4saken Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αναβει μονο το λαμπακι του power,ολα τα αλλα σβηστα.τηλεφωνο (ote) εχω κανονικα. Ειχαμε αστραπες και πολυ βροχη,δεν μου μυρισε κατι να χει καει, ο γειτονας με forthnet απο κατω εχει κανονικα.
Ghost007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αναβει μονο το λαμπακι του power,ολα τα αλλα σβηστα.τηλεφωνο (ote) εχω κανονικα. Ειχαμε αστραπες και πολυ βροχη,δεν μου μυρισε κατι να χει καει, ο γειτονας με forthnet απο κατω εχει κανονικα. ε αν ειναι εντελως σβηστα λογικα ναι ....παρε την εταιρια που συνεργαζεσαι για αντικατασταση...
veteranos123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μάλλον έχει καεί. Πάρε στον παροχο για δωρεάν αντικατάσταση
nikos903 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ποιο ρούτερ είναι; Στο interface μπαίνεις απο το pc? Δοκίμασες να του κάνεις ρεσέτ; Το έβαλες απευθείας στην πρίζα (χωρίς splitter) μπας και πάρει; Άλλη πρίζα;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αν είναι το κλασσικό του ΟΤΕ κάηκε 100%. Έπαθα το ίδιο με κεραυνούς με το ίδιο ρούτερ (που μου έκαψε και μητρική μέσω του καλωδίου ethernet)...
4saken Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μιλησα με οτε καναμε οσα ειπε ο νικος903 και θα το αλλαξουμε δωρεαν σημερα κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα