Προς το περιεχόμενο

thermal paste

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, θελω να αλλαξω παστα στον επεξεργαστη μιας και εχω καιρο και στο σταθερο και στο λαπτοπ.
εχω δει πολυ θετικα λογια για την arctic silver 5, αλλά και για την arctic mx-4 επίσης. ποια είναι καλυτερη ? ή υπαρχει αλλη καλυτερη? τι προτινεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

με οσα διαβασα λεω να παω σε αυτη http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198

υπαρχει καλυτερη σε αυτο το ποσο μεχρι 8 ευρω? εχω υδροψυξη την h100i και θα κανω και overclock τον i5 4670k που εχω....
με καλυπτει αυτη? υστερει καπου? απο οσο διαβασα ειναι καλη....υπαρχει κατι σε αυτα τα χρηματα μεχρι 8 ευρω που ειναι τρομερα καλυτερο? ευχαριστω!

• Moderators

με οσα διαβασα λεω να παω σε αυτη http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198

υπαρχει καλυτερη σε αυτο το ποσο μεχρι 8 ευρω? εχω υδροψυξη την h100i και θα κανω και overclock τον i5 4670k που εχω....

με καλυπτει αυτη? υστερει καπου? απο οσο διαβασα ειναι καλη....υπαρχει κατι σε αυτα τα χρηματα μεχρι 8 ευρω που ειναι τρομερα καλυτερο? ευχαριστω!

Αλλάζεις συχνά? Σε ενδιαφέρει μεγάλη ποσότητα?

Αλλάζεις συχνά? Σε ενδιαφέρει μεγάλη ποσότητα?

κοιτα το pc τωρα θα κλεισει 2 χρονια και του εχω την στοκ παστα που ειχε πανω η υδροψυξη αλλα τον πρωτο χρονο δεν πολυ δουλεψε το pc οσο φετος γιατι ελειπα...τωρα σκεφτομαι απο δω και περα μια φορα το χρονο να του αλλαζω παστα. βεβαια επειδη θελω να κανω μεχρι το καλοκαιρι και overclock αν λογω του overclock θελει πιο συχνα δηλαδη στους 6 μηνες τοτε ειμαι διατεθημενος να την αλλαζω πιο συχνα αν το εχει αναγκη το συστημα. αν δεν χρειαζεται ακομα και με overclock τοτε μια φορα το χρονο οπως προειπα....αυτο που θελω ομως ειναι να ειναι καλη η παστα ακομα και σε συνθηκες overclock γιαυτο ρωταω αν υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 8 ευρω, αλλιως παιρνω αυτη....ευχαριστω προκαταβολικα!

• Moderators

http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-1gr-p-PER.816400

Δες αυτή είναι αρκετά καλή η ποσότητα που έχει φτάνει για 3-4 εφαρμογές

• Like 3

http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-1gr-p-PER.816400

Δες αυτή είναι αρκετά καλή η ποσότητα που έχει φτάνει για 3-4 εφαρμογές

ειναι καλυτερη ομως απο την arctic silver mx-4 ?? γιατι δεν την εχω ξανακουσει σαν παστα οσο της arctic ή pk3 και αλλες....

η mx-4 εχει 4γρ. ποσοτητα ενω αυτη 1γρ αρα η mx-4 είναι και για πιο πολλες εφαρμογες....

• Moderators

ειναι καλυτερη ομως απο την arctic silver mx-4 ?? γιατι δεν την εχω ξανακουσει σαν παστα οσο της arctic ή pk3 και αλλες....

η mx-4 εχει 4γρ. ποσοτητα ενω αυτη 1γρ αρα η mx-4 είναι και για πιο πολλες εφαρμογες....

Ναι είναι καλύτερη

Δες και εδώ

http://overclocking.guide/thermal-paste-roundup-2015-47-products-tested-with-air-cooling-and-liquid-nitrogen-ln2/6/

και απο οσο διαβασα και απο οσο ξερω με καθαρό οινοπνευμα και χαρτοπετσετα καθαριζουμε την παλια παστα....ετσι δεν ειναι?

και απο οσο διαβασα και απο οσο ξερω με καθαρό οινοπνευμα και χαρτοπετσετα καθαριζουμε την παλια παστα....ετσι δεν ειναι?

Ναι, μπορείς και έτσι.

η mx-4 γιαυτα που θελω δεν με καλυπτει δηλαδη? το λεω γιατι ειναι πιο πολυ ποσοτητα στα ιδια λεφτα (τετραπλασια ποσοτητα συγκεκριμενα)δηλαδη θα εχω τρομερη διαφορα. αν ειναι να ειμαι το ιδιο ή για 1 βαθμο διαφορα δεν με νοιαζει και τοσο εγω θελω να μου καλυπτει το συστημα μου αριστα ακομα και με overclock. (που εδω που τα λεμε θα ειναι πολυ καλυτερη λογικα η mx-4 απο αυτη που εχω τωρα την στοκ της υδροψυξης.)

Αυτό που σου είπα είναι το καλύτερο εαν θες να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα B)

• Moderators

η mx-4 γιαυτα που θελω δεν με καλυπτει δηλαδη? το λεω γιατι ειναι πιο πολυ ποσοτητα στα ιδια λεφτα (τετραπλασια ποσοτητα συγκεκριμενα)δηλαδη θα εχω τρομερη διαφορα. αν ειναι να ειμαι το ιδιο ή για 1 βαθμο διαφορα δεν με νοιαζει και τοσο εγω θελω να μου καλυπτει το συστημα μου αριστα ακομα και με overclock. (που εδω που τα λεμε θα ειναι πολυ καλυτερη λογικα η mx-4 απο αυτη που εχω τωρα την στοκ της υδροψυξης.)

Άμα είναι να κάνεις μια αλλαγή το χρόνο καλό είναι να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς ο 1 με 2 βαθμούς σε στοκ μπορεί εύκολα να γίνει 6-7 σε υψηλά ρολόγια, αν μου έλεγες ότι θα αλλάζεις κάθε μήνα thermal paste να δεχτώ να πάρεις την μεγαλύτερη ποσότητα αν κάνεις μια αλλαγή το χρόνο, πιο πιθανό είναι να χαθεί κάπου το σωληνάριο μέσα στο σπίτι

Άμα είναι να κάνεις μια αλλαγή το χρόνο καλό είναι να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς ο 1 με 2 βαθμούς σε στοκ μπορεί εύκολα να γίνει 6-7 σε υψηλά ρολόγια, αν μου έλεγες ότι θα αλλάζεις κάθε μήνα thermal paste να δεχτώ να πάρεις την μεγαλύτερη ποσότητα αν κάνεις μια αλλαγή το χρόνο, πιο πιθανό είναι να χαθεί κάπου το σωληνάριο μέσα στο σπίτι

η thermal paste στο σωληναριο ποσο κραταει? εννοω αντεχει στο χρονο ή αλλιωνεται δηλαδη ας πουμε οτι μια που ειναι για 3-4 εφαρμογες θα κρατησει 4 χρονια που θα εχουν γινει δηλαδη αυτες οι 4 εφαρμογες της? ή χαλαει ετσι και αλλιως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...