Ntemian Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 'Οντως τα φίλτρα καφέ και ισοπροπυλική αλκοόλη καθαρίζουν πολύ καλά την επιφάνεια του επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλημερα, Χριστος Ανεστη, Χρονια πολλα. Θα κοιταξω τωρα απο τριτη τεταρτη οποτε βρω χρονο σε φαρμακεια για να δω ποσο εχουν την ισοπροπανολη. αν ειναι στα 10 ευρω το θεωρω πολυ. αλλιως το ασετον χωρις λαδι που προτεινεται ως αλλη λυση αντι για οινοπνευμα ειναι εξισου καλο?googlara επισης για τιμη φιλτρων καφε και δεν ειδα καπου, μου βγαζει καφετιερες, που μπορω να βρω και ποσο περιπου? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 50 λεπτά στο soupermarket 40 φίλτρα. Έχω καμιά 500 αριά εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 50 λεπτά στο soupermarket 40 φίλτρα. Έχω καμιά 500 αριά εγώ. ε αν μιλαμε για τοσο φθηνα θα τα παρω σιγουρα αυτα. τωρα για το καθαριστικο υγρο θα ρωτησω τιμες και βλεπουμε. σε περιπτωση που ειναι πολυ ακριβη η ισοπροπανολη να παρωασετον χωρις λαδι ή δεν ενδυκνεινται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ε αν μιλαμε για τοσο φθηνα θα τα παρω σιγουρα αυτα. τωρα για το καθαριστικο υγρο θα ρωτησω τιμες και βλεπουμε. σε περιπτωση που ειναι πολυ ακριβη η ισοπροπανολη να παρωασετον χωρις λαδι ή δεν ενδυκνεινται? 10 ευρώ το μπουκαλάκι σου έγραψα ότι κοστίζει το καθαρό οινόπνευμα στα σούπερ μάρκετ. Ισοπροπυλική αλκοόλη μέχρι 4 ευρώ το λίτρο. Δηλαδή για ένα μπουκαλάκι των 150-200ml θα δώσεις 1 ευρώ περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 10 ευρώ το μπουκαλάκι σου έγραψα ότι κοστίζει το καθαρό οινόπνευμα στα σούπερ μάρκετ. Ισοπροπυλική αλκοόλη μέχρι 4 ευρώ το λίτρο. Δηλαδή για ένα μπουκαλάκι των 150-200ml θα δώσεις 1 ευρώ περίπου. Αναλογα την καθαροτητα αν θυμαμαι καλα 99% παει και η ισοπροπυλικη αλκοολη κοντα στο 10αρικο το λιτρο σε καταστηματα με χρωματα αυτοκινητων θα βρεις 75-85% με τιμη κοντα στα 2-3 το λιτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τέσπα 2 ευρώ το μπουκαλάκι λοιπόν. Η φτηνότερη 99% γύρω στα 7 ευρώ το λίτρο συκευασμένη. Στο φαρμακείο χύμα 4 ευρώ το λίτρο η 99,9% Το μπουκαλάκι ένα ευρώ όπως γράφω πιο πάνω. Έχουν όλοι οι φαρμακοποιοί χύμα για τα ματζούνια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 4 ευρώ τα 100μλ την πήρα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 40 ευρώ το λίτρο? Σε γδάρανε σε σκουριασμένο τρίφτη. Από που την πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 από μεγάλο φαρμακείο στην επαρχία.μάλιστα κιόλας δεν το είχε έτοιμο και πέρασα μετά και το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τι να πω φίλε μου. Αν ξαναχρειαστείς μη πας εκεί. Μπορείς να παραγγείλεις συσκυασμένη από το Internet με 7/λίτρο + μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ναι το ξέρω αλλά δεν χρειάζεται τόση.4-5 σταγόνες θέλει την φορά και δεν μένει τίποτα. υγ ήταν φτιαχτή αν αυτό έχει καμία σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Φυσικά και δεν χρειάζεται τόση, αλλά άμα είναι να δώσεις 4 για 100ml δίνεις 7 και έχεις για πάντα. Εγώ την χρησιμοποιώ παντού. Καθαρίζω τα περιφερειακά, το pc το κινητό, γενικά ότιδήποτε ηλεκτρονικό. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι επίσης αν βραχεί κάποιο ηλεκτρονικό Τα πάντα κάνει απλώς μακρυά από panel τηελόρασης, κινητού, monitor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πήγα σήμερα να πάρω τα 2 πρώτα φαρμακεία 100 ml που τα έδωσαν τζάμπα το 3ο με χρεωσε 50 λεπτά για το δοχείο που έβαλε (δεν είχε απλό μάλλον μόνο με σταγονομετρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ήμαρτον, μόνο εμένα μου πιάσανε τον κώλο δηλαδή?καλύτερα είναι με σταγονόμετρο, ρίχνεις με ακρίβεια όσο θες και δεν γίνεται ο τόπος μ.......ι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα