αρχαγγελος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ανοιγω το πσ και δεν λειτουργει τιποτα απο τα περιπλεκομανα και καπου κανει βραχικικλομα δεν δινιιι εντολες πουθενα για να ξεκινιση τα άγραφω γρηγωρα και εχω κανει αρκετα λαθη
conkal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 μισο λεπτο να βαλω την δαφνες στην φωτια για να βγει ο χρησμος... το μαντειο απαντησε : αν θες να παρεις μια απαντηση γενικα θα πρεπει να προσφερεις πληροφοριες για το πισι σου. Ακριβως τι περιεχει. τι εκανες πριν παψει να λειτουργει κτλ.. αλλιως μην περιμενεις απαντηση. 6
soteras Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μπορώ να πω το μόνο που κατάλβα είναι για ένα υπολογιστή που δεν ανοίγει.Πες μα αναλυτικά έκανες κάποια αλλαγή πριν λειτουργοσε και αν ναι ποσο ειναι αυτο το πριν κάνει κάποιο ήχο περιεργο η γενικα κατι αλλο
αρχαγγελος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 γενικος ανιγη και δεν δινι καμια εντολη παρα πανω αλαξα επεξεργαστη και καρτα γραφικον βγαζω την παταρια και παλι τα ιδια δεν κανει οθτε ηχω τιποτα νεκρι ειναι
spyros007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εδώ πέθανες εμάς ,ο υπολογιστής θα σου γλύτωνε 5
αρχαγγελος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ρεεε φιλε ασε τα σχολεια και πες μου ποιο ειναι το προβλημα
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ρεεε φιλε ασε τα σχολεια και πες μου ποιο ειναι το προβλημα Πήγαινε το σε ενα μαγαζί να στο φτιάξουν 3
spyros007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ρεεε φιλε ασε τα σχολεια και πες μου ποιο ειναι το προβλημα Κοίτα για πότε έμαθε ορθογραφία........ 1
αρχαγγελος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 λετε μαλακιες πιτε μου μια λυση για να το κανω μονος μου απλα τα πραγματα!!
spyros007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ανοιγω το πσ και δεν λειτουργει τιποτα απο τα περιπλεκομανα και καπου κανει βραχικικλομα δεν δινιιι εντολες πουθενα για να ξεκινιση τα άγραφω γρηγωρα και εχω κανει αρκετα λαθη Θα το προτείνω για το ποστ τού μηνα ,θα ελεγα της χρονιάς, αλλα δεν ξερω τι εχουν να θα δουν ακόμα τα ματάκια μου......... Στο μαστορα γρηγορα. 1
hliastsek Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 τα άγραφω γρηγωρα και εχω κανει αρκετα λαθη Σοπα βραι, μιν τω ξαναπης αυτώ 2
in2dark Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 λετε μαλακιες πιτε μου μια λυση για να το κανω μονος μου απλα τα πραγματα!! Αιχης κε θρασωσ βλαιπο 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα