Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 1) Μόνο αυτή την άλλη noctua μην την κοιτάς καθόλου. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον πίνακα έχει τις δύο Noctua και την phanteks http://www.relaxedtech.com/reviews/noctua/nh-l12-nh-u9b-se2/8 2) Μπορείς να προσθέσεις και δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Οκ εκλεισε θα παρω αυτην. 2ο ανεμιστηρα απο που θα παρω; το e-shop εχει; αλλα που ψαχνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κάτσε με τον έναν, ούτως ή άλλως είπες οτι δεν ασχολείσαι πολύ ακόμα. Η διαφορά τους είναι 1-2 βαθμοί. Γιαυτό στο έβαλα το review την έχει και μονή και με dual fan Για ανεμιστήρες στο eshop κοιτάς εδώ http://www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-fans-list?table=PER&category=%C1%CD%C5%CC%C9%D3%D4%C7%D1%C1%D3+%CA%CF%D5%D4%C9%CF%D5 Άν είναι να πάρεις δεύτερο με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω πας στην d14 που τους έχει ήδη αλλα δεν νομίζω να χωράει στο κουτί σου και έχεις και μνήμες που δυσκολεύουν. Μείνε λοιπόν με τον ένα ή πάρε την phanteks. Δική σου η επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Πιο πολυ για την εμφανιση το σκεφτηκα για dual fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Έχω μπερδευτεί περισσότερο απο εσένα. Ότι θές κάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Λοιπον κοιτα, λεω να παρω την noctua που μου λετε οτι ειναι πολυ καλη ψυκτρα απλα να του αλλαξω fan σε μαυρο η κατι σκουρο τελος παντων, γινεται αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 γίνεται ρε αγόρι αλλα είναι τζάμπα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Πχ http://www.e-shop.gr/coolermaster-r4-l2r-20ac-gp-led-fan-120mm-p-PER.806685 Θελω να ταιριαζει με την εμφανιση για αυτο, αμα ειχα κλειστο κουτι δεν θα με ενοιαζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μήν κάνεις αλχημείες, καταρχήν θέλεις pwm ανεμιστήρα στο cpu. Ξέχνα το αυτό προς το παρόν. Ή παίρνεις αυτές που προτάθηκαν ώς έχουν, ή μαζεύεις για κάτι τέτοιο που σου ταιριάζει και είναι top cryorig r1 ultimate-universal αρκεί να μετρήσεις το κουτί σου ξαναλέω ωστε να χωράνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Οκ. Τελευταια και τελικη αποφαση Την 212 evo θα παρω μιας και εχει 50 θετικες αξιολογησεις στο skroutz. Μας βγαινει και πιο οικονομικη και μου αρεσει, εχει και ονομα γνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 χαχαχαχαχα είσαι Θεούλης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Τι καλη δεν ειναι; Απο κωτσοβολο θα την παρω που την εχει διαθεσιμη. Κοιτα προβλημα με το budget γενικα δεν εχω, εχω προβλημα με την εμφανιση και να ειναι διαθεσιμο το προιον ωστε να ερθει σε 2-3 μερες. (ειμαι σερρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλή είναι, στην πρότεινα στο πρώτο post ώς την φθηνότερη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι το ξερω αλλα κοιτουσα μηπως βρουμε κατι καλυτερο τοσο σε αποδοση οσο και σε εμφανιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Στην εμφάνιση διαφωνούμε, πήγες και πήρες κουτί με μπλέ ανεμιστήρες. Δεύτερον κόκκινες μνήμες. Τρίτον μητρική μαύρο χρυσό. Δεν θα τα χαλάσουμε τώρα στην ψύκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα