Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παλια εναν εξωτερικο σκληρο που αρχισε τα δικα του. Το εβαλα σαν internal στο pc και μου εβγαλε στο hd sentinel 100% επιδοση και 40% υγεια. Τον παρατησα για πολυ καιρο. Το κουλο τωρα. Τον ξαναεβαλα επανω και εβαλα και ετρεξα ενα παρομοιο προγραμμα με το hdd regenerator. Τελειωσε χωρις προβληματα, δημιουργησε απο μονο του διαμερισμα και μου εβγαλαν τα windows να τον κανω διαμορφωση. Τον εκανα και δημιουργησα το διαμερισμα παλι.

Μπαινω παλι στο hd sentinel, παλι 40% υγεια. Δεν δινω σημασια. Ειμαι στο pc εδω και κατι ωρες με τον σκληρο κουμπωνενο και ξαφνικα ξαναμπαινω και τον βλεπω ολον 100%!!! Τι παιχτηκε???

Δημοσ.

Ότι δεν είναι απόλυτα αξιόπιστα αυτά τα προγράμματα. Μπορεί να λέει 100% και να νεκρώσει την επόμενη ώρα και μπορεί να λέει 10% και να κρατήσει χρόνια...

Δημοσ.

Εννοεις οτι ο σκληρος στην πραγματικοτητα να μην εχει ουτε ενα bad sector και να μου εβγαζε λαθος ενδειξη?

Δημοσ.

Εννοεις οτι ο σκληρος στην πραγματικοτητα να μην εχει ουτε ενα bad sector και να μου εβγαζε λαθος ενδειξη?

Είναι πιθανό να έδειχνε λάθος στοιχεία.

Δημοσ.

Ναι αλλά μπορεί να κρατάς μόνο την περίπτωση που σε συμφέρει. Μπορεί να ισχύει το 40% και για κάποιο άλλο λόγο να δείχνει 100%.

Νομίζω ότι θα το καταλάβεις από το πόσο θόρυβο κάνει ο δίσκος αλλά και από το πόσο αργεί (στο 40% θα ισχύουν και τα δύο που είπα λογικά).

Δημοσ.

Μαλιστα. Καταλαβα. Κατεβασα και το crystaldisk και το hdtune και δεν βρηκα τιποτα παραξενο εκει. Anyway θα τον προσεχω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...