Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω τον υπολογιστή laptop και μου βγάζει γκρι ή άσπρη οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα από να ανοίγω και να κλείνω το υπολογιστή.

Δημοσ.

χαχαχαχα μη λές τέτοια ακόμα, ο ts έχει ανοίξει δύο θέματα ας κλειδώσει το ένα.

Δημοσ.

Όχι, σύνδεσε το laptop σε μία εξωτερική οθόνη για να δούμε άν είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών ή οθόνης laptop.

Δημοσ.

Μοντέλο lenovo Z50-70 20354. Το video το είδατε;

Ρε ποιο βίντεο;Τον δράκο στην κουζίνα τον είδες;

Σοβαρά,βλέπεις εσύ να έχεις ανεβάσει κάτι;

Εκτός και αν είναι στο άλλο θέμα,οπότε ,έχω δώσει λύση σε ίδια απορία,εδώ στο φόρουμ είναι,την είδες; :ph34r:

Όχι, σύνδεσε το laptop σε μία εξωτερική οθόνη για να δούμε άν είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών ή οθόνης laptop.

Άμα ανάβει η οθόνη,και δη σε διάφορες αποχρώσεις,ή κάρτα δίνει σήμα,η οθόνη λειτουργεί...άσχημα τα πράγματα.

Αλλά φαίνεται φρέσκο,θα έχει εγγύηση ελπίζω.

Δημοσ.

Το σύνδεσα σε εξωτερική οθόνη και βλέπω κανονικά την επιφάνεια εργασίας. Ποιο είναι το πρόβλημα;

Δημοσ.

έχεις εγγύηση?

Την απάντηση την έχει δώσει ο τίτλος σου πρίν απο εμάς :-)

Δημοσ.

Ναι αλλά με βοήθησε τώρα ο ξάδερφος μου και λέει ότι έχει σπάσει κάτι από την οθόνη και δεν κάνει επαφή

Δημοσ.

Είχε καμμιά πτώση lately; Το άνοιξε ο ξαδερφός σου; Άν όχι μην πειράξει τπτ πές του. Το πηγαίνεις κατευθείαν πίσω με την εγγύηση.

Μπορεί καμμιά καλωδιοταινία να είναι αλλα ξαναλέω αφού έχεις εγγύηση μην πειράζεις τπτ.

Δημοσ.

Πτώση δεν είχε  και ούτε το άνοιξε απλά κάπου δεν κάνει επαφή

ρε φιλε κανε αυτο που σου λενε τα παιδια παντω πισω στο service αμα εχει εγγυηση και εσυ μην πειραζεις τιποτα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...