likeinreal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γεια σας, θα ηθελα να με βοηθησει καποιος με ενα προβλημα που εχω, θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια συσκευη η καποιος τροπος για να μετατρεψω το υπαρχων καλωδιο εθερνετ (απο ρουτερ) σε wifi, το οποιο καλωδιο ερχεται απο ενα διπλα δωματιο μεσω μπαλκονιου. Αρα θα ηθελα να ξερω αν μπορω αυτο το καλωδιο μπορω να το συνδεσω πχ σε ενα αλλο ρουτερ ή σε μια αλλη συσκευη για να εχω wifi σε ολο το δωματιο.
likeinreal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Οχι, υπαρχει μονο το ενα ρουτερ που ειναι στο διπλα δωματιο που εχουμε κανει την συνδεση, που απο εκεινο το ρουτερ ερχεται ενα καλωδιο στο δικο μου δωματιο
bill2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 μμ τοτε αν θες μπορεις να αγορασεις ενα wifi extender γυρω στα 20 με 30 ευρω εχει να το βαλεις και θα εχεις wifi αλλα το ρουερ που εχεις δεν φτανει η εμεβελεια του ?
likeinreal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν φτανει αν και ειναι διπλα δεν εχει καθολου καλο σημα και γιαυτο τραβηξαμε καλωδιο και εγω αυτο που ια ηθελα πιο πολυ να κανω ειναι να συνδεσω το εθερνετ καλωδιο σε ενα ρουτερ η κατι αλλο για να εχω σταθερα καλο σημα
corsair04 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γεια σας, θα ηθελα να με βοηθησει καποιος με ενα προβλημα που εχω, θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια συσκευη η καποιος τροπος για να μετατρεψω το υπαρχων καλωδιο εθερνετ (απο ρουτερ) σε wifi, το οποιο καλωδιο ερχεται απο ενα διπλα δωματιο μεσω μπαλκονιου. Αρα θα ηθελα να ξερω αν μπορω αυτο το καλωδιο μπορω να το συνδεσω πχ σε ενα αλλο ρουτερ ή σε μια αλλη συσκευη για να εχω wifi σε ολο το δωματιο. θα βρεις από τις αγγελίες ένα οποιαδήποτε παλιό router και θα το βάλεις στην θέση του ethernet θα κλείσεις και τον dhcp και θα είσαι οκ θα έχεις internet σε όλο το σπίτι
likeinreal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 θα βρεις από τις αγγελίες ένα οποιαδήποτε παλιό router και θα το βάλεις στην θέση του ethernet θα κλείσεις και τον dhcp και θα είσαι οκ θα έχεις internet σε όλο το σπίτι Το dhcp το κλεινω μεσω του browser;;
likeinreal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια ελπιζω να δουλεψει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα