Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγρυπνα αλανια μου.

το λοιπον εχω εναν υπολογιστη με μια καρτα MSI nvidia geforce 9800 gt,στην οποια εχω συνδεσει το hdmi της τηλεορασης.

στην ιδια τηλεοραση εχω αλλο hdmi με το δικο μου υπολογιστη,απο τον οποιο ο ηχος λειτουργει κανονικα.

εχω δοκιμασει αλλο καλωδιο,εχει γινει και φορματ στον υπολογιστη,εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers αλλα ακομα η τηλεοραση δε βγαζει...τσιμουδια..

γενικοτερα εχω δοκιμασει οτι βρηκα στο ιντερνετ.

στις συσκευες αναπαραγωγης δεν εμφανιζεται η επιλογη hdtv,hdmi η κατι αντιστοιχο,μονο 2 επιλογες:

Ηχεια ( που ειναι γκρι ) και 

Realtek Digital Output ( που υποτιθεται παιζει κανονικα ) .

Υπαρχει περιπτωση να θελει καποια συνδεση η καρτα γραφικων πανω στην ιδια τη μητρικη με καλωδιο?

διαβασα για καποια συνδεση s/pidf αλλα δεν την εχω συναντησει γενικοτερα σε κανενα υπολογιστη.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα αγρυπνα αλανια μου.

το λοιπον εχω εναν υπολογιστη με μια καρτα nvidia geforce 9800 gt,στην οποια εχω συνδεσει το hdmi της τηλεορασης.

στην ιδια τηλεοραση εχω αλλο hdmi με το δικο μου υπολογιστη,απο τον οποιο ο ηχος λειτουργει κανονικα.

εχω δοκιμασει αλλο καλωδιο,εχει γινει και φορματ στον υπολογιστη,εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers αλλα ακομα η τηλεοραση δε βγαζει...τσιμουδια..

γενικοτερα εχω δοκιμασει οτι βρηκα στο ιντερνετ.

στις συσκευες αναπαραγωγης δεν εμφανιζεται η επιλογη hdtv,hdmi η κατι αντιστοιχο,μονο 2 επιλογες:

Ηχεια ( που ειναι γκρι ) και

Realtek Digital Output ( που υποτιθεται παιζει κανονικα ) .

Υπαρχει περιπτωση να θελει καποια συνδεση η καρτα γραφικων πανω στην ιδια τη μητρικη με καλωδιο?

διαβασα για καποια συνδεση s/pidf αλλα δεν την εχω συναντησει γενικοτερα σε κανενα υπολογιστη.

Ναι είναι πολύ πιθανό να θέλει τι καλωδιακι για να βγάλει ήχο αρκετές παλιές κάρτες ήθελαν το συγκεκριμένο καλώδιο για να βγάλουν ήχο στο hdmi
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό; link

τα εχω κανει αυτα,μονο που στο step 2 δεν εμφανιζει audio enabled,μονο hdmi-hdtv.

Ναι είναι πολύ πιθανό να θέλει τι καλωδιακι για να βγάλει ήχο αρκετές παλιές κάρτες ήθελαν το συγκεκριμένο καλώδιο για να βγάλουν ήχο στο hdmi

και που συνδεεται αυτο πανω στην καρτα γραφικων?

Δημοσ.

στο ιντερνετ μου εβγαζε στρογγυλα βυσματα,σαν τα κλασσικα του ηχου,για αυτο δεν εβγαζα ακρη.

και eshop που ψαχνω δε βρισκω τετοιο καλωδιακι,μονο τα στρογγυλα.

οποτε ειναι μονοδρομος αυτο το καλωδιακι παιδες?

μετα ομως τι επιλογη  θα εμφανιστει στο sound panel?

Δημοσ.

α)οποτε ειναι μονοδρομος αυτο το καλωδιακι παιδες?

β)μετα ομως τι επιλογη  θα εμφανιστει στο sound panel?

α)Ναι, και ήταν παρελκόμενο της κάρτας,τώρα που θα το βρείς δεν το γνωρίζω.

β)Δεν θυμάμαι.

Δημοσ.

α)Ναι, και ήταν παρελκόμενο της κάρτας,τώρα που θα το βρείς δεν το γνωρίζω.

β)Δεν θυμάμαι.

δεν το βρισκω ομως ουτε στο eshop..

Δημοσ.

Καλωδιάκι απο ebay, τώρα Ελλάδα δεν ξέρω αν θα βρεις. Μπορείς να φτιάξεις κανένα αν έχεις καλώδια / κονέκτορες/ κολλητήρια βέβαια.

Απο όσο είδα όντως όπως το λένε τα παιδιά παραπάνω είναι πάντως, αυτή η κάρτα θέλει καλώδιο για να πάρει ήχο...

Δημοσ.

μας ψιλοβιαζει δυστυχως,γιατι θελω να τον πουλησω τον κομπιουτορα.

θα παρω σβαρνα μου φαινεται τα μικρα μαγαζακια να ρωταω.

στο eshop που εψαξα σε καλωδια γενικοτερα δε βρηκα κατι.

Δημοσ.

Αφού σου είπα ήταν παρελκόμενο της κάρτας, δεν βρίσκεται έτσι απλά.

Μπορείς βέβαια και να ρωτήσεις εδώ στις αγγελίες, ποιός ξέρει μπορεί να φιλοτιμηθεί κανένας.

Δημοσ.

ενταξει,ειναι ψιλοστανταρ το καλωδιο,δεν ειναι οτι εχει η καθε καρτα ξεχωριστο,οποτε λογικα θα επρεπε να βρισκεται..

ισως δε βρισκεται  λογω παλαιοτητας,τι να πω..

δεν εχω αγγελιες,τις τελειωσα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...