Προς το περιεχόμενο

Miracast Dongle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σε αναζητηση Miracast συσκευης ωστε να μπορω να βλεπω την οθονη του κινητου μου (android) αλλα και laptop με win 7, καθως και ταινιες απο αυτα.

Βλεπω πολλα κινεζικα στα 10€ με 15€ αλλα και το Microsoft Wireless Display Adapter v2 στα 65€, ειναι ακριβο ναι, αλλα αναρωτιεμαι αν αξιζει τα λεφτα του.

Εχει κανεις δοκιμασει καποιο απο τα παραπανω:Με lag πως τα πανε:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην πάρειςmiracast.

Βασικά ούτε android dongle Μην πάρεις...

Δεν κάνουν σόϊ δουλειά.

Πάρε κανά μίνι intel atom box.

Βρίσκεις και με ~80 ευρό και είναι pc κανονικό.

Μετά με εναν dlna client ή κάποιο σύγχρονο media player-centerθα μπορείς να streamαρης απο το κινητό σου.

Εχω πάρει 2 dongle android με επιπλέον miracast και είναι πολύ μέτρια.

Το ενα που είναι dual core με 1gb ram αναπάυεται μέσα σε ενα συρτάρι για να καταλάβεις...

Το δεύτερο, quad με 2 gb ram και καλά, προσπαθεί να δώσει smart δυνατότητες σε μια tv αλλά το αποτέλεσμα είναι κακό.

Δεν μπορώ να streamάρω πάνω απο 720p απο server με τα media μου και αυτά με το ζόρι λόγο κακού wireless.

Tο μόνο που κάνει είναι browsing, χαμηλής ανάλυσης youtube 640x480 και πιο κάτω και medium quality streams απο kodi.

Popcorn δεν σηκώνει χωρίς σπασίματα και streams απο webpages, webtv, (nbastreaming-haha κτλ) είναι 50-50 αν θα παίξουν.

Αδύναμα πολύ αργά στο streaming και άρα ακόμα χειρότερα στο casting απο το κινητό...

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Τοσο χαλια ε? ειναι και το θεμα φορητοτητας βεβαια που χανω με το android tv...Για πες ωστοσο καποια δοκιμασμενη λυση 

Δημοσ.

Δεν θα τα ελεγα χαλια σε εικονα.

Αλλα σε αξιοπιστια ναι.

Εχω αλλαξει 2 ezcast. Δουλευουν τελεια μεχρι που ψοφανε. Μαλλον η θερμοκρασια τα χαλαει. Τωρα οποτε χρειαζομαι να κανω mirror το pc η το κινητο χρησιμοποιω ενα Amazon Fire Stick. Απο αυτο δεν εχω προβλημα αξιοπιστιας αλλα αποδοσης. Εχει αρκετουτσικο lag.

Δημοσ.

Εχω παρει απο ebay ενα miracast dongle στα 10€.Για να βλεπω ote tv go απ το κινητο στην τηλεοραση.

Υπαρχει καμια περιπτωση να κανει καμια ζημια?

Καπου ειχα διαβασει παλια οτι ειχαν καει τηλεορασεις απο tv boxes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...