doctorized Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Πήρα κάποιες συνεντεύξεις τις οποίες θέλω από Mp3 που είναι να τις κάνω κείμενο. Κάθε συνέντευξη είναι περίπου 1,5 ώρα οπότε δεν μπορώ να τις ακούω και να γράψω ταυτόχρονα. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει ελληνικά αλλά και να έχει σχετικά καλή απόδοση;
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Υπάρχει ο Ελληνικός Λογογράφος και το Talk & Write (επίσης Ελληνικό). Δεν ξέρω αν υποστηρίζουν μετατροπή από mp3, αλλά αν δεν το κάνουν πέρασε το αρχείο στο κινητό και βάλτο να παίζει κοντά στο μικρόφωνο του υπολογιστή.
xru Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στις 24/4/2016 στις 12:34 ΜΜ, doctorized είπε Πήρα κάποιες συνεντεύξεις τις οποίες θέλω από Mp3 που είναι να τις κάνω κείμενο. Κάθε συνέντευξη είναι περίπου 1,5 ώρα οπότε δεν μπορώ να τις ακούω και να γράψω ταυτόχρονα. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει ελληνικά αλλά και να έχει σχετικά καλή απόδοση; ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ? ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ m4a σε κειμενο?
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Η απάντηση από πάνω δε σε ικανοποιεί; Επίσης μη γράφεις μόνο με κεφαλαία γιατί είναι ενοχλητικό και είναι σαν να φωνάζεις.
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 https://cloud.google.com/speech-to-text/ υποστηρίζει και Ελληνικά. Δοκίμασε το και βλέπεις αν σε ικανοποιεί η απόδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα