Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Πήρα το Σεπτέμβρη από τα Public το Lenovo s90 32GB , και ενώ όλα ήταν οκ, χρησιμοποιούσα το GPS κάποια στιγμή και έκλεισε από μπαταρία. Από τότε όταν το ανοίγω κολλάει στο logo της αρχής μέχρι να τελειώσει η μπαταρία..μάλλον είναι αυτό που λένε "boot loop". 

Το κακό είναι οτι δεν παίρνει SD οπότε ότι φωτογραφίες και βίντεο έχω βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη...

Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να σώσω τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου, όσο χρονοβόρος και κουραστικός και αν είναι??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Δοκίμασε να το συνδέσεις στον Η/Υ με καλώδιο. Επίσης ξεκίνησε το κινητό σε recovery mode (κρατώντας πατημένο το πλήκτρο αύξησης της έντασης ήχου, πατάς το power on και συνεχίζεις να πατάς τα κουμπιά μέχρι να σε βάλει σε recovery mode). Πιθανόν τότε να εμφανιστεί το κινητό στον Η/Υ και να περάσεις τα αρχεία σου στον Η/Υ.

ΥΓ: Αν το καταφέρεις, τότε πιθανότατα να καταφέρεις να το επαναφέρεις και το κινητό. Αλλά πρώτα τα αρχεία.

Δημοσ.

Δοκίμασε να το συνδέσεις στον Η/Υ με καλώδιο. Επίσης ξεκίνησε το κινητό σε recovery mode (κρατώντας πατημένο το πλήκτρο αύξησης της έντασης ήχου, πατάς το power on και συνεχίζεις να πατάς τα κουμπιά μέχρι να σε βάλει σε recovery mode). Πιθανόν τότε να εμφανιστεί το κινητό στον Η/Υ και να περάσεις τα αρχεία σου στον Η/Υ.

ΥΓ: Αν το καταφέρεις, τότε πιθανότατα να καταφέρεις να το επαναφέρεις και το κινητό. Αλλά πρώτα τα αρχεία.

Έχω δοκιμάσει και στο Bios, και στο recovery και στο σημείο με το logo να το συνδέσω με το pc , αλλά μου εμφανίζει άλλο σημειο του δίσκου που έχει κάποια drivers, από αρχεία τίποτα. :/

Δημοσ.

Θες το QFIL για να φλασαρης την rom.

Περισσοτερα εδω https://www.khasbi.com/cara-mudah-flash-ponsel-lenovo-s90-a.html

Αν φλασάρω την ROM δεν θα χαθούν τα αρχεία μου; Γιατί καπου λέει  "3. Flashing process will erase / wipe / delete all userdata and file stored on phone memory. We recomended to backup all data. see this guide how to backup your android data. " ??

Δημοσ.

Ναι θα χαθουν,αλλα ετσι θα το ξεκολλησεις.

Επισης πρωτου το κανεις πρεπει να βρεις τροπο(αν υπαρχει) να τα αποθηκευσεις στον υπολογιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...