4saken Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πηγα να παραλαβω απο Γερμανο νεο router (speedport) γιατι το παλιο (ΖΤΚ) καηκε απο κεραυνο. Moυ προτειναν με 3 ευρω παραπανω το μηνα να αναβαθμισω την γραμμη μου και οτι μπορω να πιανω πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες. Με ρωτησε που μενω και μου πε οτι εχουν βαλει πλεον οπτικες ινες και αυτη που μενει λιγο πιο μακρυα κλειδωνει στα 22. Εκανα την αιτηση αλλα ειμαι σκεπτικος για το αν θα δω βελτιωση. Οσες φορες εχω κανει test της ταχυτητας φτανει το πολυ μεχρι 4mbps. Μου πε οτι αν κλειδωνει μεχρι τα 4mbps θα κανουμε αιτηση για την επιστροφη στο προηγουμενο προγραμμα. Υπαρχει περιπτωση δραματικης βελτιωσης αν οντως εχουν περαστει οπτικες στην περιοχη η τσαμπα θα ελπιζω?
cloud13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πηγα να παραλαβω απο Γερμανο νεο router (speedport) γιατι το παλιο (ΖΤΚ) καηκε απο κεραυνο. Moυ προτειναν με 3 ευρω παραπανω το μηνα να αναβαθμισω την γραμμη μου και οτι μπορω να πιανω πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες. Με ρωτησε που μενω και μου πε οτι εχουν βαλει πλεον οπτικες ινες και αυτη που μενει λιγο πιο μακρυα κλειδωνει στα 22. Εκανα την αιτηση αλλα ειμαι σκεπτικος για το αν θα δω βελτιωση. Οσες φορες εχω κανει test της ταχυτητας φτανει το πολυ μεχρι 4mbps. Μου πε οτι αν κλειδωνει μεχρι τα 4mbps θα κανουμε αιτηση για την επιστροφη στο προηγουμενο προγραμμα. Υπαρχει περιπτωση δραματικης βελτιωσης αν οντως εχουν περαστει οπτικες στην περιοχη η τσαμπα θα ελπιζω? Tα τεστ ταχυτητων απο σπανια εως ποτε ειναι αξιοπιστα. Το απολυτο τεστ ειναι ενα το downloading απο κανα τορεντ που θα εχει πολλους seeders βεβαια για να δεις με ποσα κατεβαζεις. Πχ αν κλειδωνει στο 1.3 mb/s χωρις να χρησιμοποιει bandwidth καποιο αλλο προγραμμα οπως skype, σημαινει 13mbit γραμμη κλειδωμενη. Σε καθε περιπτωση αφου κλειδωνεις μολις στα 4, αξιζει το ρισκο των 3 ευρω και ελπιζεις στο καλυτερο!
4saken Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Στην καλυτερη περιπτωση κατεβαζω με 400k/sec, αυτο ακριβως σκεφτηκα και γω... 1
bill2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ετσι και αλλιως μεχρι το 2018 το αγοτερο 2020 ολες οι γραμμες ετσι θα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα