Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα αυτο το τροφοδοτικο απο αμαζον ,το παιρνω σπιτι το ενωνω στον υπολογιστη και δεν ξεκινα , κανω reset την μητρικη (cmos) κανει ενα τσαφ και σβηνει τελειος,το αφαιρω απο το συστημα βαζω ενα τροφοδοτικο της πλακας που εχω για να βλεπω οτι δουλευει και ξεκινα κανονικα το ερμο το pc.

Στην πορεια κανω το τεσταρισμα με το ξεκινημα με τον σελιδοδεικτη γυρνα ο ανεμιστηρας και σβηνει αμεσως παλι.

επικοινωνω με sharkoon ,μου λενε ενταξει ειναι doa στειλτε το πισω με δικα σας εξοδα για να σας το διορθωσουμε.

τελικα το θεμα λυθηκε με το αμαζον να το παιρνει πισω με δικα του μεταφορικα και ξανα sharkoon οχι ,

για το τελος της ιστοριας πηρα ενα antec 550w gold που εχει ιαπωνικους capacitor.

Δημοσ.

επειδη σου ετυχε ενα ελατωματικο προιον δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλα ολα....

συμφωνω αλλα η συνενοηση με την sharkoon φανηκε περιεργη ,να πληρωσω τα μεταφορικα για να παει εκει και να μου το διορθωσουν ή να μου το αλλαξουν με αλλο? διαδικασια που θα με αφηνε ενα μηνα χωρις τροφοδοτικο τουλαχιστο ενω το ειχα αγορασει καινουριο? ευτυχως που καθαρισα με το αμαζον δηλαδη.

Δημοσ.

το συγκεκριμένο είναι κατασκεύασμενο απο CWT,έχει όμως χαμηλής ποιότητας capacitor-component..έπεσες στην περίπτωση ίσως!

Δημοσ.

το συγκεκριμένο είναι κατασκεύασμενο απο CWT,έχει όμως χαμηλής ποιότητας capacitor-component..έπεσες στην περίπτωση ίσως!

ναι αλλα με ξενισε η αντιμετωπιση απο sharkoon ,δλδ αν πχ εσπαζε σε ενα χρονο θα επρεπε να ειμαι εξαρτημενος απο την sharkoon να το ελεγξει να αποφανθει και να το στειλει πισω ,πανω κατω δλδ ενα μηνα...

Δημοσ.

Πού είναι το παράξενο σ'αυτό;

σε οτι η be quite μου εστειλε νεο τροφοδοτικο και ζητησε το δικο της που σπασε πισω αφου ζητησε να βγαλω φωτος οτι δεν παραβιαστηκε κατι στο psu σε περιπτωση προ τριετιας

Δημοσ.

Έχει διαφορετική πολιτική στον τρόπο εξυπηρέτησης του πελάτη όσο αφορά την εγγύηση,απλά πράγματα,που το παράξενο σ'αυτό;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...