denis_kos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ψάχνω στον τσιγκούνη τη Grizzli και είναι άφαντη. Απο το κιτρινομάγαζο μου ήρθε σε 3 μέρες αν δεν κάνω λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Kιτρινομάγαζο η παραγγελία της ΡΚ3, έγραψα ήδη για δύο εβδομάδες. Kryonaut όλες 4-7 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας (ότι ίσχυε δηλαδή για την ΡΚ), εκτός από τη jumbo συσκευασία που είναι ετοιμοπαράδοτη (είπαμε, 26€ δεν δίνω, μην το ξεφτιλίσουε κιόλας). Οκ, έπεσα ο γκαντέμης σε προσωρινή έλλειψη μάλλον, αλλά άκρη δεν βγάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ναι είδα τι έγραψες. Και εμένα 4-7 έλεγε αλλά ήρθε μέσα σε 3. 13/11 βράδυ παραγγελία, 16/11 παρέλαβα απο μαγαζί. Για την kryonaut μιλάω πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τί να σου πω. Θα ρίξω μία δοκιμαστική και βλέπουμε. Η μικρή συσκευασία ουσιαστικά είναι μία, άντε δύο δόσεις, έτσι? Αν βγαίνει κάπου 3-4, να την προτιμήσω έναντι της μεσαίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Θα σε γελάσω. Πάντως MX-4 έχω βάλει πάνω απο 10 φορές και έχει ακόμα. Αυτό έχώ σαν τάξη μεγέθους. Οπότε Εκτιμώ για 3 φορές φτάνει το μικρό της kryonaut. Βάζοντας πάντα κόκο ρυζιού και όχι να το κάνεις μπάνιο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Έφυγε η παραγγελία και άντε να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 και απο οσο διαβασα και απο οσο ξερω με καθαρό οινοπνευμα και χαρτοπετσετα καθαριζουμε την παλια παστα....ετσι δεν ειναι? Όχι χαρτοπετσέτα ποτέ, αφήνει κατάλοιπα. Φίλτρο καφέ θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gpu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 εγώ χρησιμοποιώ βατονέτα & οινόπνευμα(με 2 κάνεις την δουλεια σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το κλασικό οινόπνευμα των 70 βαθμών κάνει μια χαρά τη δουλειά της αφαίρεσης πάστας. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε άδικα με ισοπροπυλική αλκοόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλά, μη φανταστείς. 100ml, 1.6€ από το φαρμακείο της γειτονιάς (ουσιαστικά τα 50-60 λεπτά ήταν το μπουκαλάκι με δοσιμετρητή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και μία εβδομάδα από την παραγγελία, ακόμα αναμονή. Ίσως αύριο, ίσως μεθαύριο, ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τόσο χάλια? Ποία πήρες την μικρή? Εγώ είχα πάρει την μεσαία. Λες να παίζει ρόλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τη μικρή, δοκιμαστικά. Πριν 2-3 ώρες έβγαλε ότι τηνπαρέλαβαν, στην εξέλιξη παραγγελίας. Τώρα, να τη στείλουν σήμερα, τιμολογείται αυτή τη στιγμή, 50-50. Αύριο δουλειά όλη μέρα, Πέμπτη λάστιχα στο αυτοκίνητο, Παρασκευή δουλειά όλη μέρα, από Σ/Κ οι αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Άντε καλές δοκιμές! Ελπίζω να μην σε πήρα στο λαιμό μου με την καθυστέρηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εσύ? Εννοείται πως όχι. Τελικά, παρέλαβα πριν από λίγο (3 το μεσημέρι το μήνυμα). Βάζω καφέ και σφάζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα