Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν κρινω από το excel και εγώ για κάτι τετοιο θα πήγαινα αν έπαιρνα παπαγάλο. Οντως φαίνονται απίστευτα. (Βρήκα και αυτό > http://www.birdnest.gr/showthread.php?t=52 ).

Σε pet-shop υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τέτοιο, αν και όταν ψάξω;

Δε νομιζω να βρεις σε pet shop ή για την ακριβεια δεν ειχα βρει εγω οταν εψαχνα. Ασε που θα σε παραπεμψουν σε τιποτα love birds κι αυτο αν ξερουν το ειδος. Γενικα παντως δε θα επελεγα pet shop να σου πω την αληθεια. Τα περισσοτερα πουλια εκει ειναι ταλαιπωρημενα και δε φροντιζονται οσο πρεπει, ενω απο εκτροφεα θα ειναι ασυγκριτα καλυτερη η φροντιδα που θα εχουν δεχθει.

Για τα parrotlets παντως επικρατει πως ειναι μεγαλοι παπαγαλοι σε σωμα μικρου παπαγαλου, ειναι οξυδερκεις και πολυ φιλικοι. Νομιζω ιδανικοι για αρχαριο.

Δημοσ.

Περιμενω καναρινακια αυτο το μηνα!

Περιμένουμε φώτοζ! Οι πτηνοπατέρες αυξάνονται και πληθύνονται βλέπω! :D

Δημοσ.

Αρχικά, όπως είπες κ εσυ θα παρεις δυο για να μην ειναι μονα τους. Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να αποφυγεις τα πετ σοπ για πολλους και διαφορους λογους και να στραφεις σε εναν καλο και πιστοποιημενο εκτροφεα. Το θεμα με τους παπαγαλους ειναι οτι ευκολα μπορει να "απομακρυνθειτε" οποτε θα προτεινα να παρεις εναν (οταν εχεις τον αντιστοιχο χρονο) απο πολυ μικρο, ταισμενο στο χερι. Εγω προτεινω τα budgie, μικρο μεγεθος, οικονομικα και πολυ επικοινωνιακα. Τελος να ξερεις οτι ΟΛΑ τα ζωα θελουν τον χρονο τους,βρωμιζουν και μιλανε. Τα συγκεκριμενα παπαγαλακια δεν ειναι υπερβολικα σε τιποτα απο αυτα, αλλα γενικα μην φοβασαι διπλανους πανω κατω, επιτρεπεται να εχεις κατοικιδια στο διαμερισμα σου και ειναι λογικο και επομενο να μην υπαρχει νεκρικη σιγη. Σκεψου καλα τις αναγκες του ζωου πριν παρεις και να προσπαθησεις να εισαι ενας καλος γονιος.!Με το καλο αν το αποφασισεις!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...