Προς το περιεχόμενο

thermal paste

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρκετά πιο δύσκολη στην εφαρμογή της σε σχέση με την AS5.

Η ισοπροπυλική, btw έκανε δουλειά στο τελευταίο καθάρισμα, ενώ το οινόπνευμα (70%) έδειχνε να μην βγάζει άλλο (θα ανεβάσω φωτό αργότερα).

Πάντως, δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι την έβαλα πολύ καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ είναι ο επεξεργαστής μόλις βγήκε (λειτουργούσε πριν, οπότε το block της Η100 ξεκόλλησε εύκολα, χωρίς να τον τραβήξει μαζί).

post-50176-0-59059700-1480454975_thumb.jpg

Κι εδώ μετά το τελικό καθάρισμα (αρχικά χαρτί κουζίνας με οινόπνευμα, μετά φίλτρο καφέ με οινόπνευμα και τέλος φίλτρο με ισοπροπυλική - τα ίδια και στο block).

post-50176-0-09206600-1480455016_thumb.jpg

Aν προσέξετε, ο πάνω αχνός λεκές είναι ότι (δεν) έβγαλε το οινόπνευμα στο φίλτρο, ενώ ο πιο σκούρος το "βαθύτερο" καθάρισμα που έκανε η ισοπροπυλική στο τέλος.

Όπως είπα, αρκετά δύσκολη και δύστροπη η Kryonaut, με ζόρισε αρκετά στο άπλωμα (ίσως φταίει και το κρύο στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή, γιατί άμεσα πάνω στη CPU άρχισε να σκληραίνει), και τελικά νομίζω πως δεν έκανα καλή δουλειά (βλέπω κάτι κουλά στο h/w monitor, γενικά έχει πιάσει μέχρι και 48ο[email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> και 53ο[email protected]χωρίς να έχω βάλει να τρέξει οτιδήποτε).

Δοκιμαστικά μόνο έβαλα ένα IBT-AVX σε VeryHigh αλλά μέχρι το 3ο πέρασμα το έβγαλε, μετά πέταξε error αλλά δεν είχε περάσει τους 62ο​ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ίσως να φταίει ότι τον έχω στη νηστεία τον επεξεργαστή ([email protected]) και ίσως θέλει ένα σκαλί παραπάνω (1.404).

Θα δώσω μερικές ημέρες, να δω και σε gaming πως είναι και ανάλογα θα ξαναδοκιμάσω ή όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...