devilfish Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας, μου εχουν δωσει το extender του τιτλου για να το ρυθμισω, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο interface του.Πανω στην συσκευη λεει οτι η ip του ειναι 192.168.0.254. Κανονικα οταν το συνδεω απευθειας πανω στο laptop μου με ethernet δεν θα επρεπε μεσω αυτης της διευθηνσης να εχω προσβαση στο interface?Αν το συνδεσω στο router με ethernet δουλευει κανονικα το wifi του απλα με τις default ρυθμισεις(χωρις password κλπ).Εχω δοκιμασει και Hard Reset και παλι τα ιδια. Πρωτη φορα πιανω στα χερια μου extender για να ρυθμισω οποτε αν κανω κατι εντελως λαθος πειτε μου!Ευχαριστω!
johnmegarythmos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 έχω ακριβώς το ίδιο το μηχάνημά σας Δεν είμαι στο σπίτι για να δω τις οδηγίες από μεγάλη Τετάρτη θα μπορώ να σου απαντήσω αλλά θυμάμαι ότι άλλαζα τις ρυθμίσεις σύνδεσης μέσω καλωδίου ipv4 και πέρναγα χειροκίνητα τους dns .επίσης όταν το είχα πάρει εγώ δούλευε μόνο με Ethernet μετά έκανα αναβάθμιση και δουλεύει και χωρίς καλώδιο. 1
devilfish Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 έχω ακριβώς το ίδιο το μηχάνημά σας Δεν είμαι στο σπίτι για να δω τις οδηγίες από μεγάλη Τετάρτη θα μπορώ να σου απαντήσω αλλά θυμάμαι ότι άλλαζα τις ρυθμίσεις σύνδεσης μέσω καλωδίου ipv4 και πέρναγα χειροκίνητα τους dns .επίσης όταν το είχα πάρει εγώ δούλευε μόνο με Ethernet μετά έκανα αναβάθμιση και δουλεύει και χωρίς καλώδιο. Σε ευχαριστω πολυ, εβαλα χτυπητα default gateway dns κλπ. και ολα κομπλε καταφερα να μπω στο menu. Απο κει και περα δεν ειχα καποιο θεμα, σε 2 λεπτα το ειχα συνδεσει κανονικα με wifi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα