Προς το περιεχόμενο

thermal paste

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επειδη σε βλεπω λιγο επιθετικο φιλε μου να σε ρωτησω κατι?

τι σχεση εχουν ολα αυτα με το ερωτημα οτι χαθηκε η MX-4 και ψαχνει να βρει μια καλυτερη εστω και εναν βαθμο?φανταζομαι καταλαβαινεις οτι εαν ο ntinaras δεν ελεγε ''γιατι δουλευει premiere και ο ενας βαθμος ειναι σημαντικος γιατι πιανει μεγαλες θερμοκρασιες και κλεινει ο υπολογιστης'' θα ειχες ηδη προτεινει παστα ετσι δεν ειναι?

φανταζομαι οτι ο ntinaras θα ειχε ηδη σκεφτει το οτι ισως χρειαζεται να αλλαξει υδροψυξη η να κατεβασει το overclock αλλα λεει κατσε να αλλαξω πρωτα μια παστα και να καθαρισω το pc και βλεπουμε.γιατι αλλο να δωσεις 5 euros και αλλο να δωσεις το ποσο μια καινουργιας custom υδροψυξης.

τεσπα κουβεντα να γινεται.

Δεν είμαι καθόλου επιθετικός.

τι σχεση εχουν ολα αυτα με το ερωτημα οτι χαθηκε η MX-4 και ψαχνει να βρει μια καλυτερη εστω και εναν βαθμο?φανταζομαι καταλαβαινεις οτι εαν ο ntinaras δεν ελεγε ''γιατι δουλευει premiere και ο ενας βαθμος ειναι σημαντικος γιατι πιανει μεγαλες θερμοκρασιες και κλεινει ο υπολογιστης'' θα ειχες ηδη προτεινει παστα ετσι δεν ειναι?

φανταζομαι οτι ο ntinaras θα ειχε ηδη σκεφτει το οτι ισως χρειαζεται να αλλαξει υδροψυξη η να κατεβασει το overclock αλλα λεει κατσε να αλλαξω πρωτα μια παστα και να καθαρισω το pc και βλεπουμε.γιατι αλλο να δωσεις 5 euros και αλλο να δωσεις το ποσο μια καινουργιας custom υδροψυξης.

Σου απάντησα στην δική σου απάντηση οπότε μη λες άλλα αντι άλλων. Είπα την άποψή μου για να βοηθήσω. Μάλλον δεν με διαβάζεις σωστά φίλε μου. Δεν του πρότεινα πάστα γιατί του τόνισα ότι και να αλλάξει πάστα δεν θα κερδίσει τιποτα με τις θερμοκρασίες που πιανει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι να πω,ας αλλαξει την παστα του και να καθαρισει το pc του και βλεπουμε.

(με την nepton 280L οπου θεωρητικα ειναι κατωτερη μιας custom ποτε δεν ειδα τις θερμοκρασιες που λεει ο ntinaras ακομη και σε stress test με μεγαλυτερο load απο premiere.οποτε ας αλλαξει και εδω θα ημαστε).

Ακριβως ετσι ειναι.

Σκεψου οτι παλια το ειχα και στα 5Ghz , αλλα χειμωνα μονο, αλλα οταν αλλαξα μνημες απο 1600 σε 2400 αρχισε να ζεσταινεται παραπανω ο επεξεργαστης.

Μεχρι περσι δεν ειχα θεμα με υπερθερμανσεις, οποτε σιγουρα φταιει το καθαρισμα και επισης πρεπει να αλλαξω θεση το ντεποζιτο να το παω πιο ψηλα, στο υψος του ψυγειου

πληροφοριακα εχω 360 χοντρο ψυγειο με 2 αργα ανεμιστηρακια μια αντλια και ενα μπλοκ που δε θυμαμαι :P

θα του κανω καθαρισμα αλλαγη νερου παστας και θα βαλω αλλο ενα ανεμιστηρακι και ελπιζω....

τι να πω,ας αλλαξει την παστα του και να καθαρισει το pc του και βλεπουμε.

(με την nepton 280L οπου θεωρητικα ειναι κατωτερη μιας custom ποτε δεν ειδα τις θερμοκρασιες που λεει ο ntinaras ακομη και σε stress test με μεγαλυτερο load απο premiere.οποτε ας αλλαξει και εδω θα ημαστε).

Ναι αλλα απ οτι βλεπω εχεις ιντελ :P

Δεν είμαι καθόλου επιθετικός.

Σου απάντησα στην δική σου απάντηση οπότε μη λες άλλα αντι άλλων. Είπα την άποψή μου για να βοηθήσω. Μάλλον δεν με διαβάζεις σωστά φίλε μου. Δεν του πρότεινα πάστα γιατί του τόνισα ότι και να αλλάξει πάστα δεν θα κερδίσει τιποτα με τις θερμοκρασίες που πιανει.

Αν απο τους 80 πεσω 1-2 βαθμους ειναι τεραστια υποθεση για μενα.

Και αν με το καθαρισμα και συντηρηση πεσω συνολικα 5-6 θα ειμαι μια χαρα.

Τη προηγουμενη φορα αλλαξα ψυγειο απο 240 λεπτο σε 360 χοντρο και μαζι με τη συντηρηση επεσα 20 βαθμους (!)

• Moderators

Σκέφτομαι να πάρω liquid metal πάστα για το λαπτοπ που βράζει. Το εγκρινετε η να πάρω την thermal grizzly

Για laptop δεν συνιστώ με τίποτα liquid metal είναι πολύ ρευστη, και πολύ εύκολα μπορεί να φύγει δεξιά αριστερά και να βραχυκυκλωσεις τίποτα
  • Like 2

Περιμένω μια ΡΚ-3 για ένα φρεσκάρισμα που θέλω να κάνω σε CPU (κυρίως) και GPU (αν το πάρω απόφαση), και θα χρησιμοποιήσω για 1η φορά και την ισοπροπανόλη, να δω αν έχει όντως διαφορά από Arctix Silver + Οινόπνευμα.

Μια δευτερεύουσα πληροφορία, μόνο: Η ισοπροπυλική, για καθάρισμα εκτυπωτή (κεφαλές/ακροφύσια κλπ) inkjet κάνει? Υπάρχει κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξω-αποφύγω?

Ευχαριστώ.

• Moderators

Περιμένω μια ΡΚ-3 για ένα φρεσκάρισμα που θέλω να κάνω σε CPU (κυρίως) και GPU (αν το πάρω απόφαση), και θα χρησιμοποιήσω για 1η φορά και την ισοπροπανόλη, να δω αν έχει όντως διαφορά από Arctix Silver + Οινόπνευμα.

Μια δευτερεύουσα πληροφορία, μόνο: Η ισοπροπυλική, για καθάρισμα εκτυπωτή (κεφαλές/ακροφύσια κλπ) inkjet κάνει? Υπάρχει κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξω-αποφύγω?

Ευχαριστώ.

Μην περιμενεις θαυματα απο το καθαρισμα πολυ πιθανο να μην παιξει καν διαφορα απο το καθαρισμα απο την thermal ισως δεις διαφορα αναλογα βεβαια επεξεργαστη και αν εχεις η οχι OC(και σε τι βαθμο)

Θαύματα σίγουρα δεν περιμένω.

Είναι 1+ χρόνο από την τελευταία φορά που καθάρισα και πέρασα την Arctic και μάλλον δεν είχα κάνει πολύ καλή δουλειά.

Θα την έκανα την αλλαγή, δλδ, έτσι κι αλλιώς, οπότε είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.

Έναν FX8320@4800 έχω, οπότε 1-2 βαθμοί κέρδος από τα μέγιστα (γιατί βλέπω ακόμα και τώρα κάποια "υπερβολικά" νούμερα ώρες ώρες) δεν θα με χαλούσε.

• Moderators

Η μόνη περίπτωση να έχεις θέμα από την thermal paste είναι να έβαλες πολύ λίγη κ; ι να υπάρχουν κενά σημεία

Για εμένα το καλύτερο απλωμα είναι μια λεπτή στρώση σε όλο το καπάκι του επεξεργαστή

Η διαφορά που λες σε τόσο υψηλό oc είναι πολύ πιθανό να την κατάφερεις πάντως αν δεν έκανες ήδη την αγορά σκέψου να πάρεις μια thermal GRIZZLI kryonaut

Πάντα με "τηλεκάρτα" απλώνω, ποτέ δεν έκανα "Χ", σταυρό, βουλίτσες ή οτιδήποτε.

Σε αναμονή "διαθεσιμότητας" είμαι, αν αργήσει και δεν το παρατήσω τελείως, μπορεί και να κάνω την "τράμπα".

Η διαφορά που λες σε τόσο υψηλό oc είναι πολύ πιθανό να την κατάφερεις πάντως αν δεν έκανες ήδη την αγορά σκέψου να πάρεις μια thermal GRIZZLI kryonaut

Η καλύτερη πάστα (εξαιρούνται οι liquid metal) που κυκλοφορεί αν θες το απόλυτο  σε temps.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Η μόνη περίπτωση να έχεις θέμα από την thermal paste είναι να έβαλες πολύ λίγη κ; ι να υπάρχουν κενά σημεία

Για εμένα το καλύτερο απλωμα είναι μια λεπτή στρώση σε όλο το καπάκι του επεξεργαστή

Η καλύτερη πάστα (εξαιρούνται οι liquid metal) που κυκλοφορεί αν θες το απόλυτο  σε temps.

Μετά από δύο εβδομάδες από αναβολή σε αναβολή, απλά ακύρωσα την παραγγελία.

Οπότε, πάμε από την αρχή.

Ψάχνω στον τσιγκούνη τη Grizzli και είναι άφαντη.

Η ΡΚ-3 επίσης δεν είναι πουθενά άμεσα διαθέσιμη, όλοι κατόπιν παραγγελίας (από ότι κατάλαβα, ο εισαγωγέας/προμηθευτής πουλάει τρέλα) τη βγάζουν.

Τί να πεις...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...