Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είχα βρει μεταχυρισμενη 7850 σε καλή προσφορά και αναρωτιέμαι αν μπορεί το σύστημα μου να την αντέξει.

το τροφοδοτικό μου είναι αυτό lpg9 43 500w, από το multirama είναι. Έχω διαβάσει από εδώ και από εκεί καλύτερα να αλλάξω τροφοδοτικό επειδή δεν θα την σηκώσει ούτε καν την κάρτα εκείνη αλλά έτσι είναι παραπάνω λεφτά και δεν τα διαθέτω αυτή την στιγμή. Κάρτες όπως την 750 ti ή την 950 θα μπορεί όμως???

Δημοσ.

vxyyiSX.jpg

Δεν βλέπω πόσο βγάζει στην 12v,αλλά τα 300watt στα 5v και τα 16/20Α στην 12v,δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Καλύτερα να βάλεις στο πρόγραμμα πρώτα την αλλαγή τροφοδοτικού,και μετά ό,τι άλλο,ειδικά αφού θες να αναβαθμίσεις.

Αλλιώς θα τα πάρεις όλα στο χέρι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί το ρισκάρεις έτσι; Το καταλαβαίνω πως δεν έχεις χρήματα και είναι απόλυτα κατανοητό. Όμως μη παίζεις με τα ρεύματα που είναι η καρδιά ενός υπολογιστή. Προτιμότερο είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό και μετά να πας για κάρτα. Ο διάολος έχει πολλά πόδια μη γίνει καμιά στραβή και πάρεις τίποτα στο χέρι.

Δημοσ.

στην αρχή αρχή έλεγα να πάω για την gtx 750 ti την msi οπού δεν παίρνει ούτε καν τροφοδοσία από τροφοδοτικό αλλά μάλλον θα χρειαστώ και εκεί άλλο τροφοδοτικό.

είχα βρει ένα τροφοδοτικό, φτηνό είναι, μιλάω για το vs550 της corsair. Πως φαίνεται ???

Δημοσ.

Αν και δεν είναι η κατάλληλη ενότητα για αυτό.

Source.png Πηγή: EVGA

Source.png Πηγή: Corsair

Εγώ θα έπαιρνα ένα από τα 2 με τη σειρά που τα έβαλα.

Για περισσότερες πληροφορίες στη κατάλληλη ενότητα:

Link.png Site: Hardware

• Like 1
Δημοσ.

Μια 7850 εχει ενα 6πινο για το ρευμα μονο.

Οπωτε την σηκωνει, του γιου μου ενα Chieftech 550 σηκωνει μια 4870x2 που ειναι ποιο ενεργοβορα και θελει 2 6πινα στην τροφοδοσια, μαζι με ενα Χ4 955.

Αλλα αν την παρεις να ξερεις οτι θελεις μια αλαγη σε αυτο το τροφοδοτικο, οχι μονο απο θεμα ποσα watt εχει, αλλα και τι ζορια τραβαει για να τα βγαλει, και αν θα καψει το μηχανημα σε ζορια.

Για μενα ενα τροφοδοτικο στο σημερα θα πρεπει να εχει 1 6πινο και 1 8πινο τουλαχιστον, αν θες να μπορεις να βαλεις και μια καρτα που ζηταει 8+6 πιν.

• Like 1
Δημοσ.

ελεγα και για το cx500m αλλα και το Thermaltake Smart Se 630W πολυ καλο φαινεται, αραγε ομως για μελλοντικη αναβαθμιση σε 960 θα ειναι ενταξει

Δημοσ.

Μια χαρά θα είναι μη σε ανησυχεί. Από το CX και το thermaltake προτίμησε το thermaltake καλύτερα και όχι το cx. Είναι καλύτερο ποιοτικά σα τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...