Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορεις λογικα, αλλα το 6 ειναι απαρχαιωμένο λογισμικό πλεον, ολες οι εφαρμογες θα εχουν ασυμβατοτητα και θα αγανακτησεις

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι στην 7.1.2 δε μπορεις να πας γιατι δεν εγινε ποτε jailbreak το τηλεφωνο σου στην 7.1.2 ωστε να κρατησει τα shsh που χρειαζεσαι

• Like 1
Δημοσ.

Downgrade θα μπορείς να κάνεις μόνο οταν βγει Jailbreak στην 9.x.x. Μετά, με το OdysseusOTA θα μπορείς να γυρίσεις στην 6.1.3 ή 8.4.1 οι οποίες υπογράφονται μέσω ΟΤΑ απο την Αpple και θα συνεχίσουν να υπογράφονται για συγκεκριμένους λόγους...

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ειχα ρωτησει στο ired για downgrade μου ειπαν για το odysseus ηπαρχει κανενα βιντεο διαθεσιμο;

Πάμε πάλι απ την αρχή...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ downgrade γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ JAILBREAK

Oταν με το καλο βγει JB για την 9.3.1 που είσαι τώρα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορεις με το odysseus να κανεις downgrade στην 6.1.3 ή στην 8.4.1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ  σε αυτες...

Τα καταλαβαίνεις αυτα ή σου φαίνονται κινέζικα?

• Like 1
Δημοσ.

To καταλαβα επιθετικε φιλε μου αλλα εχω αλλη μια ερωτηση επειδη δν ειμαι μαντης ρωτησα σαν τελευταια ερωτηση εαν υπαρχει κανενα διαθεσιμο βιντεο η οδηγος για να μην κανω οτι να΄νε

Δημοσ.

Θα σου πω κατι εντελως φιλικα. Απο τις ερωτησεις σου φαινεται οτι εισαι αρκετα απειρος χρηστης iphone. οποτε και να βγει jailbreak να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, γιατι με το πρωτο προβλημα που θα σου εμφανιστει θα πελαγωσεις. Δεξου τη συσκευη σου οπως ειναι με το τελευταιο λογισμικο, κι αν δε σε ικανοποιει πουλησε το και παρε κατι ανωτερο.

Δημοσ.

Οχι jb το εχω κανει το κινητο 2 φορες μια στο 8 και μια στο 9.0.2 απο το pc μου μεσω του pangu 

δεν ειναι και πολυ δυσκολο

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι τι πρεπει να εχεις το jailbreak... αλλα το ερωτημα ειναι θα βγει ποτε jailvreak ποτε για το 9.3.1?? Επειδη ολοι σχεδον λενε πως πλεον οι pangu και αλλες ομαδες σιγα-σιγα παρατουν το ios 9( ελπιζω να μην ειναι αληθεια ) καθως σε 1 μηνα θα βγει ο ios 10 beta 1 δλδ θα βγαλουν jailbreak οταν βγει το pub. ios 10 τον Σεπτεμβριο ,.... αλλα το προβλημα ειναι το iphone 4s και ipad 2 ΔΕΝ θα ''παρουν'' την αναβαθμιση αυτη.

Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα iPhone 5s Κλειδωμενο σε δίκτυο.

Το ξεκλειδωνω και όλα δουλεύουν μια χαρά σε iOS 7.0.4 το κάνω update σε iOS9.3.1 και ξεκίνησε το πρόβλημα της ασυμβατοτητας υπάρχει τρόπος όταν με το καλό βγει jailbreak να κάνω επιστροφή σε iOS 7 η 8;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...