Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Το Fan της CPU μου βγάζει έναν υπερβολικό θόρυβο, ο επεξεργαστής μου ειναι Intel και απο ότι σκέυτικα θέλω να πάρω καινούριο Fan. Και δεν ξερω αν μπορω να αγορασω οποιοδηποτε π.χ αν χρειαζετε να ειναι συμβατο με τον επεξεργαστη μου. Το power supply μου βγαζει και εκεινο υπερβολικο θορυβο και με λιγα λογια θελω βοηθεια αν ορειτε να μου βρειτε καποιον τροπο να σταματησω τον θορυβο του υπολογιστη,αλλιως αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο Fan και Power Supply σε οικονομικη τιμη που να μιν βγαζει θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θα ήταν καλύτερα να πάρεις μια καινούργια ψύκτρα για τον επεξεργαστή αντί για fan. Πες μας την μητρική ώστε να βρούμε μια ψύκτρα που να εφαρμόζει (βασικά το socket θέλουμε)/ Μπορείς να βρεις την μητρική με το Speccy ή το CPU-Z. Για το psu δυστυχώς δεν έχω κάποιο να προτείνω. Πες μας επίσης μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Συνήθως όλες οι ψύκτρες κάνουν για όλους τους επεξεργαστές..ποιον έχεις όμως; Ποιο κουτί για να δούμε ποια χωράει; Βασικά γράψε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το σύστημα σου γιατί αλλιώς δουλειά δε γίνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 δοκιμασε να μπεις στο bios και να πειραξεις εκει την ταχυτητα. αναλογα με την μητρικη βρες το βιλιαρακι της και θα λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsacali Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Συνήθως όλες οι ψύκτρες κάνουν για όλους τους επεξεργαστές..ποιον έχεις όμως; Ποιο κουτί για να δούμε ποια χωράει; Βασικά γράψε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το σύστημα σου γιατί αλλιώς δουλειά δε γίνεται. οπως γραφει και ο φιλος αν δεν μας πεις τι συστημα εχεις και τι απαιτησεις εχεις απο αυτο οτι απαντησουμε θα ειναι τουλαχιστον ημιμετρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Kαι καθάρισμα θα θέλει σίγουρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsacali Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Kαι καθάρισμα θα θέλει σίγουρα... απαραιτητως! η πρωτη κινηση για μειωση θορυβου και αυξηση ψυξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα