Paralizer Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παιδιά καλημέρα, θέλω λίγο τα φώτα σας και αν έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα να μου πει καμιά ιδέα. Φίλος ήθελε να κάνει ανανέωση μέσω PayPal στο PS4 account του για PS Plus συνδρομή ετήσια, ώστε να μπορεί να παίζει online κτλ κτλ. Προσπάθησε 4 φορές μέσω Paypal και συνεχώς η συναλλαγή του γινόταν reject. Αποφάσισε λοιπόν αφού δεν μπορεί να βγάλει άκρη να πάει να πάρει μια κάρτα να ξεμπερδεύει. Παίρνει λοιπόν την κάρτα τη βάζει στο PS Store και όλα τέλεια έχει πλέον συνδρομή για 1 χρόνο. Μετά από 2 μέρες του έρχεται mail μέσω Paypal, όπου του λέει ότι η Sony δέχτηκε τη πληρωμή και με τον τσαμπουκά μετά από 2 μέρες του χρέωσαν την κάρτα 50 ευρώ. Στέλνει λοιπόν mail και στην Paypal αναφέροντας το θέμα, παίρνει τηλέφωνο και στη Sony Hellas και ουσιαστικά τους λέει ότι χωρίς να με ενημερώσετε τραβήξατε τα λεφτά μετά από 2 μέρες και από τη στιγμή που έβαλα κάρτα θέλω τα λεφτά μου πίσω. Η απάντηση της Sony Hellas ήταν "προωθούμε το αίτημα σας στα κεντρικά της Sony στην Αμερική" Μετά από άλλες 2 μέρες λαμβάνει mail από την Paypal η οποία αναφέρει ότι "δικαιωθήκατε για το αίτημα σας από την Sony και θα σας κάνουμε refund τα 50 ευρώ" Έλα όμως που με το που γίνεται το refund, η Sony του κάνει ban τον λογαριασμό. Πέρα από το ban, την επόμενη μέρα του διαγράφει εντελώς το mail account του στη Sony. Δεν μπορεί να κάνει login πουθενά, ούτε στα forums της Sony!!!!! Επικοινωνεί με τη Sony Hellas ξανά, η οποία του αναφέρει ότι έχει γίνει το account του permanent ban, γιατί η Sony δεν επιτρέπει refunds και θεωρείται κακόβουλος χρήστης. Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο θέμα; Έχετε να προτείνετε καμιά ιδέα.
Spartan117 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Είναι τραγική η Sony στα refund, το έχω ακούσει και αλλου ότι κάνει ban άμα τραβήξεις χρήματα πίσω. Απλά τραγικό, το μονο που μπορείς να κανεις είναι να ενημερώσεις την Sony Hellas για ότι έγινε και αυτοί να ενημερώσουν οποιον έκανε την διακοπή, το account θα το πάρει πίσω χωρίς θέματα απλά θα πάρει λίγο χρόνο. Δες εδώ https://www.reddit.com/r/PS4/comments/2ivsz3/beware_if_you_successfully_charge_back_sony_over/ 3
Paralizer Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Update: Ξαναπήρε τη Sony Hellas, και παραπονέθηκε. Του είπαν ότι ο μόνος τρόπος να ξεκλειδωθεί το account του είναι να πάρει μια κάρτα 50 ευρώ και να τα βάλει στο Wallet και ας μην τα χρησιμοποιήσει αρκεί να ανήκουν ουσιαστικά στη Sony. Το καλύτερο είναι ότι η απάντηση έλεγε...ΙΣΩΣ ξεκλειδωθεί αν συμφωνήσει η Sony στην Αμερική.!!!!!!!!! Μιλάμε για νταβατζήδες όχι αστεία. 3
La_MoRt Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αν όλα αυτά αναγράφονται κάπου και έχεις πατήσει στη δημιουργία λογαριασμού αποδέχομαι τους όρους, τότε δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Κανείς δε τα διαβάζει αυτά είναι γεγονός για αυτό και κάνουν ότι θέλουν. Στείλε και ένα μήνυμα στη paypal να τους πεις πως έχει η κατάσταση και τι έγινε μήπως μπορούν να κάνουν τίποτα και αυτοί. Εκτός από την ασφάλεια τους πληρώνεις και για τέτοια πράγματα.
Paralizer Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αν όλα αυτά αναγράφονται κάπου και έχεις πατήσει στη δημιουργία λογαριασμού αποδέχομαι τους όρους, τότε δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Κανείς δε τα διαβάζει αυτά είναι γεγονός για αυτό και κάνουν ότι θέλουν. Στείλε και ένα μήνυμα στη paypal να τους πεις πως έχει η κατάσταση και τι έγινε μήπως μπορούν να κάνουν τίποτα και αυτοί. Εκτός από την ασφάλεια τους πληρώνεις και για τέτοια πράγματα. Έστειλε, αλλά δεν αναγνωρίζουν κάποιο λάθος. Αυτοί βλέπουν ότι εσύ ζήτησες refund και στο πραγματοποίησαν, άρα δεν καταλαβαίνουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος ότι πρέπει να προβούν σε κάποια ενέργεια.
La_MoRt Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Και από τη μεριά τους σωστά απαντάνε. Είναι καλυμμένοι. Άντε να βγάλεις άκρη... Καλά ξεμπερδέματα και καλό κουράγιο. Αν μπορείς βρες κάπου τους όρους για το συγκεκριμένο πράγμα και διάβασε τους να δεις τι λένε. Είναι όντως έτσι όπως τα λένε;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Και από τη μεριά τους σωστά απαντάνε. Είναι καλυμμένοι. Άντε να βγάλεις άκρη... Καλά ξεμπερδέματα και καλό κουράγιο. Αν μπορείς βρες κάπου τους όρους για το συγκεκριμένο πράγμα και διάβασε τους να δεις τι λένε. Είναι όντως έτσι όπως τα λένε; Ναι το λέει εδώ https://www.playstation.com/en-nz/get-help/help-library/my-account/grief-reporting/banned-and-suspended-consoles-and-accounts/ Αν λοιπόν δεν αποπληρωσει το "χρέος" δεν θα γίνει lifted το ban.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εφόσον έγινε ανανέωση μέσω κάρτας και στην συνέχεια πέρασε και η πληρωμή μέσω Paypal,αν το άφηνε όπως έχει θα ειχε Plus για 2 χρόνια η θα χρεωνόταν 100€(2 έτη συνδρομή) για 1 χρόνο;
Paralizer Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εφόσον έγινε ανανέωση μέσω κάρτας και στην συνέχεια πέρασε και η πληρωμή μέσω Paypal,αν το άφηνε όπως έχει θα ειχε Plus για 2 χρόνια η θα χρεωνόταν 100€(2 έτη συνδρομή) για 1 χρόνο; Νομίζω έχει προστιθέμενη αξία, άρα θα πήγαινε στα 2 χρόνια. Τώρα θα μου πεις γιατί δεν το άφηνε αφού θα έβαζε και του χρόνου. Ε, προφανώς δεν ήθελε να σκάσει 100άρα. Τώρα όμως θα το κάνει αναγκαστικά για να του το ξεκλειδώσουν...ελπίζει
Alex21121988 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Because.. Sony. Δεν μαθαίνει με τίποτα από τα λάθη της αυτή η εταιρεία και παίρνει αμπάριζα οποίο account τις φανεί ύποπτο ή δεν πάει με τα "πρότυπα" που έχει βάλει στα agree and conditions της.. Έλεος.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Η Sony για να τα κάνει αυτά κάποιος της έδωσε τον αέρα. Ειδικά τώρα τελευταία με το PS4..
tsakonass Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν χρειάζεται αέρα απο κανέναν μαν μου, αποδεχτήκαμε όλοι τους ορους .Ηθικά ο Paralizer έχει δίκιο νομικά όμως όχι.Οπότε οι δύο επιλογές που έχει είναι: -€50 (12μηνες plus) απο την τσεπη και μπαναρισμενο λογαριασμο ή λογιαριασμο με 12 μηνες plus +€50 wallet. Νταβατζιλίκι μεν, το αποδεχτηκε δε.Πολύ θέμα το κάνουμε. 1
dimyok Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εχει θεμα στο οτι πηγε να κανει το αυτονοητο , να μην δεχτει διπλοχρεωση και βρεθηκε μπλεγμενος με legal και lua .
Προτεινόμενες αναρτήσεις