Captn Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ανεβηκα μια δυσκολη ανηφορα και καπου μου εμεινε βαζω μπροστα και δεν ξεκινουσε δοκιμασα 3-4 φορες,καποια στιγμη πηρε και εχωντας πρωτη πατησα τερμα το γκαζι το εφτασα στις 7 χιλιαδες στροφες τελικα ξεκολησε γυρισα σπιτι και μυριζε καμενο, ενας φιλος μου ειπε οτι ο δισκος ανεβασε θερμοκρασια και να μν ανησυχω 3 μερες περασαν και εξακολουθει να μυριζει καμενο,λιγοτερο αλλα μυριζει τι να κανω? το αυτοκινητο ειναι καινουργιο,5 μηνων.χιλιαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τι να κάνεις; Να μάθεις να οδηγείς ή να αγοράσεις αυτόματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν ξερω αν είναι το ιδιο αλλα πριν πολλα χρονια σε χωριο μπηκα σε χωματοδρομο που ειχε αδιεξοδο . Γυρισα 100 μετρα πισω με γκαζι /συμπλεκτη και οπισθεν και μυρισε καμενο ολος ο τοπος σε σημειο που καποιος που εβοσκε προβατα τα πηρε και εφυγε . Μετα αφου ξεμυρισε το αμαξι δεν ειχε πρόβλημα . Πηγα στο συνεργειο όταν γυρισα Αθηνα και μου ειπαν ότι μαλλον ο δισκος ειχε ανεβασει θερμοκρασια αλλα δεν χρειαστηκε να αλλαξω δισκο και πλατω. Ακομα θυμαμαι εκεινη την μυρωδια και ας εχουν περασει 10ετιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τι να κάνεις; Να μάθεις να οδηγείς ή να αγοράσεις αυτόματο. μια χαρα οδηγω,δε μπορουσα να αναπτυξω ταχυτητα γιατι αριστερα ηταν γκρεμος μισο μετρο ειχα περιθωριο και ο δρομος ειχε πετρες Δεν ξερω αν είναι το ιδιο αλλα πριν πολλα χρονια σε χωριο μπηκα σε χωματοδρομο που ειχε αδιεξοδο . Γυρισα 100 μετρα πισω με γκαζι /συμπλεκτη και οπισθεν και μυρισε καμενο ολος ο τοπος σε σημειο που καποιος που εβοσκε προβατα τα πηρε και εφυγε . Μετα αφου ξεμυρισε το αμαξι δεν ειχε πρόβλημα . Πηγα στο συνεργειο όταν γυρισα Αθηνα και μου ειπαν ότι μαλλον ο δισκος ειχε ανεβασει θερμοκρασια αλλα δεν χρειαστηκε να αλλαξω δισκο και πλατω. Ακομα θυμαμαι εκεινη την μυρωδια και ας εχουν περασει 10ετιες. ομοιως το αμαξι παει ενταξει,η μωρωδια ειναι που με ανησυχει Τι να κάνεις; Να μάθεις να οδηγείς ή να αγοράσεις αυτόματο. μια χαρα οδηγω,δε μπορουσα να αναπτυξω ταχυτητα γιατι αριστερα ηταν γκρεμος μισο μετρο ειχα περιθωριο και ο δρομος ειχε πετρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αν όπως λες είναι καινούργιο το αμάξι, μην ανησυχείς, αυτή η μυρωδιά είναι συνδιασμός καταλύτη-δίσκου κατα πάσα πιθανότητα. Μην αγχώνεσαι χωρίς λογο... Απλά καλύτερα, όταν βλέπεις ότι ζορίζεται το αμάξι σε μεγαλούτσικη ανηφόρα να βοηθάς με το χειρόφρενο και μην απαιτείς απο το σύστημα μετάδοσης να "κρατήσει" την δύναμη της βαρύτητας και της εκκίνησης του αυτοκινήτου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ομολογω την τεχνικη με το χειροφρενο στην ανηφορα δεν την γνωριζω τωρα με την μυρωδια που με απασχολει τι να κανω? εβρεξε κι ολας χθες και περιμενα οτι η βροχη θα καθαριζε την μυρωδια αλλα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ο δισκος ειναι.θα ξεμυρισει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ότι σου είπε ο φίλος σου και τα παιδιά εδώ στο forum. Ανέβασε θερμοκρασία ο δίσκος και μύρισε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα θα φύγει με τις μέρες. Με μία δύο πέντε δέκα φορές δεν υπάρχει θέμα. Όπως λέει και ο φίλος από πάνω να χρησιμοποιείς χειρόφρενο σε παρόμοιες καταστάσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μιλαμε μυρισε τοσο πολυ που οταν ηρθα σπιτι μσυνειδητοποιησα οτι μυριαν τα ρουχα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μιλαμε μυρισε τοσο πολυ που οταν ηρθα σπιτι μσυνειδητοποιησα οτι μυριαν τα ρουχα μου Έτσι κάνουν όλα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Άσε λίγο το παράθυρο να φύγει από την καμπίνα η μυρωδιά. Να μάθεις όμως το χειρόφρενο και όχι τόσες στροφές στον κινητήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Έτσι κάνουν όλα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Άσε λίγο το παράθυρο να φύγει από την καμπίνα η μυρωδιά. Να μάθεις όμως το χειρόφρενο και όχι τόσες στροφές στον κινητήρα. προφανως υπηρχε λογος που ανεβασα τοσες στροφες,ειχε κολησει και ημουν διπλα σε γκρεμο επρεπε να φυγω ASAP τωρα που το σκεφτομαι ψυχραιμα καταλαβαινω οτι θα μπορουσα να ανεβαζα δευτερα αλλα εκεινη την ωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Επίσης σε μεγάλη ανηφόρα με απότομη κλίση πριν αρχήσεις σταματάς τελείως βάζεις πρώτη και με πολύ ηρεμία γκάζι όχι τέρμα σαν να είσαι γάτα απαλά και αν ανεβάσει στροφές 2-3 μην ανχόνεσε σίγα σιγά το γκάζι αν αλλάξεις ταχύτητα και πας σε 2 το πιθανότερα να σβήσει οπότε θυμήσου σε ανηφόρες 1η και πολύ απαλά γκάζι η τεχνική χειρόφρενο λέει είσαι σε ανηφόρα και βλέπεις δυσκολέυεσαι σταματάς τελείως βάζεις χειρόφρενο πας 1η και τι στιγμή που αρχήσει το αμάξι να κλοτσάει ότι θέλει να φύγει λίνεις πολύ απαλά το χειρόφρενο ώστε να ξεκηνίσει.Αυτά νομίζω αν δεν τα έχω μπερδεξει Επίσης αν το πας 7 χιλίαδες και πα΄τησεις γκάζι και αφήσεις απότομα συμπλέκτη το πιθανότερο να φύγει το αμα΄ξι με 200 να καρθοφεί πουθενά.Και να μείνει σβήσει ηρεμία θέλει το αμάξι παει όπου ο παει ο οδηγός ξεκάθαρα.Τώρα η μυρωδία δεν είναι κάτι θερμοκρασία δισκού πολύ ξηλά και μύρισε ο καημένος δεν είναι σαν του παλιούς που είχαν αμίαντο νομίζω και δεν νιώθαν χρηστό Και κάτι τελευταίο έχω αμα΄ξι που έχει πάνω τα πάντα σε θέμα τεεχνολογίας κρατήματος και όλα όλα αυτα στην ουσία είναι άχρηστα μην βασίζεσαι σε αυτά κανένα ηλεκτρνικό μέσω δεν έχει καταφέρει 100% να δουλέψει σωστά όταν το θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μιλαμε μυρισε τοσο πολυ που οταν ηρθα σπιτι μσυνειδητοποιησα οτι μυριαν τα ρουχα μου Νομίζω οτι είναι πιο πολύ μέσα στο μυαλό σου αυτό. Το πολύ πολύ να πέρασε μια -λίγη- μυρωδιά μέσα στην καμπίνα, αλλά δεν είναι τίποτα αυτό. Δες και κανένα βιντεάκι αν το κατέχεις λίγο με τα αγγλικά και σύντομα με λίγη εξάσκηση θα το παίζεις στα δάχτυλα το θέμα. Μην ξεχνάς, το άγχος δεν βοήθησε κανέναν. Και να σου σβήσει και να κορνάρουν πίσω, γράψε τους στα @@ σου και ξεκίνα ξανά ήρεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Στα καινούργια αμάξια έτσι είναι,καταργήθηκε ο αμίαντος και στο παραμικρό ζόρισμα μυριζουν 2-3 φορές ακομα να σου συμβεί και πας για αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 μια χαρα οδηγω,δε μπορουσα να αναπτυξω ταχυτητα γιατι αριστερα ηταν γκρεμος μισο μετρο ειχα περιθωριο και ο δρομος ειχε πετρες Σου το είπε θέλω να πιστεύω γιατί έφτασες το αμάξι 7000 στροφές . Τον γαμ..ες το δίσκο με αυτό που έκανες . Δεν υπάρχει λόγος για τόσες στροφές . Όπως σου παν 99 % είναι ο δίσκος που μύρισε . Μου χει συμβεί και μένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα