με wp θα έπεφτε ο server του insomnia.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ που νόμιζα ότι είχε πάρει τα πάνω της :P

Απ'οτι διαβάζω και σε γειτονικό φόρουμ που ασχολείται μόνο με κινητά, οι χρήστες microsoft είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και θα προτιμήσουν ξανά microsoft συσκευχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Ακριβώς, απόλυτη ικανοποίηση και βασικά "λύτρωση" είναι οι λέξεις που μπορώ να περιγράφω την εμπειρία μου με WP κινητό... η μεταφορά σε WP από Android ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα... Μιλάμε για σοβαρές χρηστικές βελτιώσεις όπως τέλος τα κολλήματα και τα σφάλματα σε ουσιώδεις λειτουργίες όπως το να μπεις π.χ. στον τηλεφωνικό κατάλογο. Ήμουν πολύ διστακτικός στην αρχή, διαβάζοντας μυνήματα σαν το δικό σου στο φόρουμ, αλλά "είδα το φως το αληθινό". Σαφώς και το store είναι μικρότερο, αλλά κατά βάση η μικρή επιτυχία του λειτουργικού πιστεύω ότι οφείλεται σε αβάσιμες "δυσειδαιμονίες" που αναπαράγωνται συνεχώς...

Αν ήταν ο μόνος, καλά θα ήταν. Αν συγκεντρώσει κανείς σε ένα ποστ όλα τα μαργαριτάρια που έχουν γράψει κατα καιρούς οι wp fans κάτω από θέματα σχετικά με wp θα έπεφτε ο server του insomnia.

Ειλικρινά δεν είναι θέμα fan ή όχι... μετοχές της MS μήπως έχω? Μετά από αρκετές ψιλόhigh-end επιλογές από android τηλέφωνα τα οποία απέτυχαν παταγωδώς στην πιό βασική τους λειτουργία, ήτοι τηλεφωνικές/κλήσεις μυνήματα, σώθηκα με τα WP.

Μιλάμε να έχω εγκατέστημένα 2-3 πράγματα (βασικές εφαρμογές όπως firefox, mx player κτλ) και να κολάει το κινητό με 2gb RAM και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5Ghz μπαίνοντας στον τηλεφωνικό κατάλογο. Να βιάζεσαι να πάρεις ένα τηλ για δουλειά και να περιμένω 30 δεύτερα να μου ανοίξει ο κατάλογος... Να πατάω καταλάθως (πετώντας κάθε φορά παναγίες) να ανοίξουν τα δεδομένα και μπαίνωντας στο ίντερνετ να μένει κολλημένο το κινητό για 1,5-2 λεπτά και να κατεβάζει πράγματα που έχω μπλοκάρει από τις ρυθμίσεις όπως συγχρονισμός του fb κτλπ. Να σέρνονται τα πάντα χωρίς το κινητό να κάνει τίποτα... Ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω την κατάσταση... Καρκίνιαζα κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα.... Έκανα reset και το κινητό ήταν χρηστικό για κάνα μήνα max. Μετά πάλι τα ίδια με μηδαμινή χρήση και προγράμματα που έτρεχαν.

• Like 5
Δημοσ.

έτσι αυτά είναι τα καλά νέα ,τους εύχομαι ακόμα χειρότερα , μακριά από εμάς , αυτά τα απαίσια πλακάκια δεν ανδεχονται

• Like 1
Δημοσ.

...κατά βάση η μικρή επιτυχία του λειτουργικού πιστεύω ότι οφείλεται σε αβάσιμες "δυσειδαιμονίες" που αναπαράγωνται συνεχώς...

...ή στην απόλυτη ανικανότητα της msft.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...