Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μα εχουνε led μπλε :p Καλα θα παρω αυτην http://www.e-shop.gr/be-quiet-dark-rock-advanced-p-PER.641215 η αυτην http://www.e-shop.gr/cryorig-r1-ultimate-p-PER.641525 Δεν ειναι διαθεσιμη αλλα τι να κανω θα περιμενω να την φερουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 δώσ΄του κι άλλη ευκαιρία x2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 δώσ΄του κι άλλη ευκαιρία x2 Ελα ;;; Τι εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 τπτ. Πάρε την noctua μην κουράζεσαι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν την γουσταρω εμφανισιακα.... Μα ειναι χαλια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Noctua... https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/13064475_1133672926689255_556420119938810228_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9 Εγινε ομορφη τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Έβγαλες τα noctua fans για να βάλεις bitfenix. Αϊ αμ σπιτσλες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Άραγε με βάψιμο γίνεται δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αυτή η ατέλεια της noctua είναι που της δίνει την δική της ομορφιά, εμένα προσωπικά δεν με χαλάει το χρώμα, τόσο γιατί δεν με ενοχλεί πραγματικά, αλλά και επειδή δεν πάει να έχουν το χρώμα αυτό, τουλάχιστον αποδίδουν οι συγκεκριμένοι ανεμιστήρες και το κάνουν και καλά και με ησυχία. Αν ήταν έτσι ας έπαιρνες την dark pro 3 της bequiet και όχι την noctua, τώρα όμως έδωσες περισσότερα λεφτά, με τα οποία ίσως έπαιρνες πχ την cryorig r1 ultimate ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εμένα με χαλάει και του προτείναμε και την cryorig και άλλες εναλλακτικές, αλλα 'ντάξει άμα κολλήσεις.. Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος; Δε βαριέσαι, τουλάχιστον να τον χρησιμοποιήσει μπροστά άν δεν φαίνεται για intake, απ'το να τον έχει να κάθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Παντως μολις ετοιμαστει το συστημα θα σας ανεβασω κι ενα βιντεο για να μας λυθουν ολονων οι αποριες. Και να μου δειξει καποια κολπα ο φιλος μου ο @radiohead για να δουμε θερμοκρασιες και επιπεδα θορυβου απο τα ψιλα στα τερμα. Εγω παλι πιστευω οτι πηρα την καλυτερη ψυκτρα μονο που της εδωσα ενα πιο dark υφος, θα τα παει πολυ καλα ειμαι σιγουρος. Της noctua θα τον βαλω να μου κανει αερα τωρα το καλοκαιρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ρε τον σκύλο θα μας τρελάνει Σ'ωραίίίίος Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα