Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αιωνια ζωη , θεραπεια των λεπρων /καρκινου/δοντιων  (και ασθενειων κατ επεκταση) , ελιξηριο νεοτητας , αμυθητα πλουτη ,15 λεπτα δοξα (δραμα)  , και ηρθε το 2016 να προσθεσει στον βωμο της αβυσσαλεας ματαιοδοξιας την αφθαρτη φορτιση του κινητου. 

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι το προβλημα δηλ να αυξησουμε τον αριθμο φορτισεων.Το προβλημα ειναι να αυξηθει η χωρητικοτητα και η αποδοση οπως και ο χρονος φορτισης.

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι το προβλημα δηλ να αυξησουμε τον αριθμο φορτισεων.Το προβλημα ειναι να αυξηθει η χωρητικοτητα και η αποδοση οπως και ο χρονος φορτισης.

είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί φαντάσου να πάρεις ένα αμάξι 20 χιλιάρικα και στα 5 χρόνια να θέλει αλλαγή μπαταριών 5-10 χιλιάδες ευρώ...

Δημοσ.

Έχει πολύ πλάκα που κάθε φορά που έχουμε μια είδηση σχετικά με κάτι καινούριο από έρευνα, κλασσικά βγαίνουν αρκετοί και κράζουν.
Βρισκόμαστε σε τεχνολογικό forum κατά τ'άλλα..

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδες οι τωρινες τεχνολογιες ειναι ερευνες του 2000..οι τωρινες ερευνες θα εφαρμοστουν φουλ μετα απο πολλους ελεγχους κ βελτιωσεις σε καμια 15ετια, παρολα αυτα δε παυει να ειναι μεγαλο νεο. Επισης το οτι εχει νανοσωληνες χρυσου το συγκεκριμενο δε λεει κατι, ολες οι νανοτεχνολογικες ερευνες με χρυσο ξεκινανε λογω των ιδιοτητων του χρυσου και στη πορεια αντικαθιστονται με αναλογα κραματα. 

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται ότι όλη την δουλειά την κάνει το PMMA gel όπως και στις υπάρχουσες μπαταρίες φωτοβολταικών συστημάτων, αυτοκινήτου , ups κλπ που διαθέτουν στις κυψέλες τους silica gel (SiO2) και έχουν περισσότερους κύκλους φόρτισης από τις συμβατικές και είναι πιο ανθεκτικές στο να κρατήσουνε το φορτίο τους. Καλό θα ήταν βέβαια να το δούμε και στην νανοκλίμακα όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω.

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη και χρήσιμη για πολλές φορητές συσκευές (κινητά, ασυρματα τηλέφωνα, smart watches, laptops κλπ).

 

Μακάρι να εφαρμοστεί άμεσα.

Βηματοδότες, ακουστικά βαρυκοΐας, ενδοσπονδυλικά ηλεκτρόδια κλπ κλπ. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν δώσεις 10 ευρώ για μπαταρία του κινητού σου. Για να αλλάξεις τη μπαταρία του βηματοδότη πρέπει να σε ανοίξουν...

  • Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που τσιμπήσατε όλοι στην είδηση. Εγώ να δεχτώ την θεωρία αυτή ότι τα νανοκαλωδια με επικάλυψη χρυσού και τζελ άντεξαν παραπάνω κύκλους φόρτισης. Το δέχομαι όπως και άλλη μια είδηση παλι εδω απο το ινσομνια πριν περίπου 5 χρόνια για μπαταρία λαπτοπ που ήταν φτιαγμένη απο αντίδραση μορίων σαν πυρηνική ενέργεια αν θυμάμαι καλα. Εσείς πραγματικά δεν αναρωτιέστε τόσα χρόνια έχουμε ανακαλύψει άπειρα πράγματα. Νανοτεχνολογίες επεξεργαστές με πολυ χαμηλή κατανάλωση κινητά πιο γρήγορα απο υπολογιστές χωρητικότητες δεδομένων με τεράστιες ταχύτητες σε ένα μόνο μικρό τσιπάκι αλλα για ενεργεια κουβαλάμε μια τσάντα γεμάτη με 100 μπαταρίες 18650 να γεμίζουμε το κινητό το ηλεκτρονικό τσιγάρο η το smart watch... Υπάρχει ακόμα πετρέλαιο και όσο υπάρχουν ακόμα αποθέματα η τεχνολογία της μπαταρίας θα είναι στην εποχή των 60'ς. Ολα αυτά περί θεωριών για τις μπαταρίες φοβερές είναι μούφες γιατί είναι τα μισά απο αυτά που στην πραγματικότητα θα μπορούσαμε να εχουμε. Αν ήθελαν μπαταρία να μη τελειώνει ούτε σε 10 χρόνια θα την είχαν βγάλει στην αγορά ήδη!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...