gRim Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αυτό πρέπει να είναι παράνομο το αποδέχεσαι δεν το αποδέχεσαι στους όρους χρήσης. Κατά καιρούς έχουν κάνει τέτοια πολλές εταιρίες με πρόφαση ότι αναφέρεται στους όρους χρήσης αλλά εν τέλει στο δικαστήριο δεν περνάνε. 1
bedazzled Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αρκεί να έχεις λεφτά για το δικαστήριο... όχι 50 ευρώ. Πολύ παραπάνω. 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Απορώ πως δεν έχει φάει ακόμα μηνύσεις με τέτοιες πρακτικές. Ειδικά από ΗΠΑ μεριά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αυτό πρέπει να είναι παράνομο το αποδέχεσαι δεν το αποδέχεσαι στους όρους χρήσης. Κατά καιρούς έχουν κάνει τέτοια πολλές εταιρίες με πρόφαση ότι αναφέρεται στους όρους χρήσης αλλά εν τέλει στο δικαστήριο δεν περνάνε.Παράνομο με βάση ποιον νόμο;Δεν είναι η πρώτη φορά που το έχει κάνει η Sony, οπότε αν ήταν παράνομο, λογικά κάποιος θα είχε κάνει κάτι. Επίσης, η πλειοψηφία των εταιρειών βάζει κάποιες προϋποθέσεις στους όρους χρήσης, τις οποίες σιγουρευονται ότι δεν είναι σε αντίθεση με την ισχυουσα νομοθεσία.
gRim Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Παράνομο με βάση ποιον νόμο; Δεν είναι η πρώτη φορά που το έχει κάνει η Sony, οπότε αν ήταν παράνομο, λογικά κάποιος θα είχε κάνει κάτι. Επίσης, η πλειοψηφία των εταιρειών βάζει κάποιες προϋποθέσεις στους όρους χρήσης, τις οποίες σιγουρευονται ότι δεν είναι σε αντίθεση με την ισχυουσα νομοθεσία. Δεν νομιζω να αναφέρεται στους ορους χρήσης οτι έαν ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω γιατί έχει γίνει υπερχρέωση από λάθος της εταιρίας να σου μπανάρεται ο λογαριασμός και επιπλέον να σου λένε βάλε πάλι 50 ευρώ μήπως αλλάξουν γνώμη στα κεντρικά. Όλα αυτά βέβαια εάν τα πράγματα έχουν γίνει όπως τα αναφέρει ο φίλος.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν νομιζω να αναφέρεται στους ορους χρήσης οτι έαν ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω γιατί έχει γίνει υπερχρέωση από λάθος της εταιρίας να σου μπανάρεται ο λογαριασμός και επιπλέον να σου λένε βάλε πάλι 50 ευρώ μήπως αλλάξουν γνώμη στα κεντρικά. Όλα αυτά βέβαια εάν τα πράγματα έχουν γίνει όπως τα αναφέρει ο φίλος. Όπως παρέθεσα το λινκ και στη προηγούμενη σελίδα, η SONY σε περίπτωση chargeback σου κάνει ban το SEN.
gRim Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Όπως παρέθεσα το λινκ και στη προηγούμενη σελίδα, η SONY σε περίπτωση chargeback σου κάνει ban το SEN. Το γνωρίζω ότι κάνει μπαν στον λογαριασμό έαν κάνεις ακύρωση της χρέωσης μέσω τράπεζας ή paypal αλλά στην προκειμένη περίπτωση που έγινε υπερχρέωση λόγω δικού τους σφάλματος θα έπρεπε να δωθεί κάποια άλλη λύση και όχι απλά μπαν και να προτείνεται σαν λύση να ξαναμπούν λεφτά μήπως αλλάξουν γνώμη στα κεντρικά... Μπορεί κάποιος να βάλει λεφτά σε αποκλεισμένο λογαριασμό; Να πω την αλήθεια δεν πολυπιστεύω να είπαν κάτι τέτοιο από την σονυ...
Paralizer Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Του ανέφεραν ότι θα του αποστείλουν μέσω e-mail αυτοί ένα link στο οποίο θα πρέπει να πατήσει ώστε να κάνει charge το wallet του και ταυτόχρονα να ενημερωθούν άμεσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το γνωρίζω ότι κάνει μπαν στον λογαριασμό έαν κάνεις ακύρωση της χρέωσης μέσω τράπεζας ή paypal αλλά στην προκειμένη περίπτωση που έγινε υπερχρέωση λόγω δικού τους σφάλματος θα έπρεπε να δωθεί κάποια άλλη λύση και όχι απλά μπαν και να προτείνεται σαν λύση να ξαναμπούν λεφτά μήπως αλλάξουν γνώμη στα κεντρικά... Μπορεί κάποιος να βάλει λεφτά σε αποκλεισμένο λογαριασμό; Να πω την αλήθεια δεν πολυπιστεύω να είπαν κάτι τέτοιο από την σονυ... Δεν την ενδιαφέρει τη Sony καθώς το πρόβλημα λογικά προέκυψε από το PayPal. Όταν λοιπόν ο φιλος του OP πήγε και έκανε ακύρωση μέσω του paypal (κάτι πολύ λογικό για την οποιαδήποτε εταιρεία πλην της sony) το account του μπήκε στην κατηγορία του account debt. Όταν λοιπόν γίνεται αυτό, αν θες να κάνεις lift το ban θα πρέπει να βάλεις πίσω τα χρήματα που ζήτησες. Εδώ είχε συμβεί περίπτωση που κάποιος είχε κλέψει τα στοιχεία της πιστωτικής κάποιου άλλου και τα χρησιμοποιουσε για να κάνει αγορές στο psn και οταν ο κάτοχος το ανακάλυψε και προφανώς έκανε chargeback, η SONY έκανε ban και τον δικό του λογαριασμό. Τραγελαφικες καταστάσεις...
asahi_80 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ξεθαβω το θεμα γιατι βρεθηκα σε αντιστοιχη θεση προσφατα και θα ηθελα αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια να μου πει τη γνωμη του πριν μερικες μερες εκανα top up το λογαριασμο (ο οποιος ειναι plus) με ενα χ ποσο. μετα απο 2 μερες προσθεσα καποια ακομα χρηματα για να συμπληρωσω για καποιες ακομα αγορες που ειχα σκοπο να κανω μεχρι αυτο το σημειο δεν εγινε καμια αγορα την επομενη μερα μου εμφανιστηκε στο συστημα οτι ο λογαριασμος εγινε "banned or suspended" επικοινωνησα με την εδω sony και μου ειπαν οτι εγινε suspended λογω chargeback στο αρχικο topup. τους εξηγησα οτι δε ζητησα να γινει καμια επιστροφη χρηματων, αντιθετα προσθεσα και αλλα χρηματα μετα για να συμπληρωσω στο wallet κατοπιν καλεσα και τη τραπεζα και τσεκαρα τις κινησεις της καρτας και μου επιβεβαιωσαν οτι περα απο τις συγκεκριμενες συναλλαγες δεν εχει γινει καμια αλλη χρεωση η αποπειρα χρεωσης ουτε απο τη πλευρα της τραπεζας καποια ακυρωση ξανα επικοινωνησα με τη sony και μου ειπαν αυτη τη φορα οτι ο λογαριασμος μπλοκαριστηκε για αποπειρα hacking και συγκεκριμενα αποπειρα χρεωσης του χ ποσου τη ταδε του μηνα, η οποια "αποπειρα" ηταν το δικο μου topup! ξανα-μανα το εστειλαν στα κεντρικα και απο τοτε περιμενω. στο ενδιαμεσο δεν εχω λαβει κανενα e-mail η ενημερωση, μου ειπαν οτι γενικα καθυστερει το θεμα λογω οτι παει στο uk support για τα περαιτερω. παραλληλα, μου αφαιρεσαν τη καρτα και μου ζητησαν να δωσω αλλη e-mail διευθυνση για το λογαριασμο, εφοσον ενεργοποιηθει bottom line, ενω απο μεριας μου δεν εχω παραβιασει κανενα ορο χρησης, εγινα banned γιατι εκανα απλα ενα top up το οποιο η sony θεωρησε hacking με συνεπεια να μου μπλοκαρει το λογαριασμο και ταυτοχρονα να μου επιστρεψει και το ποσο στη καρτα ενω δε το εχω ζητησει τι φαση? εχει τυχει κατι αντιστοιχο σε καποιον εδω μεσα? Update: Ξαναπήρε τη Sony Hellas, και παραπονέθηκε. Του είπαν ότι ο μόνος τρόπος να ξεκλειδωθεί το account του είναι να πάρει μια κάρτα 50 ευρώ και να τα βάλει στο Wallet και ας μην τα χρησιμοποιήσει αρκεί να ανήκουν ουσιαστικά στη Sony. Το καλύτερο είναι ότι η απάντηση έλεγε...ΙΣΩΣ ξεκλειδωθεί αν συμφωνήσει η Sony στην Αμερική.!!!!!!!!! Μιλάμε για νταβατζήδες όχι αστεία. δε περιμενω απαντηση απο τον παραπανω χρηστη μετα απο τοσους μηνες προφανως, αλλα ρε φιλε, πως ζητησαν να βαλει 50 ευρω στο wallet απο τη στιγμη που του ειχαν κλεισει το λογαριασμο και δε μπορουσε να κανει login?? 1
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Με αυτα τα τραγελαφικα που διαβαζω δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να βαλω λεφτα για online games.. Hard copies απο μαγαζακια να πιανουν χωρο και στο συνθετο, και ας πανε στο καλο οι κυριοι.. Ακου 'κει νταβατζιλικια.. Αυτα τα πραγματα πραγματικα πρωτη φορα τα βλεπω απο εταιρεια.. Δεν στεκουν καθολου βασικα αυτες οι κινησεις.. καθολου ομως.. 2
Bourdoulas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Βασικά αυτό που θα έπρεπε να μας ανησυχεί δεν είναι τα ψηφιακά αλλά η στάση της Sony.
Πανος999 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αμα κανεις λεφτα..τους γραφεις ολους στα @@ σου!!!
duende Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 η ξεφτιλα για μενα ειναι καταρχας οι απαραδεκτοι οροι χρησης τους οποιους αναγκαστικα πρεπει να αποδεχθεις για να χρησιμοποιησεις το συστημα σου. το "η καθε αποφαση για ban ειναι τελικη "γιατι το εχουμε αναλυσει και ξερουμε τι κανουμε" και σου ακυρωνουμε και τις αγορες και σου κραταμε και τα χρηματα που εχεις στο wallet" ειναι απλα ελεεινο και καταχρηστικο. το δευτερο, να σου μπλοκαρει το λογαριασμο χωρις καμια προειδοποιηση για "υποψια hacking". ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να σου στειλουν ενα mail και να σου πουν "εγινε η ταδε αγορα/αποπειρα αγορας, δωσατε εσεις τη εντολη? αν ναι, επιβεβαιωστε κανοντας login η παιρνοντας τηλ εκει κλπ" . ολες οι τραπεζες κανουν κατι αντιστοιχο, δε σου ακυρωνει καμια τραπεζα τη καρτα ετσι απλα επειδη εχει "υποψια" βεβαια δεν ειναι μονο η sony που τα κανει αυτα, απ'οτι εχω διαβασει ms και valve τις ιδιες *** κανουν τεσπα, καλα ξεμπερδεματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις