BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλημέρα. Εχω το kami wordpress theme και ενώ βάζω μία κατηγορία στο menu δεν μου εμφανίζετε η επιλογή "show mega menu". Υπάρχει κάποια λύση;
dominotrix Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Περιμενεις να ξερουμε απ'εξω το Dashboard του theme σου; Κανε εστω ενα printscreen, ενα Link του demo theme, κατι.. Δοκιμασες στο dropdown μενου να δεις αν εχει καποιο checkbox για το mega menu? Επισης κανε κλικ τερμα επανω δεξια στο "Επιλογες προβολης" που εχει τις ρυθμισεις εμφανισης μηπως και χρειαζεται να το ενεργοποιησεις. Καπως αλλιως δε μπορω να βοηθησω..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τις επέλεξα ολες τις επιλογες προβολής αλλά πάλι δεν μου το εμφανίζει οριστε και screenshot
dominotrix Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το θεμα εχει να κανεις import τις επιλογες απο καποιο demo? Μηπως υπαρχει καποιο plugin που απαιτει το θεμα να κανεις εγκατασταση; Μεσα στις επιλογες του theme δεν γραφει κατι για mega menu?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το kami theme έχω και στο demo-live preview έχει mega menu.τελοσπαντον θα βαλω κανενα plugin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα