Chocobo Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ.Το μπροστινό φανάρι στο μηχανάκι έχει γίνει κίτρινο.Δεν ξέρω γιατί καθώς όλα τα άλλα είναι κομπλέ. Έχω δει κάτι βίντεο youtube που λένε για οδοντόπαστες,καθαριστικά,μέχρι και φάρμακο για τα έντομα,τρίψιμο κλπ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο να τα εμπιστευτώ. Απο την άλλη ξέρω πως υπάρχουν μερικά κίτ καθαρισμού για κάτι τέτοιο.Έχει κανείς υπόψην κάτι καλό πυ να κάνει σίγουρη και μόνιμη δουλειά.? Οτιδήποτε ιδέα/λύση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σε φανοποιό να στα περάσει με αλοιφαδόρο.Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει τον κόπο.Νομίζω κανά 30αρι παίρνουν και για τα 2.Μόνιμα αποτελέσματα να ξέρεις δεν υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σε φανοποιό να στα περάσει με αλοιφαδόρο.Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει τον κόπο.Νομίζω κανά 30αρι παίρνουν και για τα 2.Μόνιμα αποτελέσματα να ξέρεις δεν υπάρχουν. Ναι απλά απο αυτά που διαβάζω υπάρχον ειδικά υλικά που είναι κατά τον UV ακτίνων κλπ που σου δίνουν μια άλφα αντοχή στο χρόνο.Οκ λοιπόν θα πάω να ρωτήσω να δω τι τιμή θα μου πούν.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Έχω δει μαγαζιά που πουλάνε αξεσουάρ κλπ να λένε ότι κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω καθόλου τιμές όμως. Αν είναι νορμάλ πιστεύω καλύτερα να το κάνουν αυτοί παρά μόνος σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σε φανοποιό να στα περάσει με αλοιφαδόρο.Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει τον κόπο.Νομίζω κανά 30αρι παίρνουν και για τα 2.Μόνιμα αποτελέσματα να ξέρεις δεν υπάρχουν. Ετσι !!! Το κανουυν και μαγαζια με ειδη αυτοκινητου .Με 25 ευρω καθαρισα εγω τα φαναρια στο Honda CRV. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 εαν θελεις να την βγαλεις οικονομικα πηγαινε δωσε κατω απο 10 euros για μια αλοιφη (και για τις γρατζουνιες κανει αλλα υπαρχουν και ειδικες που λενε οτι κανουν αυτη την δουλεια). εαν θελεις να την βγαλεις ακομη πιο οικονομικα τοτε οδοντοκρεμα και ετοιμασου για τριψιμο....πολυ. αλλιως σου εχουν απαντησει ηδη. (εγω δοκιμασει την οδοντοκρεμα και εκανε εως ενα σημειο δουλεια.εξαρταται το ποσο πολυ θαμπωμενα ειναι). εχω δοκιμασει και την αλοιφη και εκανε ακομη καλυτερη δουλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ.Το μπροστινό φανάρι στο μηχανάκι έχει γίνει κίτρινο.Δεν ξέρω γιατί καθώς όλα τα άλλα είναι κομπλέ. Έχω δει κάτι βίντεο youtube που λένε για οδοντόπαστες,καθαριστικά,μέχρι και φάρμακο για τα έντομα,τρίψιμο κλπ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο να τα εμπιστευτώ. Απο την άλλη ξέρω πως υπάρχουν μερικά κίτ καθαρισμού για κάτι τέτοιο.Έχει κανείς υπόψην κάτι καλό πυ να κάνει σίγουρη και μόνιμη δουλειά.? Οτιδήποτε ιδέα/λύση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Σε φανοποιό να στα περάσει με αλοιφαδόρο.Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει τον κόπο.Νομίζω κανά 30αρι παίρνουν και για τα 2.Μόνιμα αποτελέσματα να ξέρεις δεν υπάρχουν. Mε 10 ευρώ σε γνωστή επώνυμη αλυσίδα ! 2 φορές έχω πάει σε αυτούς. http://www.woob.gr/deals.php?id=149&adn=lw&lkws_10537=56d13b4e-3764-3078-3a98-da0f2e15ded8 Δες και άλλα μαγαζιά. http://www.dealguide.gr/?searchTxt=%CE%BE%CE%B5%CE%B8%CE%AC%CE%BC%CF%80%CF%89%CE%BC%CE%B1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Mε 10 ευρώ σε γνωστή επώνυμη αλυσίδα ! 2 φορές έχω πάει σε αυτούς. http://www.woob.gr/deals.php?id=149&adn=lw&lkws_10537=56d13b4e-3764-3078-3a98-da0f2e15ded8 ΣΕ αυτό ξευαμοωσε ο γιος μου τα φαναρια σε ένα Audi TT αλλα δεν εγινε καλη δουλεια .Ειπαν ότι τα φαναρια Boch δεν καθαριζουν καλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ όλους.Είμαι Απο Ηράκλειο Κρήτης όμως.Θα ψάξω εδώ κάτι,έτσι και αλλιώς δεν έχουμε και πολλούς.Ελπίζω σε χαμηλή τιμή μιας και ένα φανάρι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ όλους.Είμαι Απο Ηράκλειο Κρήτης όμως.Θα ψάξω εδώ κάτι,έτσι και αλλιώς δεν έχουμε και πολλούς.Ελπίζω σε χαμηλή τιμή μιας και ένα φανάρι είναι. Σιγουρα καπου θα βρεις κι εκει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ετσι !!! Το κανουυν και μαγαζια με ειδη αυτοκινητου .Με 25 ευρω καθαρισα εγω τα φαναρια στο Honda CRV. Α δεν ξέρω. Εμένα η δουλειά ήταν πολύ καλή . Απλά ανα 2ετία το πηγαίνω . Δε φυλάσσεται σε γκαράζ το αμάξι και ο ήλιος πολυμερίζει τα φανάρια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Α δεν ξέρω. Εμένα η δουλειά ήταν πολύ καλή . Απλά ανα 2ετία το πηγαίνω . Δε φυλάσσεται σε γκαράζ το αμάξι και ο ήλιος πολυμερίζει τα φανάρια . Πολύ μικρο χρονικο διστημα ...Εγω πηγα το δικο μου στα 7+ χρονια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πολύ μικρο χρονικο διστημα ...Εγω πηγα το δικο μου στα 7+ χρονια . Τα πρώτα 9 χρόνια δεν χρειάστηκε τίποτα . Μετά το πήγα . Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες όπως ότι δεν φυλάσεται σε γκαράζ και πολλές φορές δεν είναι σε σκιά . Απλά τώρα θέλει ανα 2 χρόνια . Δεν σημαίνει ότι στην 2ετία θαμπώνουν τελείως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likor Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τα πλαστικα θαμπωνουν απο τον ηλιο. Η μονη λυση ειναι να αγοραστει νεο φαναρι. Ολοι οι αλλοι τροποι καθαρισμου κανουν μιση δουλεια και δεν διαρκουν πανω απο εξαμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Οδοντόκρεμα. Δεν τρέχει και τίποτα αν χρειάζεται επανάληψη μετά από ένα χρόνο. Όποιος πει ότι δεν δουλεύει, το έχει κάνει λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα