Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Όπως λέει και ο τίτλος, έχω πρόβλημα κατά τη χρήση bluetooth speaker.

Συγκεκριμένα, από προχθές που μου έκαναν δώρο ένα JBL GO bluetooth speaker το οποίο και χρησιμοποιώ για streaming του Spotify από κινητό ή tablet, το router στο σπίτι μου κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις/συνδέσεις και δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου...

Κανείς άλλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα? Καμμιά ιδέα για λύση??

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με κάτι Bluetooth ακουστικά,τα επέστρεψα στο κατάστημα που τα αγόρασα και περιμένω απάντηση από το service .

Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει στο προβλημά σου,αλλά ο υπαλληλος με ρώτησε αν δοκίμασα να αλλάξω κανάλι στο router μου μήπως δημιουργεί κάποιο πρόβλημα συντονισμού συχνοτήτων..

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με κάτι Bluetooth ακουστικά,τα επέστρεψα στο κατάστημα που τα αγόρασα και περιμένω απάντηση από το service .

Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει στο προβλημά σου,αλλά ο υπαλληλος με ρώτησε αν δοκίμασα να αλλάξω κανάλι στο router μου μήπως δημιουργεί κάποιο πρόβλημα συντονισμού συχνοτήτων..

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μόλις σου απαντήσουν από το service, αν έχεις την καλοσύνη postαρε την απάντησή τους και εδώ για να δώ και εγώ τι γίνεται..

Έστειλα και ενα email στην JBL να δώ τι έχουν (άν έχουν) να πουν και αυτοί.

Κανάλι στο router άλλαξα πριν από λίγο, θα παρακολουθήσω τη φάση να δω αν έκανε διαφορά.

Δημοσ.

Wifi και BT εκπέμπουν στο ίδιο εύρος συχνοτήτων, οπότε σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούνται παρεμβολές μεταξύ τους.

Η αλλαγή καναλιού μπορεί να βοηθήσει, όπως επίσης αν είναι δυνατόν να μεταφερθεί το ρούτερ σε άλλο χώρο, μακρυά απο τα ηχεία.

Τέλος, δές αν υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσεις το ρούτερ στα 5 GHz.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι οτι απλά "πέφτει" το σήμα του wifi απο τυχόν παρεμβολές με το bluetooth...το θέμα είναι οτι κάνει αποσύνδεση και επανεκκίνηση ολόκληρο το router!

Δημοσ.

Update:

Η αλλαγή καναλιού δεν βοήθησε.

Η JBL μου είπε πως δεν είναι θέμα του Bluetooth και δεν μπορούν να κάνουν αυτοί κάτι (λογικό).

Άρα φταίει το router, είτε από software είτε hardware.

Δοκιμάζω σε πρώτη φάση να περάσω το τελευταίο firmware και ίδωμεν.

Αν δεν δουλέψει θα δοκιμάσω με άλλο router μήπως και το λύσουμε το θέμα.

Δημοσ.

Από το service μου είπαν ότι δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα και έτσι τώρα τα έχω μόνο για το android mini PC ,που δεν μου δημιουργούσε θέμα από την αρχή,ίσως επειδή είναι συνδεδεμένο ενσύρματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...