isay Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 και απο την αλλη αμα το ανοιξε για τον χ ψ λογο η επισημη αντιπροσωπεια δεν εχει επισημη ταινια να το ξανασφραγισει; Επισημη ειναι μονο η lenovo hellas. Αν ο Χ εισαγωγέας πήρε 300 κομμάτια από lenovo αλλης χώρας δεν εχει ταινίες σφράγισης. Παρά τις προσπάθειες μερικών να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, η ουσία είναι μία: όταν είναι κομμένη η ταινία ασφαλείας, ΠΟΤΕ δεν μπορείς να γνωρίζεις τί έχει γίνει. Κομμένη ταινία ασφαλείας σημαίνει ερωτήματα στον καταναλωτή, όπως και σίγουρα μειωμένη τιμή σε σχέση με ένα με μη κομμένη. Αν το πάμε και στατιστικά, ξέρουμε για το πόσο κομπιναδόρος είναι ο τυπικός έλληνας έμπορος (ακόμα και αν έχει αλυσίδα καταστημάτων). Βασικά εγώ ψάχνω το λόγο για τον οποίο έγινε και δευτερον για την ενημέρωση συνφορουμιτών . Αν οι δικαιολογίες δεν ειναι καλές, κρίνω και αποφασίζω σαν καταναλωτής αν θα αγοράσω και απο που.
Toxo <3 lover Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Έχω ανοίξει δύο Lenovo Y70-70, το δεύτερο αντικατάσταση του πρώτου από e-shop. Και τα δύο ήταν σφραγισμένα με security seal της Label Lock, συγκεκριμένα το dual layer που αφήνει σημάδι αν το ξεκολλήσεις. Δεν είχε κανένα από τα δύο το στρογγυλό μαύρο της Lenovo, ούτε όμως πάνω στο κουτί φαίνεται να υπήρξε κάποιο άλλο αυτοκόλλητο, θα είχε αφήσει έστω ένα μικρό σημάδι. Όσο για το αυτοκόλλητο... Δυστυχώς δεν θυμάμαι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα μπαλάκι με αυτοκόλλητα που πέταξα, αλλά όχι αν κάποιο από αυτά ήταν περιμετρικά της οθόνης. 1
Ntemian Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Πάντως μια φίλη που πήρε lenovo απο το eshop ήρθε κανονικά σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας. Κανονικά πρέπει να έρχεται σφραγισμένο.Δεν έχει κανένα λόγο να το ανοίξει το κατάστημα.
kage Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 στην δικια μου περιπτωση σε ενα κινητο ειχαν κολλησει απο πανω 2η ταινια(ε δεν ειναι δυσκολο να εκτυπωσει για να χει καβατζα οποτε ανοιγει κουτια)!!!το σκρουτζομαγαζο ειπε οτι τα αγοραζουν απο προμηθευτη που τα αγοραζει απο ε.ε. χωρες. τα ανοιγει για να τα ελεγξει.οντως το ειχε ανοιξει μεχρι την 2ο step οταν ανοιγεις ενα κινητο...τωρα για gr manual δεν θυμαμαι.το κινητο ηταν αχρησιμοποιητο με ζελατινες μια χαρα αντεξε... 1
kataramenos32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εγω το Y50-70 το πηρα απο lenovo exclusive και ολα ηταν ενταξει
Sheogorath Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ενα g500 απο το κιτρινομαγαζο που πηρα ηταν σφραγισμενο αλλα πολονεζικο χωρις καθολου οδηγιες στα ελληνικα. Ευτυχως που ξερω ρωσσικα και τα εφερα βολτα... Ισως πλεον τα ανοιγουν να βαλουν ελληνικο μανουαλ μεσα.
Ntemian Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Θα μπορούσαν απλά να σου δίνουν το μάνουαλ στο χέρι και όχι να το ανοίγουν,αν το κάνουν βέβαια για αυτό. Απο την στιγμή που βλέπεις ανοιγμένη την συσκευασία δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει γίνει.
Demetra_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ρε παιδιά είναι αδιανόητο να αφαιρούν τις ταινίες ασφαλείας και γνησιότητας, εξ άλλου ποιος ο λόγος της ύπαρξης τους!?! πρώτη φορά το ακούω αυτό από το eshop.gr. μου αρέσει που το είχα στα πιο αξιόπιστα καταστήματα ηλεκτρονικών αγορών @isay, πες μας λίγο για τα μοντέλα που δεν έφεραν τα απαιτούμενα στοιχεία σφράγισης
gon1332 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ρε παιδιά είναι αδιανόητο να αφαιρούν τις ταινίες ασφαλείας και γνησιότητας, εξ άλλου ποιος ο λόγος της ύπαρξης τους!?! πρώτη φορά το ακούω αυτό από το eshop.gr. μου αρέσει που το είχα στα πιο αξιόπιστα καταστήματα ηλεκτρονικών αγορών @isay, πες μας λίγο για τα μοντέλα που δεν έφεραν τα απαιτούμενα στοιχεία σφράγισης Αυτό πάνω απ'όλα. Φίλος είχε αγοράσει από ένα παρόμοιο κατάστημα, δε θυμάμαι ποιο, laptop, το οποίο του βγήκε ελαττωματικό. Το έστειλε κατευθείαν στην εταιρία του για service και κάνοντας backtracking με τον κωδικό του, είδαν πως προορίζονταν για την αγορά άλλης χώρας ενώ είχε περάσει από πολλάα χέρια, αλλά επειδή είχε βγει ελαττωματικό έπρεπε να είχε αποσυρθεί. Τελικά κατέληξε Ελλάδα. Όπως και να έχει του το αντικατέστησαν, αλλά καταλαβαίνετε τι παίζει γενικά. Άλλος φίλος πήρε tablet από e-shop, αλλά το οποίο προορίζονταν για Γερμανική αγορά. Είναι μια χαρά λετουργικό. Στο e-shop ειδικά γίνεται ο χαμός με τις οικιακές συσκευές. Είμαι στο κατάστημα και βλέπω να επιστρέφουν πελάτες κουτιά ανοικτά και εμφανώς ταλαιπωρημένα ως ελαττωματικά. Μου έχουν πει και γνωστοί για εμπειρίες. Οι υπάλληλοι τα δέχονται έτσι. Δεν τους νοιάζει, αφού τα ξαναβάζουν στο stock τους στα πλαίσια κάποιου Crazy Sundays. Και ο κύκλος συνεχίζεται.. Πάω στοίχημα ότι κάτι τέτοιο θα συμβαίνει και με τα ηλεκτρονικά είδη. Φίλος επέστρεψε σκληρό δίσκο που του είχε πέσει κάτω και τον είχε ανοίξει και τον αντικατέστησαν με άλλον ολοκαίνουριο. Κανένας έλεγχος. Λογικό μου φαίνεται αν ξέρουν τί πουλάνε. Θέλει προσοχή, αλλά από την άλλη είναι να μην το λατρέψεις αυτό το μαγαζί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα