Thanostr3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας και καλως σας βρηκα! Λοιπον μπαινω κατευθείαν στο θεμα και θα ηθελα τη γνωμη σας καθώς προκειται να αγοράσω νεα συσκευή... Το θεμα μου ειναι ομως πως θελω ενα κινητο που να αντέξει στα χέρια μου και δεν εννοω τοσο στην περίπτωση που η συσκευή μου πεσει αλλα πολυ περισσοτερο να μην λαγκαρειι και μου κανει διάφορα κολλήματα-χαζά μετα απο ενα χρονο... Μεχρι πρότινος ειχα το lg G3 οπου μετα απο 1,5 Χρονο περίπου μου εμφάνισε ενα καρρο προβληματα κολλήματα και αποδείχτηκε πως τζάμπα ξόδεψα 350€... Ειμαι λοιπον στη φαση που δεν ξερω προς τα που να κινηθώ, καθώς μεχρι τωρα ειχα android και μου καλο αρεσε η ιδέα του s7 edge.. Ωστόσο τόσα χρήματα και σε 1 χρονο να παθω τα ιδια; Σκέφτηκα για iOS οπου βγαινει πιο ακριβό με λιγότερες δυνατότητες απ το s6 ή το s7 αλλα ως κάτοχος ενος iPad ( 4ης γενιάς ) εχει βγει "σκυλί"... Ειδα και την huawei...πολλοί ομως με απέτρεψαν... Μετα το μακροσκελές κειμενο λοιπον ακουω τις προτάσεις σας εστιάζοντας ομως στο να μην τρώει κολλήματα και ξοδέψω τζάμπα χρήματα! Σας υπερ ευχαριστω για το χρονο σας!
Gigamestin Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας και καλως σας βρηκα! Λοιπον μπαινω κατευθείαν στο θεμα και θα ηθελα τη γνωμη σας καθώς προκειται να αγοράσω νεα συσκευή... Το θεμα μου ειναι ομως πως θελω ενα κινητο που να αντέξει στα χέρια μου και δεν εννοω τοσο στην περίπτωση που η συσκευή μου πεσει αλλα πολυ περισσοτερο να μην λαγκαρειι και μου κανει διάφορα κολλήματα-χαζά μετα απο ενα χρονο... Μεχρι πρότινος ειχα το lg G3 οπου μετα απο 1,5 Χρονο περίπου μου εμφάνισε ενα καρρο προβληματα κολλήματα και αποδείχτηκε πως τζάμπα ξόδεψα 350€... Ειμαι λοιπον στη φαση που δεν ξερω προς τα που να κινηθώ, καθώς μεχρι τωρα ειχα android και μου καλο αρεσε η ιδέα του s7 edge.. Ωστόσο τόσα χρήματα και σε 1 χρονο να παθω τα ιδια; Σκέφτηκα για iOS οπου βγαινει πιο ακριβό με λιγότερες δυνατότητες απ το s6 ή το s7 αλλα ως κάτοχος ενος iPad ( 4ης γενιάς ) εχει βγει "σκυλί"... Ειδα και την huawei...πολλοί ομως με απέτρεψαν... Μετα το μακροσκελές κειμενο λοιπον ακουω τις προτάσεις σας εστιάζοντας ομως στο να μην τρώει κολλήματα και ξοδέψω τζάμπα χρήματα! Σας υπερ ευχαριστω για το χρονο σας! https://www.skroutz.gr/s/5161817/Caterpillar-B15Q-Dual.html Για δες αυτο
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5161817/Caterpillar-B15Q-Dual.html Για δες αυτο Δεν νομίζω ότι ψάχνει κάτι τέτοιο...αντοχή στο χρόνο νομίζω εννοεί!
turbat0s Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Όπως είδες ακόμη και με τα "επώνυμα" μπορεί να φας φόλα. Πάρε ένα αξιοπρεπές κινέζικο με 120-150€ και τα ρέστα σουβλάκια. Και αν χαλάσει, παίρνεις άλλο και δε κλαίς τα λεφτά σου.
Thanostr3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5161817/Caterpillar-B15Q-Dual.html Για δες αυτο Ναι εννοω να μου αντέξει στο χρονο σε επίπεδο λογισμικού... Δηλαδη να μην τρώει κολλήματα να μην αρχίσει να αργεί να τελειώνει η μπαταρία σε μισή μερα χωρις χρήση κλπ μεσα σε ενα χρονο ... Άλλωστε αν ηθελα να ρίχνω τη συσκευή μου κατω συνεχεια θα επέστρεφα στο παλιο αγαπημενο Nokia :Ρ
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γενικα το g3 δεν ηταν κ το καλυτερο δειγμα των σμαρτφοουν ....και γενικα η lg δεν μας τα λεει κ πολυ καλα...Εγω δυσκολα να τα ακουμπαγα σε καποια συσκευη της.. Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις κατι σε nexus/motorola/htc τα οποια εχουν σταθερο καλο λογισμικο...Aν το htc10 δειξει οτι εχει και καλη μπαταρια τοτε για εμενα κοιταξε το,αξιζει!! Οσο για την apple,εχω δουλεψει κ εγω ipad και ηταν πολυ σταθερο κ απροβληματιστο κ με υπεροχη οθονη...Αν εχεις τα χρηματα κ μπορεις να παρεις το 6s plus 64 και εισαι ευχαριστημενος απο το λειτουργικο κ πιστευεις οτι θα βγει παλικαρι χτυπα το!!
saruman123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν μας ειπες ομως και το χρηματικο ποσο που διαθετης ποσες ιντζες και αν θες να το παρεις απο Ελλαδα η απο εξω.... Παντως ενα τωρα που μου ηρθε ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html Χαρακτιριστηκα http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_style-7229.php
Thanostr3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν μας ειπες ομως και το χρηματικο ποσο που διαθετης ποσες ιντζες και αν θες να το παρεις απο Ελλαδα η απο εξω.... Παντως ενα τωρα που μου ηρθε ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html Χαρακτιριστηκα http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_style-7229.php Ναι το χρηματικό ποσο δεν το ανέφερα διότι σκέφτηκα οτι θεωρήθηκε αυτονόητο απ τη στιγμη που κανω λόγο για Samsung-iPhone... Οποτε σκέφτομαι εκει στα 600-700 απ το να δινω καθε χρονο 350-400... Και γενικα τα χαρακτηριστικά που θελω να εχει ειναι τοσο αυτα του lg G3 και καλυτερα... Όσον αφορά τις ίντσες 5,2 μεχρι 5,5 και αν μπορέσω να το βρω απο εξω φθηνότερο φυσικά θα το προτιμήσω ! Ειδα λιγο και το p9 της huawei.. Ποια ειναι η άποψη σας;
turbat0s Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Οποτε σκέφτομαι εκει στα 600-700 απ το να δινω καθε χρονο 350-400... Προσωπικά δε συμφωνώ καθόλου με το παραπάνω σκεπτικό. Διπλάσιο κόστος δε σημαίνει και διπλάσια αντοχή, ούτε καν διπλάσιες δυνατότητες.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μια χαρα τηλεφωνο ειναι το P9 κ η huawei γενικοτερα αλλα βγηκαν κ καλυτερα τηλ για το 2016 !!!
Thanostr3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Προσωπικά δε συμφωνώ καθόλου με το παραπάνω σκεπτικό. Διπλάσιο κόστος δε σημαίνει και διπλάσια αντοχή, ούτε καν διπλάσιες δυνατότητες. Με το παραπανω αναφερόμουν στο παράδειγμα που έθεσα για το iPad οτι δηλαδη εν τελεί για μενα παντα άξιζε τα λεφτά του κατι που μου αποδεικνύει καθημερινα εδω και 3,5 χρονια! Μια χαρα τηλεφωνο ειναι το P9 κ η huawei γενικοτερα αλλα βγηκαν κ καλυτερα τηλ για το 2016 !!!Γι αυτο ζητάω την πολύτιμη και σίγουρα πιο έμπιστη βοηθεια σας μιας και σχεδον ολοι λιγο ή πολυ εχετε μια παραπανω γνώση επι του θέματος! Αναφέρεσαι να φανταστω σε αυτο που μου πρότεινες παραπανω;
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γενικα το g3 δεν ηταν κ το καλυτερο δειγμα των σμαρτφοουν ....και γενικα η lg δεν μας τα λεει κ πολυ καλα...Εγω δυσκολα να τα ακουμπαγα σε καποια συσκευη της.. Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις κατι σε nexus/motorola/htc τα οποια εχουν σταθερο καλο λογισμικο...Aν το htc10 δειξει οτι εχει και καλη μπαταρια τοτε για εμενα κοιταξε το,αξιζει!! Οσο για την apple,εχω δουλεψει κ εγω ipad και ηταν πολυ σταθερο κ απροβληματιστο κ με υπεροχη οθονη...Αν εχεις τα χρηματα κ μπορεις να παρεις το 6s plus 64 και εισαι ευχαριστημενος απο το λειτουργικο κ πιστευεις οτι θα βγει παλικαρι χτυπα το!! Σου εγραψα αυτο πιο πανω,δεν ξερω αν το ειδες.. Οπως ειπα αφου ζητας σταθερο/ελαφρυ/καλο λογισμικο(και καλα κανεις) εγω θα επερνα το htc10 μιας κ την θεωρω την καλυτερη ναυαρχιδα για φετος..Δες καποιο review στο youtube να δεις ομορφια!!! Αν θες κατι πιο οικονομικο κ συσκευη του 2015 δες το nexus 6p με στοκ ανδροιδ κ αναβαθμισεις...Ειναι ομως 5,7 αλλα μην κολλας εκει,αλλωστε απο 5,5 ερχεσαι Μετα αν θες κατι ακομα πιο οικονομικο δες αυτο που εστειλε ο saruman123...Το moto x style το οποιο κ αυτο ειναι πολυ κοντα σε στοκ ανδροιδ κ με καλες αναβαθμισεις Οπως σου ειπα,αν θες κατι με καλο λογισμικο εγω προτεινω motorola/htc/nexus
technology_guy Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αν τα λεφτά δεν είναι θέμα και είχες εξ αρχής σκοπό να δώσεις τόσα λεφτά, θα σου πρότεινα το nexus 6P κι εγώ. Απίστευτο κινητό σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από τα iphone-galaxy.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 http://www.honorbuy.com/730-xiaomi-redmi-3-pro-32gb-rom-fingerprint-silver.html
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ηταν θεμα χρονου να δουμε καποιο redmi 3.... : P Χωρις δοση ειρωνιας, ο φιλος κοιταζει ναυαρχιδες κ εχει τα λεφτα να παρει κατι πολυ καλο..Το redmi 3 pro ειναι για οσους θελουν κατι καλο στα 150++ Δεν υπαρχει λογος να παρει κατι τοσο μετριο κ να μπλεκει με εγγυησεις/ρομ/γλωσσσες/paypal/....απο την στιγμη που εχει το μαρουλι!! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2016 από ΜΙχαλιεςς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα