Προς το περιεχόμενο

thermal paste

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ε αν μιλαμε για τοσο φθηνα θα τα παρω σιγουρα αυτα. τωρα για το καθαριστικο υγρο θα ρωτησω τιμες και βλεπουμε. σε περιπτωση που ειναι πολυ ακριβη η ισοπροπανολη να παρωασετον χωρις λαδι ή δεν ενδυκνεινται?

Εγώ χρησιμοποιώ αυτά:

http://www.amazon.com/ArctiClean-60ml-Kit-30ml/dp/B0007TOR08

Ότι καλύτερο, και φτηνά.

Παραλαβη αρκετο πραγμα για δοκιμες

Άντε για να δούμε...

Αν και το ξέρουμε ότι η Grizzly θα έχει τις χαμηλότερες θερμοκρασίες...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εγώ χρησιμοποιώ αυτά:

http://www.amazon.com/ArctiClean-60ml-Kit-30ml/dp/B0007TOR08

Ότι καλύτερο, και φτηνά.

Άντε για να δούμε...

Αν και το ξέρουμε ότι η Grizzly θα έχει τις χαμηλότερες θερμοκρασίες...

Δοκιμή κυρίως είναι με την liquid metal της grizzly ως τώρα ευχαριστημένος είμαι μόνο από coolaboratory liquid ultra, η pro απλώνεται πολύ δύσκολα, και ξερενετε πολύ εύκολα, η Phobya liquid metal πήρα κόντα στα 6 τεμάχια από διαφορετικα μαγαζιά πάντα σε απόδοση ήταν χάλια - πάντα έπαιζε στα επίπεδα κανονικών thermal paste - (της liquid metal της βάζω ανάμεσα die και ihs στον 3770κ) οπότε θα δοκιμάσω και thw grizzly και βλέπουμε
  • Like 1

Δοκιμή κυρίως είναι με την liquid metal της grizzly ως τώρα ευχαριστημένος είμαι μόνο από coolaboratory liquid ultra, η pro απλώνεται πολύ δύσκολα, και ξερενετε πολύ εύκολα, η Phobya liquid metal πήρα κόντα στα 6 τεμάχια από διαφορετικα μαγαζιά πάντα σε απόδοση ήταν χάλια - πάντα έπαιζε στα επίπεδα κανονικών thermal paste - (της liquid metal της βάζω ανάμεσα die και ihs στον 3770κ) οπότε θα δοκιμάσω και thw grizzly και βλέπουμε

Η pk3 είναι πολύ καλή. Έχω βάλει και στον cpu και στην κάρτα γραφικών χωρίς κάρτα. Ένα x έκανα, και όλα κομπλέ. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σιγά μη κάθομαι να απλώνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Εγώ είμαι ευχαριστημένος, βέβαια η διάφορες στις καλές thermal paste πολλές φορές είναι στα όρια του λάθους μιας και μιλάμε για 2-3 βαθμούς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην πάτησε καλά η ψυκτρα μικρή διαφορά στη θερμοκρασία χώρου, γενικά από δοκιμές που έκανα καθαρίζουν εύκολα και απλωνει αρκετά εύκολα

• Moderators

Aκομα και αυτο ειναι πολυ γενικο , παρολα αυτα ακομα θα επιμεινω οτι η διαφορες σε κανονικες thermal paste ειναι στα ορια του στατιστικου λαθους (στις καλες )

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Είπα να δοκιμάσω την coolaboratory liquid pro, για αρχή αν δεν το "έχει και πολύ"κάποιος καλύτερα να μην την δοκιμάσει! προσπάθησα 2 φορές να την απλώσω και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! 

Μια ερώτηση, υπάρχει περίπτωση αν στάξει κάπου στην μητρική να δημιουργήσει πρόβλημα?

Nαι έχω κάνει μ@λ@κια 

• Moderators

Είπα να δοκιμάσω την coolaboratory liquid pro, για αρχή αν δεν το "έχει και πολύ"κάποιος καλύτερα να μην την δοκιμάσει! προσπάθησα 2 φορές να την απλώσω και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό!

Μια ερώτηση, υπάρχει περίπτωση αν στάξει κάπου στην μητρική να δημιουργήσει πρόβλημα?

Nαι έχω κάνει μ@λ@κια

Ναι είναι αγωγιμη, γενικά όλες οι luquid metal θέλουν υπομονή στο απλωμα

Οι liquid metal δεν είναι για όλους, αρχικά αν ακολουθήσεις της οδηγίες και καθαρίσεις το καπάκι του επεξεργαστή με το συρματακι που δίνουν χάνεις εγγύηση γιατί σβήνει το serial και ότι στοιχεία έχει επάνω, μετά ακόμα και στο καθάρισμα είναι πολύ δύσκολη ακόμα και με ισοπροπυλικη αλκοολη δεν καθαρίζει η καλύτερη λύση είναι πολύ ψιλό γιαλοχαρτο, ένα μεγάλο αρνητικό ακόμα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις ψυκτρα με βάση αλουμινίου

Το κέρδος σε θερμοκρασία αν υπολογίσεις απώλεια εγγύησης, δυσκολία εφαρμογής αλλά και καθαρισμού την κάνει απαγορευτικη για τον περισσότερο κόσμο

• Like 1

Πρέπει το απο πάνω μήνυμα να πάει στην πρώτη σελίδα :P

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να καθαρίσω την μητρική με ισοπροπυλικη αλκοολη χωρίς να δημιουργήσω παραπάνω πρόβλημα?

• Moderators

Πρέπει το απο πάνω μήνυμα να πάει στην πρώτη σελίδα :P

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να καθαρίσω την μητρική με ισοπροπυλικη αλκοολη χωρίς να δημιουργήσω παραπάνω πρόβλημα?

Με αρκετή υπομονή, πάρε μπατονετες κι ξεκινά

Επισης αν ειναι σαν μπιλακια απο υδραγυρο βρες μια συριγα με βελονα και ρουφιξε το η γενικοτερα προσπαθησε να το βγαλεις πανω απο την μητρικη χωρις να το διαλυσεις

Αυτες οι παστες εχουν ως βαση το μεταλλο Γαλλιο, το οποιο σε θερμοκρασια δωματιου ειναι υγρο.

Δεν το εχω δοκιμασει,οποτε με καθε επιφυλαξη, ομως ισως αν βαλεις για λιγο τη μητρικη στην καταψυξη και στερεοποιηθει η παστα να αφαιρειται πιο ευκολα.

Μην την αφησεις ομως πολυ ωρα γιατι μπορει να εχεις προβλημα με υγροποιησεις

• Like 1

• Moderators

Αυτες οι παστες εχουν ως βαση το μεταλλο Γαλλιο, το οποιο σε θερμοκρασια δωματιου ειναι υγρο.

Δεν το εχω δοκιμασει,οποτε με καθε επιφυλαξη, ομως ισως αν βαλεις για λιγο τη μητρικη στην καταψυξη και στερεοποιηθει η παστα να αφαιρειται πιο ευκολα.

Μην την αφησεις ομως πολυ ωρα γιατι μπορει να εχεις προβλημα με υγροποιησεις

Ανάλογα 1 φορά το δοκίμασα δν πέτυχε, τι θέμα είναι σε τι κατάσταση είναι πάνω στη μητρική αν είναι ακόμα σαν μπίλια και περιφερετε είναι εύκολο ν φύγει, αν έχει απλωσει αρκετά είναι δυσκολεύει αρκετά άλλα με αρκετή υπομονή θα τα καταφέρει, έχω καθαρίσει coolaboratory luquid ultra μέσα από socket 1366 έφαγα καμιά 10 μέρες για να καθαρίσω και να μπορέσει να ποσταρει η μητρική
  • Like 1

Προσπάθησα όσο μπορούσα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Δεν μου δουλεύει το πρώτο pci slot και η θέσεις 3 4 των μνημών. Επειδή δεν έχω και χρόνο μάλλον με βλέπω για καινούργια μητρική.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...