Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που καποιοι σχολιάζουν αρνητικά ένα προιόν που εμφανέστατα δεν εχουν καν δει απο κοντά με ξεπερνά!

To chrome os

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γτ τόση κακιά με την Acer ,εχω κάποια προϊόντα της, εντάξει δεν είναι τα καλύτερα αλλά είναι αξιόλογα. 

Δημοσ.

παιδια δεν θα το πιστεψετε αλλα εχω ενα παλιο διπυρηνο acer chromebook 11" εδω και χρονια και δουλευει ακομα μια χαρα!

απλα του εβαλα ubuntu 14 του εχωσα 4GB και ενα ssd ;)

με αυτο κανω ολες τις εξωτερικες μου δουλειες.

In fact, με αυτο τωρα σας γραφω απο την παραλια!

Δημοσ.

Για την αξιοπιστία των acer είναι, πως θα σου κάτσει.

Χαλασμένα (λόγω δουλειάς) έχω δει σε ολες τις μάρκες. Παλαιότερα (δεκαετία 2000-2010), ναι, τα acer ήταν πιο πιθανό να χαλάσουν, αλλά πιστεύω σήμερα δε διαφέρουν πολύ από τα υπόλοιπα με εξαίρεση τα lenovo και λίγο τα asus που θεωρώ κάπως πιο αξιόπιστα.

Ολα τα άλλα hp, dell, toshiba είναι το ίδιο πιθανόν να σου βγάλουν βλάβη όσο τα acer τα τελευταία 5 χρόνια. Οι βλάβες στις οποίες αναφέρομαι και χαρακτηρίζουν μία εταιρία έχουν να κάνουν με mb και πέριξ και όχι με δίσκους οι οποίοι είναι άλλη κατηγορία και αφορά τον κατασκευαστή δίσκου.

Στο θέμα μας, αν μπορούν να μπουν windows σε αυτά τα μηχανάκια ειδικά στα μικρότερα στις 11-12'' (δεν ξέρω τι γίνεται με το πληκτρολόγιο και τα F keys πρέπει να συνδέσεις εξωτερικό αρχικά) μπορεί να αποδειχθούν πιο φτηνές λύσεις. Υπάρχουν θέματα συμβατότητας διαβάζω αλλα αν ζεις με αυτά ίσως δεν είναι τόσο κακή επιλογή.

Δημοσ.

Δυσοίωνες οι προβλέψεις σου :)

Πόσο μάλλον εάν αναλογιστείς αυτό.

1.Η συντριπτική πλειοψηφία των android εφαρμογών δεν είναι optimized για μεγάλες οθόνες,αλλα περιορίζονται σε συσκευές 8" και κάτω και κυρίως σε portrait view.

Και έτσι θα πρέπει να ανταγωνιστεί ένα λογισμικό με κοντά 5 εκατομμύρια προγράμματα για μεγάλες οθόνες,landscape view και στραμμένα για Mouse/keyboard χρήση και καμια 300 χιλιάδες οι mobile εφαρμογές που είναι γραμμένες για χρήση windows tablets και υβριδικά.

2.Το chrome OS θα πρέπει να ανταγωνιστεί σε os market share,ΟΛΑ τα μηχανήματα με windows desktop και αυτά δεν είναι μόνο τα desktop και laptop,αλλα ειναι ΚΑΙ τα windows tablets!Δλδ συσκευές όπως το surface pro που μπορεί να ειναι των 1000$ φεύγα ,αλλα και συσκευές των 100-150$ από τους φίλους Κινέζους που έχουν γεμίσει όλο τον πλανήτη με δ'αυτα!

Δημοσ.

1.Η συντριπτική πλειοψηφία των android εφαρμογών δεν είναι optimized για μεγάλες οθόνες,αλλα περιορίζονται σε συσκευές 8" και κάτω και κυρίως σε portrait view.

Και έτσι θα πρέπει να ανταγωνιστεί ένα λογισμικό με κοντά 5 εκατομμύρια προγράμματα για μεγάλες οθόνες,landscape view και στραμμένα για Mouse/keyboard χρήση και καμια 300 χιλιάδες οι mobile εφαρμογές που είναι γραμμένες για χρήση windows tablets και υβριδικά.

2.Το chrome OS θα πρέπει να ανταγωνιστεί σε os market share,ΟΛΑ τα μηχανήματα με windows desktop και αυτά δεν είναι μόνο τα desktop και laptop,αλλα ειναι ΚΑΙ τα windows tablets!Δλδ συσκευές όπως το surface pro που μπορεί να ειναι των 1000$ φεύγα ,αλλα και συσκευές των 100-150$ από τους φίλους Κινέζους που έχουν γεμίσει όλο τον πλανήτη με δ'αυτα!

Συμφωνώ απόλυτα.

Διαφωνώ στ' ότι θα χρειαστεί 30 χρόνια για να το πετύχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...