costacurta Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Φίλε είναι χαρακτηριστικη οσμή όταν ανεβαίνει θερμοκρασία στο δίσκο, δεν παθαινεις τίποτα, απλά έχει φθάρει ως ένα σημείο, αν το κάνεις αρκετές φορές θα συνεχίσει η φθορά και θα χρειαστεί αλλαγή δίσκο πλατό που κυμαίνεται κάνα 300αρι
Captn Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σου το είπε θέλω να πιστεύω γιατί έφτασες το αμάξι 7000 στροφές . Τον γαμ..ες το δίσκο με αυτό που έκανες . Δεν υπάρχει λόγος για τόσες στροφές . Όπως σου παν 99 % είναι ο δίσκος που μύρισε . Μου χει συμβεί και μένα . ελληνικα γραφω ξαναδιαβασε το σωστα
Dare-Devil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ελληνικα γραφω ξαναδιαβασε το σωστα "ανεβηκα μια δυσκολη ανηφορα και καπου μου εμεινε βαζω μπροστα και δεν ξεκινουσε δοκιμασα 3-4 φορες,καποια στιγμη πηρε και εχωντας πρωτη πατησα τερμα το γκαζι το εφτασα στις 7 χιλιαδες στροφες τελικα ξεκολησε γυρισα σπιτι και μυριζε καμενο," Τί έχω καταλάβει λάθος ;
Captn Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 "ανεβηκα μια δυσκολη ανηφορα και καπου μου εμεινε βαζω μπροστα και δεν ξεκινουσε δοκιμασα 3-4 φορες,καποια στιγμη πηρε και εχωντας πρωτη πατησα τερμα το γκαζι το εφτασα στις 7 χιλιαδες στροφες τελικα ξεκολησε γυρισα σπιτι και μυριζε καμενο," Τί έχω καταλάβει λάθος ; δες μηνυμα 11
Dare-Devil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 δες μηνυμα 11 Όλα τα έχω διαβάσει . 7000 στροφές δεν χρειάζεται .Με 5000 αν μιλάμε για βενζίνη ήταν υπεραρκετά . Ειδικά κοντά στην κόκκινη περιοχή έχεις πτώση ιπποδύναμης στα περισσότερα αμάξια . Απλά σε άγχωσε ο γκρεμός !
Captn Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Όλα τα έχω διαβάσει . 7000 στροφές δεν χρειάζεται .Με 5000 αν μιλάμε για βενζίνη ήταν υπεραρκετά . Ειδικά κοντά στην κόκκινη περιοχή έχεις πτώση ιπποδύναμης στα περισσότερα αμάξια . Απλά σε άγχωσε ο γκρεμός ! εισαι μεγα τρολι
Dare-Devil Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 εισαι μεγα τρολι Σοβαρολογώ φίλε δεν τρολάρω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα