Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα κάποιες συνεντεύξεις τις οποίες θέλω από Mp3 που είναι να τις κάνω κείμενο. Κάθε συνέντευξη είναι περίπου 1,5 ώρα οπότε δεν μπορώ να τις ακούω και να γράψω ταυτόχρονα. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει ελληνικά αλλά και να έχει σχετικά καλή απόδοση;

Δημοσ.

Υπάρχει ο Ελληνικός Λογογράφος και το Talk & Write (επίσης Ελληνικό). Δεν ξέρω αν υποστηρίζουν μετατροπή από mp3, αλλά αν δεν το κάνουν πέρασε το αρχείο στο κινητό και βάλτο να παίζει κοντά στο μικρόφωνο του υπολογιστή.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/4/2016 στις 12:34 ΜΜ, doctorized είπε

Πήρα κάποιες συνεντεύξεις τις οποίες θέλω από Mp3 που είναι να τις κάνω κείμενο. Κάθε συνέντευξη είναι περίπου 1,5 ώρα οπότε δεν μπορώ να τις ακούω και να γράψω ταυτόχρονα. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει ελληνικά αλλά και να έχει σχετικά καλή απόδοση;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ? ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ m4a σε κειμενο?

Δημοσ.

Η απάντηση από πάνω δε σε ικανοποιεί;

Επίσης μη γράφεις μόνο με κεφαλαία γιατί είναι ενοχλητικό και είναι σαν να φωνάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...