Markus Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γεια σας! θα ηθελα να με καθοδηγεισεται και να με βοηθησεται στο πως να κανω jaibrak το iphone μου.Θα ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρχουν κινδυνοι οπως : να το αχριστευσω, ειτε μονιμα ειτε σε κατασταση που δεν θα καταφερω να το επιστρεψω στην αρχικη του κατασταση, τελος θα ηθελα να ξερω αν χρειαζεται να κανω ενα backup τα αρχεια μου πριν απο το jailbreak. Ευχαριστω !
corsair04 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γεια σας! θα ηθελα να με καθοδηγεισεται και να με βοηθησεται στο πως να κανω jaibrak το iphone μου.Θα ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρχουν κινδυνοι οπως : να το αχριστευσω, ειτε μονιμα ειτε σε κατασταση που δεν θα καταφερω να το επιστρεψω στην αρχικη του κατασταση, τελος θα ηθελα να ξερω αν χρειαζεται να κανω ενα backup τα αρχεια μου πριν απο το jailbreak. Ευχαριστω ! σε ποιο ios είσαι ?
Markus Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 βασικα αυτο που εδωσα ειναι το firmware modem η εκδοση ειναι 8.1.2 (12Β440)
Grim Ripper Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πάντα κάνουμε backup όταν είναι να κάνουμε κάτι τέτοιο.
pagouri Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Back up και κάνε άφοβα το jailbreak δεν θα σου μπρικαρει το iPhone (ακόμα κι αν κάτι στραβώσει επαναφέρεται εύκολα απο iTunes)απλά back up για να εισαι σίγουρος για ότι έχεις αποθηκευμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα