Thanostr3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αρχικα να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για το χρονο και την όρεξη σας για τις απαντησεις... Σημερα αποφάσισα να κανω μια έρευνα σε μαγαζιά και να ρωτήσω γνώμες πωλητών! Να μη μακρηγορώ οι περισσότεροι τάχθηκαν με το μερος του s7 edge χαρακτηρίζοντας το ως ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά τη δεδομένη στιγμη απο καθε άποψη... Λιγότεροι με iPhone ενω αρκετοί δεν μπόρεσαν να εκφέρουν γνωμη για την huawei και τα μοντέλα της καθώς υποστηρίζουν πως ειναι μια αρκετα καινούργια εταιρεία στην Ελλάδα και δεν εχουν καποιο ιστορικό για να βασίσουν τη γνωμη τους... ( να αναφέρω πως οι λάτρεις υποστηρικτές του s7 θεωρούν οτι με το συγκεκριμένο θα καλύπτομαι πλήρως και τα επόμενα 2 χρονια απο καθε άποψη) Με μπέρδεψαν αρκετα ειναι η αληθεια...
technology_guy Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αρχικα να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για το χρονο και την όρεξη σας για τις απαντησεις... Σημερα αποφάσισα να κανω μια έρευνα σε μαγαζιά και να ρωτήσω γνώμες πωλητών! Να μη μακρηγορώ οι περισσότεροι τάχθηκαν με το μερος του s7 edge χαρακτηρίζοντας το ως ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά τη δεδομένη στιγμη απο καθε άποψη... Λιγότεροι με iPhone ενω αρκετοί δεν μπόρεσαν να εκφέρουν γνωμη για την huawei και τα μοντέλα της καθώς υποστηρίζουν πως ειναι μια αρκετα καινούργια εταιρεία στην Ελλάδα και δεν εχουν καποιο ιστορικό για να βασίσουν τη γνωμη τους... ( να αναφέρω πως οι λάτρεις υποστηρικτές του s7 θεωρούν οτι με το συγκεκριμένο θα καλύπτομαι πλήρως και τα επόμενα 2 χρονια απο καθε άποψη) Με μπέρδεψαν αρκετα ειναι η αληθεια... Εγώ για αντοχή στο χρόνο θα πήγαινα σε κάτι που το λογισμικό του είναι "ατόφιο" όπως είναι τα iphone και τα nexus.
Thanostr3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Χρονια πολλα και Χριστός Ανέστη! Ακομη εκει που μ αφήσατε έμεινα γιατι ενας γνωστός μου πρότεινε να περιμενω και να κοιτάξω ενα νεο κινητο το leEco le max 2 x820... Ωστόσο η εταιρία ειναι κινεζική... Τα χαρακτηριστικά του κινητού ωστόσο με εξέπληξαν... Εχετε καποια άποψη;
CaptainChris Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εαν δεν εισαι πολυ tech freak και δεν κηνηγας τα νεα apps συνεχεια, δες και το Blackberry Passport τωρα που επεσε η τιμη του ειναι πολυ καλο, δυνατο κα αξιοπιστο!
ziaba Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εαν δεν εισαι πολυ tech freak και δεν κηνηγας τα νεα apps συνεχεια, δες και το Blackberry Passport τωρα που επεσε η τιμη του ειναι πολυ καλο, δυνατο κα αξιοπιστο! το passport ειναι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που ζηταει
pp6210 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 γιατί δεν κοιτάς και sony σειρά Ζ, εγώ είμια με το z3 compact μετά το z1 compact και έχω μόνο τα καλύτερα να πω όσον αφορά το value for money. το z3c πήρε και android 6 πολύ πρόσφατα
Makeran Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εγώ πάλι θεωρώ ότι τα Samsung έχουν τη μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, αρκεί να είναι ακριβό μοντέλο(π.χ. http://www.ebay.com/itm/32-64GB-Samsung-Galaxy-Note-5-SM-N920P-5-7-Sprint-Unlocked-Smartphone-/141973216820?var=&hash=item210e435e34:m:mJ2p2KLxrq0ndwDKMJpaJiQ).Εγώ βέβαια δε θα το ρίσκαρα και θα πήγαινα σε κάτι πιο φθηνό, όπως LG G4 ή Nexus 6 ή και κάτι άλλο. Πραγματικά είναι θέμα τύχης κυρίως το αν θα σου βγει καλό και δε νομίζω να αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά. Από την άλλη όσο λιγότερα δώσεις, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να βγάλει πρόβλημα ή να είναι πολύ αργό μετά από 1 χρόνο. Άρα, εσύ αποφασίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα