Προς το περιεχόμενο

Intel Compute Stick - προβλήματα αναπαραγωγής βίντεο...

nikosjc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα μάλλον περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας!

Έχω το intel compute stick το οποίο προορίζω για φορητό media player. Όμως ενώ μου αναπαράγει πολύ καλά βίντεο από το youtube ακόμα και σε 1080p ανάλυση, όταν ανοίγω ένα οποιοδήποτε αρχείο βίντεο σε 1980x1080 ενώ για λίγο ρέει νορμάλ, μετά από λίγο αρχίζει τα σπασίματα ώσπου συνήθως κολλάει τελείως. Αν κουνήσω τον κέρσορα σε κάποιο άλλο σημείο της ταινίας ξαναξεκινάει να ρέει για λίγο και μετά τα ίδια!

Το περίεργο είναι ότι το κάνει και σε ταινίες με μικρότερη ανάλυση όταν της τρέχω σε πλήρη οθόνη, ενώ σε μικρό παράθυρο παίζει κομπλέ. Επίσης σε 22άρα οθόνη με ανάλυση hd ready παίζει καλά. Όταν πάω σε άλλη οθόνη και ξεπεράσω αυτή την ανάλυση όλα χάλια! Στην αρχή είπα ότι δεν την παλεύει το στικάκι, αλλά σε reviews που χάζεψα στο youtube όλα παίζουν άψογα, ακόμα και μέσω streaming! Αν έχει κανένας καμία ιδέα ας βοηθήσει! Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με ποια windows το έχεις; Δοκίμασες με άλλο player ή μόνο με το πρόγραμμα που έχουν τα win;

Το ότι το κάνει μόνο σε πλήρη οθόνη μπορεί να δείχνει και πρόβλημα με τα driver ή με το hardware acceleration.

Του έχω βάλει τα windows 10, έχω δοκιμάσει διάφορους players, όπως mp classic, vlc, 5k player. Στην ουσία δεν το κάνει μόνο σε πλήρη οθόνη, το κάνει από κάποιο μέγεθος παραθύρου και μετά. Όσο το παράθυρο παραμένει μικρό, στα όρια ας πούμε του HD ready πάει καλά, μόλις το μεγαλώσω περισσότερο αρχίζουν τα σπασίματα και τα πιξελιάσματα. Μέσω web όμως όλα παίζουν πολύ ομαλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...